Canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım .Benim hafif aşağıya doğru eğimliymiş rahim ağzı uzunluğunu ölçtü doktor 36 mm çıktı güzel dedi erken doğum riski yok dedi.Bildiğim kadarıyla aşağıya yerleşince erken doğum riski oluyor belli bir haftada serklaj yapıyorlar rahim ağzına dikiş atıyorlar ve çok hareketli olmanı önermiyorlar. Korkulacak bir durum değil ama biraz daha dikkatli olmayı gerektirecek bir süreç.Sen nasılsın şuan devam ediyor mu kanama doktor birşey dedi mi ?Günaydın kızlar bugün 13+6 olduk. Ancak sabah kanama oldu ve doktoruma geldik. Plesenta aşağıya doğru yerleşmiş. Bu durumu yaşayan var mı? Açıkçası korktum biraz
Valla kanama lekelenmeye döndü. Rahim ağzını kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. İlaç tedavisi başladı kanama için. Tuvalet dışında kalkma dedi. 4+8 haftaya düzelir inşaallah dedi. Düzelmezse bir süre hastanede yatırıp 34+36 hafta arası sezaryenle Alacam dedi. Şu anlık korkmayalim dedi ama insan ister istemez korkuyor. Umarım bir sorun olmazCanım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım .Benim hafif aşağıya doğru eğimliymiş rahim ağzı uzunluğunu ölçtü doktor 36 mm çıktı güzel dedi erken doğum riski yok dedi.Bildiğim kadarıyla aşağıya yerleşince erken doğum riski oluyor belli bir haftada serklaj yapıyorlar rahim ağzına dikiş atıyorlar ve çok hareketli olmanı önermiyorlar. Korkulacak bir durum değil ama biraz daha dikkatli olmayı gerektirecek bir süreç.Sen nasılsın şuan devam ediyor mu kanama doktor birşey dedi mi ?
Benim de salı günü bile yukardaydi ama iki gündür alt karnımda inanılmaz bir baskı hissettim. Bir sıkıntı olduğunu düşündüm ama kanama olana kadar gitmedim doktora. 4+8 hafta içinde düzelir umarım ikimizindeCanım bu arada önemli olan belli hatlarda aşağıda olmasıymış mesela 20. Haftada aşağıdaysa serklaj yapılıyor .Muhtemelen yer değiştirecek benim mesela yukardaydı ilk sonra sol da hafif aşağı eğimliydi doktorda sorun yok diyince önemsemedim umarım yukarı çıkar ikimizin de
İnşallah canım benimValla kanama lekelenmeye döndü. Rahim ağzını kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. İlaç tedavisi başladı kanama için. Tuvalet dışında kalkma dedi. 4+8 haftaya düzelir inşaallah dedi. Düzelmezse bir süre hastanede yatırıp 34+36 hafta arası sezaryenle Alacam dedi. Şu anlık korkmayalim dedi ama insan ister istemez korkuyor. Umarım bir sorun olmaz
İnşallah canım benimBenim de salı günü bile yukardaydi ama iki gündür alt karnımda inanılmaz bir baskı hissettim. Bir sıkıntı olduğunu düşündüm ama kanama olana kadar gitmedim doktora. 4+8 hafta içinde düzelir umarım ikimizinde
Aminn inşaallahİnşallah canım benimKanama lekelenme insana panik yaptırıyor haklı olarak ama inşallah yukarı çıkar plesantalarımız
Oy maşallah gözünaydın canım benimKızlar selamm15+6’dan herkese merhaba. Doktor hanım bacak arasına baktı bir şey yok “Kız” gibi dediiii bildiğiniz tüm takvimlere baktım/baktırdım hepppsi erkek diyordu benimde içime erkek doğuyordu yahu kız deyince başladım sevinçten ağlamaya sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız cuma günü kendi tüp bebek doktoruma gideceğim net cinsiyeti oradan öğreneceğim sanırım Allah herkese güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun. İnşallah kendiliğinden rahatlar ve bir sorun olmaz. Canım hepimiz ne süreçlerden geçerek bugünlere geldik. Moralini yüksek tut, endişelenmemeye çalış. Sen ne mücadeleler ile bugünlere geldin. Bebişin de sana tutunmak için çabaladı. Mevla nasip etti oldu. İnşallah devamı da gelecektir. Sen hiç üzme kendini, dinlenmene bak olur mu? İnşallah bir sorun olmayacak. Bizimkiler nazlı malum, yapacak işi yok...Valla kanama lekelenmeye döndü. Rahim ağzını kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. İlaç tedavisi başladı kanama için. Tuvalet dışında kalkma dedi. 4+8 haftaya düzelir inşaallah dedi. Düzelmezse bir süre hastanede yatırıp 34+36 hafta arası sezaryenle Alacam dedi. Şu anlık korkmayalim dedi ama insan ister istemez korkuyor. Umarım bir sorun olmaz
Tebrik ederim, gözün aydın. Hadi bakalım gönlünce olmuştur inşallah :)Kızlar selamm15+6’dan herkese merhaba. Doktor hanım bacak arasına baktı bir şey yok “Kız” gibi dediiii bildiğiniz tüm takvimlere baktım/baktırdım hepppsi erkek diyordu benimde içime erkek doğuyordu yahu kız deyince başladım sevinçten ağlamaya sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız cuma günü kendi tüp bebek doktoruma gideceğim net cinsiyeti oradan öğreneceğim sanırım Allah herkese güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin
Benim de salı günü bile yukardaydi ama iki gündür alt karnımda inanılmaz bir baskı hissettim. Bir sıkıntı olduğunu düşündüm ama kanama olana kadar gitmedim doktora. 4+8 hafta içinde düzelir umarım ikimizinde
Aklıma bir şey takıldı. Kendimizi çok yormamız, çok ayakta durmak vs plesantanın aşağıya inmesine neden olur mu?Canım bu arada önemli olan belli hatlarda aşağıda olmasıymış mesela 20. Haftada aşağıdaysa serklaj yapılıyor .Muhtemelen yer değiştirecek benim mesela yukardaydı ilk sonra sol da hafif aşağı eğimliydi doktorda sorun yok diyince önemsemedim umarım yukarı çıkar ikimizin de
Bilgim yok kuzum.Ama bebekler daha küçük olduğu için sürekli dönüyor yer değiştiriyor muhtemelen onlarla birlikte plesanta da değişiyor.Benim ilk başlarda en tepedeydiAklıma bir şey takıldı. Kendimizi çok yormamız, çok ayakta durmak vs plesantanın aşağıya inmesine neden olur mu?
Şimdiye kadar kanama alanlarıyla uğraştım şimdi de plesenta sıkıntısı çıktı. Kanama da olunca moral iyice bozuluyor ama yapacak bir şey yok dinlenip geçmesini beklicemÇok geçmiş olsun. İnşallah kendiliğinden rahatlar ve bir sorun olmaz. Canım hepimiz ne süreçlerden geçerek bugünlere geldik. Moralini yüksek tut, endişelenmemeye çalış. Sen ne mücadeleler ile bugünlere geldin. Bebişin de sana tutunmak için çabaladı. Mevla nasip etti oldu. İnşallah devamı da gelecektir. Sen hiç üzme kendini, dinlenmene bak olur mu? İnşallah bir sorun olmayacak. Bizimkiler nazlı malum, yapacak işi yok...
Bilmiyorum ama 8 gündür eltim bizdeydi o da hamile. Sürekli yemek çay temizlik derken bayağı yoruldum. İki gün sonra da bu şekilde oldu. Ben biraz da ona bağlıyorum o yüzden bu süreçte misafir kabul etmemek en iyisi sanırımAklıma bir şey takıldı. Kendimizi çok yormamız, çok ayakta durmak vs plesantanın aşağıya inmesine neden olur mu?
Merka etme kuzum bende ağrım olduğu için az önce gittim yolumdaymış herşey plesanta bir kaç haftaya çıkar yukarı dedi bana daŞimdiye kadar kanama alanlarıyla uğraştım şimdi de plesenta sıkıntısı çıktı. Kanama da olunca moral iyice bozuluyor ama yapacak bir şey yok dinlenip geçmesini beklicemAllah kimseye de yaşatmasın doktorum 4-8 hafta içinde çıkar dedi . Umarım öyle olur
Ay kuzum inşaallah ikimiz de mutlu haber verelimMerka etme kuzum bende ağrım olduğu için az önce gittim yolumdaymış herşey plesanta bir kaç haftaya çıkar yukarı dedi bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?