2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kuzum normal kanama mı yoksa lekelenme şeklinde mi oldu?

Canim gecmis olsun rabbim beterinden korusun guzelce dinlen hep pozitif dusun kendini emin kil korkuya mahal verme saglilla kucagina alacaksin hayirlisyla

Kizlarr tahlillerim yavas yavas
cikiyor sonuclari bunlar normal mi ben hic brsey anlamadim

Genetik icin kanlari bayramdan somra vericez ama onlar 4-6 ay da ckiyormus bunlari kendi hastanemde yaptirdigim tahiller

Genetik icin kanlari bayramdan somra vericez ama onlar 4-6 ay da ckiyormus bunlari kendi hastanemde yaptirdigim tahiller
Bana da bakılmıştı kuzum benimde hepsi negatifti bir anti nükleer antikor testim pozitif o da sende bakılmamış henüz Ama çok şükür çıkan tahlillerin temiz maşallah

Kuzum çok teşekkür ederim hiç deme gerçekten öyle. Kanama alanım yok suyum felan herşeyin normal sebebi yok şuan doktor belki kılcal damar catlamistir dedi kanamam bu arada kırmızıda değil eski kan kahverengi parlak değil mat baya. İyi olmaya çalışıyorum baya bir korktum

Yok kuzum hiç bir sebep olmadığı için iğne vermedi progestan fitile devam dedi ve dinlen dedi

Ben ablamdan prego travel sistem bebek arabası alacağım. Gayet güzel bir bebek arabası. Büyüyünce de baston bebek arabası alacağım.

Bana da bakılmıştı kuzum benimde hepsi negatifti bir anti nükleer antikor testim pozitif o da sende bakılmamış henüz Ama çok şükür çıkan tahlillerin temiz maşallah
Aynen canim sukur tahlillerom temiz ama bu cocuk niye durmuyor bende onu anlamiyorm yerinimi begenmiyor bilmiyorum

Çok şükür kuzum ya kanama alanı olmaması da avantaj

Yok kuzum hiç bir sebep olmadığı için iğne vermedi progestan fitile devam dedi ve dinlen dedi
Aman çok şükür kuzum kan oranımız çok artıyor hamilelikte muhtemelen doktorum dediği gibi kılcal damar patladı bende de sol baldırımda hafif varis olmaya başlamış kan yoğunluğundan sanırım kılcal damarlar var küçücük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…