• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba Kızlar. Nasılsınız? Biz artık 13 +4 haftalık olduk. Geçen hafta ultrasonda büyük olasılıkla kız dedi, ama yine bakıcaz. Hayırlısı inşAllah. Kızlar ikili test sonucundan anlayan varsa, bakabilirmi? Doktora gidicem ama sabredemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230531_105920_com.google.android.apps.docs.jpg
    Screenshot_20230531_105920_com.google.android.apps.docs.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 55
Nt 2.5 altı normal değer. Sizin 1.2 cıkmıs Crl iyi sadece 2sini biliyorum bir sıkıntı yok gibi. Sağlıkla alın kucağınıza.

Merhaba Kızlar. Nasılsınız? Biz artık 13 +4 haftalık olduk. Geçen hafta ultrasonda büyük olasılıkla kız dedi, ama yine bakıcaz. Hayırlısı inşAllah. Kızlar ikili test sonucundan anlayan varsa, bakabilirmi? Doktora gidicem ama sabredemiyorum
Düşük risk çıkmış canım ☺️ Gözünaydın ☺️

Valla bende heyecanliyim bu sefer ya marttan beri bitkisel ilac kullandim yumurta kalitesi icin bu hafta suluk yaptircam ne bilim sanki iyi gbi geliyor 😀😀
Psikolojik olarak olumlu olmak çok işe yarıyor canım 😍 Bende hep pozitif düşünmüştüm olacak Allah'ın izniyle 😍😍

Sizce cinsiyet nedir 15 haftalık oldu bir türlü öğrenemedim düzgün durmuyor en son kıza benziyor dediler çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_5091.jpeg
    IMG_5091.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 41
Back