2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Amin canım benim inşallah

Merhaba kızlar biz bugün 16+3 olduk. Ancak son bir haftadır günde birkaç kez bebeğim sol tarafta toplanıp sertleşiyor. Elimle dokundugumda hissediyorum o sertliği. Kimisi normal olduğunu söylüyor kimisi de doktora görün diyor. Doktorum da pazartesi kontrole çağırdı. Siz bunu yaşıyor musunuz acaba

Allah Allah canım çok şaşırdım. Ben hiç bir şey hissetmiyorum bebeğe dair. Sadece galiba rahim biraz yukarıya çıktı. Göbeğe doğru bunu hissedebiliyorum. Bir fikrim yok gerçekten doktora sor istersen... İçin rahat olmuş olur.

Sağ ol canım doktorum muayene etmeden bir şey diyemem dedi. Bazen sancı olabiliyormuş umarım öyle bir şey değildir

Canm ben ilk pendik medicalde yaptim dondurulmus olmadi sonra marmara egitim arastirmada yaptim martta o da kimyasal oldu ramazandan sonra tekrar deneyecektim ama 4 ayda 2 tup beden olarak cok yordu ara vericem sen nerde yaptirorsun
Marmara araştırmadan memnun kaldınız mı?

Ben memnunum tekrar gdicem 3. Ye sekretsrinden hemsiresine tup bebek alani cok guleryuzlu ilgili sadece duz prosedur uyguluyorlar ekstra olarak birseylee yapmiyor sen hangi doktora gidiyorsun
Dondurulmuş marmara araştırma hastanesimde var ? Sorununuz neydi peki

Dondurulmuş marmara araştırma hastanesimde var ? Sorununuz neydi peki
Bnmm dusukten sonra tuplerim tikanmis malesef normalde taze yapiyorlar ama embryolog brdahakini dondurulmus yapabailirz belki filan dedi ama ben dondurulmusta denemedim cozulunce kalitesni kaybetti o yuzden taze yapiyoruz. Sizde sorun ne

Bnmm dusukten sonra tuplerim tikanmis malesef normalde taze yapiyorlar ama embryolog brdahakini dondurulmus yapabailirz belki filan dedi ama ben dondurulmusta denemedim cozulunce kalitesni kaybetti o yuzden taze yapiyoruz. Sizde sorun ne
Çikolata kisti Hidrosalpinks var

Anladimcanm hsg de sadce tupler tikali dediler siviyla ilgli brsey demediler sen basladin mi peki temmuDa embriyolog izne cikcakti belki yerine baskasi gelirmis aMa tam belli degildi
Yok henüz gidemedim kartal araştırma veya pendik araştırma düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…