Amin canım benim inşallahBende doktora Max 3 hafta da 1 gelmek istediğimi söyleyeceğimNasip olursa 10 temmuzda detaylı ultrason randevum da var heyecanlanıyorum ona da çok .Allah'ım hepimize sağlıkla hayırla kolaylıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah
Allah Allah canım çok şaşırdım. Ben hiç bir şey hissetmiyorum bebeğe dair. Sadece galiba rahim biraz yukarıya çıktı. Göbeğe doğru bunu hissedebiliyorum. Bir fikrim yok gerçekten doktora sor istersen... İçin rahat olmuş olur.Merhaba kızlar biz bugün 16+3 olduk. Ancak son bir haftadır günde birkaç kez bebeğim sol tarafta toplanıp sertleşiyor. Elimle dokundugumda hissediyorum o sertliği. Kimisi normal olduğunu söylüyor kimisi de doktora görün diyor. Doktorum da pazartesi kontrole çağırdı. Siz bunu yaşıyor musunuz acaba
Sağ ol canım doktorum muayene etmeden bir şey diyemem dedi. Bazen sancı olabiliyormuş umarım öyle bir şey değildirAllah Allah canım çok şaşırdım. Ben hiç bir şey hissetmiyorum bebeğe dair. Sadece galiba rahim biraz yukarıya çıktı. Göbeğe doğru bunu hissedebiliyorum. Bir fikrim yok gerçekten doktora sor istersen... İçin rahat olmuş olur.
Hayırlı bayramlar canım benimKurban bayraminizi en icten dileklerimle kutlarim bir sonraki bayrami bebislerle gecirmek dilegiyle
Marmara araştırmadan memnun kaldınız mı?Canm ben ilk pendik medicalde yaptim dondurulmus olmadi sonra marmara egitim arastirmada yaptim martta o da kimyasal oldu ramazandan sonra tekrar deneyecektim ama 4 ayda 2 tup beden olarak cok yordu ara vericem sen nerde yaptirorsun
Ben memnunum tekrar gdicem 3. Ye sekretsrinden hemsiresine tup bebek alani cok guleryuzlu ilgili sadece duz prosedur uyguluyorlar ekstra olarak birseylee yapmiyor sen hangi doktora gidiyorsunMarmara araştırmadan memnun kaldınız mı?
Merhaba ben de gideceğim yakın zamanda.Ben memnunum tekrar gdicem 3. Ye sekretsrinden hemsiresine tup bebek alani cok guleryuzlu ilgili sadece duz prosedur uyguluyorlar ekstra olarak birseylee yapmiyor sen hangi doktora gidiyorsun
Dondurulmuş marmara araştırma hastanesimde var ? Sorununuz neydi pekiBen memnunum tekrar gdicem 3. Ye sekretsrinden hemsiresine tup bebek alani cok guleryuzlu ilgili sadece duz prosedur uyguluyorlar ekstra olarak birseylee yapmiyor sen hangi doktora gidiyorsun
Bnmm dusukten sonra tuplerim tikanmis malesefDondurulmuş marmara araştırma hastanesimde var ? Sorununuz neydi peki
Çikolata kisti Hidrosalpinks varBnmm dusukten sonra tuplerim tikanmis malesefnormalde taze yapiyorlar ama embryolog brdahakini dondurulmus yapabailirz belki filan dedi ama ben dondurulmusta denemedim cozulunce kalitesni kaybetti o yuzden taze yapiyoruz. Sizde sorun ne
Bnmde tuplerim kapali ama sivi var mi yok mu Allah bilirÇikolata kisti Hidrosalpinks var
Sıvı varsa tutmuyor ben denedim tutmadı.Bnmde tuplerim kapali ama sivi var mi yok mu Allah bilirbenm 3. Denemem oldugu icin genetk tahlil istediler onlari yaptiriyorz
ONu nasil anliyorlar peki olup olmadgniSıvı varsa tutmuyor ben denedim tutmadı.
Hsg ve mr da belli oluyorONu nasil anliyorlar peki olup olmadgni
Anladimcanm hsg de sadce tupler tikali dediler siviyla ilgli brsey demediler sen basladin mi peki temmuDa embriyolog izne cikcakti belki yerine baskasi gelirmis aMa tam belli degildiHsg ve mr da belli oluyor
Yok henüz gidemedim kartal araştırma veya pendik araştırma düşünüyorum.Anladimcanm hsg de sadce tupler tikali dediler siviyla ilgli brsey demediler sen basladin mi peki temmuDa embriyolog izne cikcakti belki yerine baskasi gelirmis aMa tam belli degildi
Yok henüz gidemedim kartal araştırma veya pendik araştırma düşünüyorum.
Sizin tek sorun tüpler miydi?Anladimcanm hsg de sadce tupler tikali dediler siviyla ilgli brsey demediler sen basladin mi peki temmuDa embriyolog izne cikcakti belki yerine baskasi gelirmis aMa tam belli degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?