Kuzum normal kanama mı yoksa lekelenme şeklinde mi oldu?Kızlar günaydın güne çok kotu başladım 18+2 yım ve kasık ağrısı ile kanamayla uyandım hemen doktoru aradım oda acil çağırdı gittim bebek iyi sağlıklı plesentam yukarıda suyum iyi acilmam yok ama kanamam var anlam veremedik acilmam olsaydı dikişe yollayacakti çok şükür yok belki kılcal damar patlamıştır dedi. Böyle olan varmı çok korkuyorum
Canim gecmis olsun rabbim beterinden korusun guzelce dinlen hep pozitif dusun kendini emin kil korkuya mahal verme saglilla kucagina alacaksin hayirlisylaKızlar günaydın güne çok kotu başladım 18+2 yım ve kasık ağrısı ile kanamayla uyandım hemen doktoru aradım oda acil çağırdı gittim bebek iyi sağlıklı plesentam yukarıda suyum iyi acilmam yok ama kanamam var anlam veremedik acilmam olsaydı dikişe yollayacakti çok şükür yok belki kılcal damar patlamıştır dedi. Böyle olan varmı çok korkuyorum
Napiyorsun canim benim nasilsinKuzum normal kanama mı yoksa lekelenme şeklinde mi oldu?
İyiyim kuzum ev taşımaya çalışıyorumNapiyorsun canim benim nasilsin
Bu testler normal kuzum diğerleri çıkıncada atEki Görüntüle 3264285
Kizlarr tahlillerim yavas yavas
cikiyor sonuclari bunlar normal mi ben hic brsey anlamadim
Aman dikkat et bebisine de kendine is bitmez bu hayatta can sagldukca sen kendine iyi bakİyiyim kuzum ev taşımaya çalışıyorumBir yandan okul bir yandan iş baya yorucu geçiyor ama hamdolsun iyiyim sen nasılsın neler yaptın
İnşallah kuzum benimAman dikkat et bebisine de kendine is bitmez bu hayatta can sagldukca sen kendine iyi bak
Bana da bakılmıştı kuzum benimde hepsi negatifti bir anti nükleer antikor testim pozitif o da sende bakılmamış henüzGenetik icin kanlari bayramdan somra vericez ama onlar 4-6 ay da ckiyormusbunlari kendi hastanemde yaptirdigim tahiller
Kuzum çok teşekkür ederim hiç deme gerçekten öyle. Kanama alanım yok suyum felan herşeyin normal sebebi yok şuan doktor belki kılcal damar catlamistir dedi kanamam bu arada kırmızıda değil eski kan kahverengi parlak değil mat baya. İyi olmaya çalışıyorum baya bir korktumKuzum çok geçmiş olsunSen o kadar dikkat ediyorsun nasıl oldu böyle kanama alanı nerede görünüyor doktor birşey dedi mi ? Çok şükür plesantanın yukarda olması ve açılma olmaması avantaj kuzum güzelce dinlen tez zamanda dinsin bebişinde sende iyi ol inşallah Şimdi nasılsın
Yok kuzum hiç bir sebep olmadığı için iğne vermedi progestan fitile devam dedi ve dinlen dedi
Çok yoğun kanama değil az kanama ve kahverengi taze yeni kan değil kuzum yaniKuzum normal kanama mı yoksa lekelenme şeklinde mi oldu?
Canim benim çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallahCanim gecmis olsun rabbim beterinden korusun guzelce dinlen hep pozitif dusun kendini emin kil korkuya mahal verme saglilla kucagina alacaksin hayirlisyla
Ben ablamdan prego travel sistem bebek arabası alacağım. Gayet güzel bir bebek arabası. Büyüyünce de baston bebek arabası alacağım.kızlar günaydın.
bebek arabası düşününler opera istanbul da indirim var paket yapmışlar arayışta olanların haberi olsun.
kurlardan dolayı temmuzda iyi zam gelecekmiş diye söylediler. mağazalarda da geçerliymiş indirim ben dün gittim
Aynen canim sukur tahlillerom temiz ama bu cocuk niye durmuyor bende onu anlamiyorm yerinimi begenmiyor bilmiyorumBana da bakılmıştı kuzum benimde hepsi negatifti bir anti nükleer antikor testim pozitif o da sende bakılmamış henüzAma çok şükür çıkan tahlillerin temiz maşallah
Çok şükür kuzum ya kanama alanı olmaması da avantajKuzum çok teşekkür ederim hiç deme gerçekten öyle. Kanama alanım yok suyum felan herşeyin normal sebebi yok şuan doktor belki kılcal damar catlamistir dedi kanamam bu arada kırmızıda değil eski kan kahverengi parlak değil mat baya. İyi olmaya çalışıyorum baya bir korktum
Aman çok şükür kuzum kan oranımız çok artıyor hamilelikte muhtemelen doktorum dediği gibi kılcal damar patladı bende de sol baldırımda hafif varis olmaya başlamış kan yoğunluğundan sanırım kılcal damarlar var küçücükYok kuzum hiç bir sebep olmadığı için iğne vermedi progestan fitile devam dedi ve dinlen dedi
Çok şükür canım benim korkulacak birşey yok sen güzelce dinlen annesiÇok yoğun kanama değil az kanama ve kahverengi taze yeni kan değil kuzum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?