2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızlar bugün 13+6 olduk. Ancak sabah kanama oldu ve doktoruma geldik. Plesenta aşağıya doğru yerleşmiş. Bu durumu yaşayan var mı? Açıkçası korktum biraz

Günaydın kızlar bugün 13+6 olduk. Ancak sabah kanama oldu ve doktoruma geldik. Plesenta aşağıya doğru yerleşmiş. Bu durumu yaşayan var mı? Açıkçası korktum biraz
Canım çok geçmiş olsun iyisinizdir umarım .Benim hafif aşağıya doğru eğimliymiş rahim ağzı uzunluğunu ölçtü doktor 36 mm çıktı güzel dedi erken doğum riski yok dedi.Bildiğim kadarıyla aşağıya yerleşince erken doğum riski oluyor belli bir haftada serklaj yapıyorlar rahim ağzına dikiş atıyorlar ve çok hareketli olmanı önermiyorlar. Korkulacak bir durum değil ama biraz daha dikkatli olmayı gerektirecek bir süreç.Sen nasılsın şuan devam ediyor mu kanama doktor birşey dedi mi ?

Canım bu arada önemli olan belli hatlarda aşağıda olmasıymış mesela 20. Haftada aşağıdaysa serklaj yapılıyor .Muhtemelen yer değiştirecek benim mesela yukardaydı ilk sonra sol da hafif aşağı eğimliydi doktorda sorun yok diyince önemsemedim umarım yukarı çıkar ikimizin de

Valla kanama lekelenmeye döndü. Rahim ağzını kontrol etti bir sıkıntı yok dedi. İlaç tedavisi başladı kanama için. Tuvalet dışında kalkma dedi. 4+8 haftaya düzelir inşaallah dedi. Düzelmezse bir süre hastanede yatırıp 34+36 hafta arası sezaryenle Alacam dedi. Şu anlık korkmayalim dedi ama insan ister istemez korkuyor. Umarım bir sorun olmaz

Benim de salı günü bile yukardaydi ama iki gündür alt karnımda inanılmaz bir baskı hissettim. Bir sıkıntı olduğunu düşündüm ama kanama olana kadar gitmedim doktora. 4+8 hafta içinde düzelir umarım ikimizinde

İnşallah canım benim Hamilelikte böyle şeyler malesef oluyor sen çok yorma kendini dinlen bu süreçte doktorum sıkıntı yok dediyse öyledir canım Allah'ın izniyle birşey olmaz

İnşallah canım benim Kanama lekelenme insana panik yaptırıyor haklı olarak ama inşallah yukarı çıkar plesantalarımız

Kızlar selamm 15+6’dan herkese merhaba. Doktor hanım bacak arasına baktı bir şey yok “Kız” gibi dediiii bildiğiniz tüm takvimlere baktım/baktırdım hepppsi erkek diyordu benimde içime erkek doğuyordu yahu kız deyince başladım sevinçten ağlamaya sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız cuma günü kendi tüp bebek doktoruma gideceğim net cinsiyeti oradan öğreneceğim sanırım Allah herkese güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin

Oy maşallah gözünaydın canım benim Sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah

Çok geçmiş olsun. İnşallah kendiliğinden rahatlar ve bir sorun olmaz. Canım hepimiz ne süreçlerden geçerek bugünlere geldik. Moralini yüksek tut, endişelenmemeye çalış. Sen ne mücadeleler ile bugünlere geldin. Bebişin de sana tutunmak için çabaladı. Mevla nasip etti oldu. İnşallah devamı da gelecektir. Sen hiç üzme kendini, dinlenmene bak olur mu? İnşallah bir sorun olmayacak. Bizimkiler nazlı malum, yapacak işi yok...

Tebrik ederim, gözün aydın. Hadi bakalım gönlünce olmuştur inşallah :)

Aklıma bir şey takıldı. Kendimizi çok yormamız, çok ayakta durmak vs plesantanın aşağıya inmesine neden olur mu?

Aklıma bir şey takıldı. Kendimizi çok yormamız, çok ayakta durmak vs plesantanın aşağıya inmesine neden olur mu?
Bilgim yok kuzum.Ama bebekler daha küçük olduğu için sürekli dönüyor yer değiştiriyor muhtemelen onlarla birlikte plesanta da değişiyor.Benim ilk başlarda en tepedeydi Şimdi aşağıda değil ama hafif aşağıya eğimli dedi doktor.Muhtemelen risk olsa dikkat et falan derdi bana ne yapıyorsan aynı şekilde devam et dedi mesela.Havalar az daha ısınsın hafif yüzmeye başlıycam haftada 2-3 mutlaka 3 km yol yürüyorum evde temizlik vs sadece süpürge hiç açmadım robot olduğu için ya da mutfakta pratik süpürge 40 yılda bir kullanıyorum.Onun dışında merdiven in çık ev katlı olduğu için mecbur hareket oluyor.Çok şükür hiç lekelenme yaşamadım inşallah da olmasın insanın morelini bozuyor çünkü.Çok yorulmamakta fayda var tabi bazen ben kaptırıyorum kendimi temizliğe ya daa başka bir şeye bir bakıyorum yorulmuşum uzanıyorum hemen eve gidince.Çok pinpirik olmamaya çalışıyorum kuzum ama ister istemez insan düşünüyor tabi ki.Bu arada ilerleyen haftalarda bebek irileştiği plesanta sabit ya da hafif oynayabiliyor galiba tam haftayı hatırlamıyorum ama 20. Haftalardan sonra hala aşağıdaysa serklaj yapıyorlar.Tabi o şekilde olursa normal doğum olmuyor rahim ağzını plesanta kapattığı için ve çok yormamak gerekiyorerken doğum tehlikesi gibi algılıyor snırım doktorlar

Şimdiye kadar kanama alanlarıyla uğraştım şimdi de plesenta sıkıntısı çıktı. Kanama da olunca moral iyice bozuluyor ama yapacak bir şey yok dinlenip geçmesini beklicem Allah kimseye de yaşatmasın doktorum 4-8 hafta içinde çıkar dedi . Umarım öyle olur

Bilmiyorum ama 8 gündür eltim bizdeydi o da hamile. Sürekli yemek çay temizlik derken bayağı yoruldum. İki gün sonra da bu şekilde oldu. Ben biraz da ona bağlıyorum o yüzden bu süreçte misafir kabul etmemek en iyisi sanırım

Merka etme kuzum bende ağrım olduğu için az önce gittim yolumdaymış herşey plesanta bir kaç haftaya çıkar yukarı dedi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…