Sağlıkla gelsin inşallah bende aşırı merak ediyorum ama birturlu öğrenemedim sadece benzetiyorlar ne zamn gitsek heryeri kapalı yada foto attım orda da görürsünüz gotu havadaKızlar cinsiyeti öğrendik. Bunca kızın arasında benimki erkek olur diye hissediyordum ve öyle oldu. Doktor yüzde 90 erkek dedi. Sabah erken saatlerde gittiğimiz için uyandırmak için epey çabaladık ve uyandıktan sonra ilk hareketinin eli ile o bölgesini kapamasına kaç puan verirsiniz :) Sıpa şimdiden muziplik yapıyor :)
Evet evet benimki de aynı böyleydi. Doktor dürte dürte çevirdi çocuğu. Ben de bir yana yattım, bir düz yattım filan. İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin. Sağlıkla bebişe kavuşursun. Sen ne hissediyorsun peki? Kız mı erkek mi?Sağlıkla gelsin inşallah bende aşırı merak ediyorum ama birturlu öğrenemedim sadece benzetiyorlar ne zamn gitsek heryeri kapalı yada foto attım orda da görürsünüz gotu havada
Ne hissettiğimden de emin değilim ama rüyamda erkek görmüştümEvet evet benimki de aynı böyleydi. Doktor dürte dürte çevirdi çocuğu. Ben de bir yana yattım, bir düz yattım filan. İnşallah sen de en kısa zamanda öğrenirsin. Sağlıkla bebişe kavuşursun. Sen ne hissediyorsun peki? Kız mı erkek mi?
Aminn canim benim bebde Allahin izniyle guzel haberleeimi veririm dua edin banada bol bol :)gözün aydın canım çok sevindim hayırlı sonuçlar inşaallah :)
Ben ikisinide geçen yıl yaptırdım ama pozitif sonucu göremedimKizlar size br sey sorcam hic kuyruk sokumuna suluk ya da rahim icine suluk koyduran oldumu koydurani duyan oldumu
RAhim icine koydurdun muBen ikisinide geçen yıl yaptırdım ama pozitif sonucu göremedim
Bence suluk yapip risk alicagina mikrop gln olur allah korusun direk gida eliminasyonu yap. Ben oyle yaptim mesela. Sut sut urunu karbonhidrat asla kullanmadim. Diyetisyenle yuruttum bunu ama embriyolog idil yazar var o da anlatiyo baya bi arastir derim. Vucuttaki inflamasyonu dusur transfere kdr, sonra glutatyon ve prp yaptirabilirsinRAhim icine koydurdun munasil birsydi
Aslinda yememe icmemem cok dikkat ediyorum haftada 3 gun spora gidiyorum zaten vucuum hareket halindrBence suluk yapip risk alicagina mikrop gln olur allah korusun direk gida eliminasyonu yap. Ben oyle yaptim mesela. Sut sut urunu karbonhidrat asla kullanmadim. Diyetisyenle yuruttum bunu ama embriyolog idil yazar var o da anlatiyo baya bi arastir derim. Vucuttaki inflamasyonu dusur transfere kdr, sonra glutatyon ve prp yaptirabilirsin
Prp icin gec kalinmis olabilir o ne kdr once yapilio bilmiorum.
Hergun duzenli yuruyus ve meditasyonla hayirlisiyla saglik bir transfer sureci olur
Dondurulmus mu olucak?
Yok kuzum yapmadılar benim Anti nükleer antikor testim pozitif bu da cd56 ile aynı değil ama aşağı yukarı benzer birşey ama hastalığım yok sağlıklı insanlarda da olabiliyormuş.Doktorum 2. Tarnsferde ANA testim pozitif olduğu için sanki Cd56 varmış gibi 3 kere intralipid uyguladı nitekim pozitif oldu çok şükürYavrum sana cd56 testi yapmislar miydi
Bacak arası pozisyonu görünmediği için bende anlamadım kuzumSizce cinsiyet nedir 15 haftalık oldu bir türlü öğrenemedim düzgün durmuyor en son kıza benziyor dediler çok merak ediyorum
Oyy maşallah sağlıkla gelsin Minik adamKızlar cinsiyeti öğrendik. Bunca kızın arasında benimki erkek olur diye hissediyordum ve öyle oldu. Doktor yüzde 90 erkek dedi. Sabah erken saatlerde gittiğimiz için uyandırmak için epey çabaladık ve uyandıktan sonra ilk hareketinin eli ile o bölgesini kapamasına kaç puan verirsiniz :) Sıpa şimdiden muziplik yapıyor :)
Ya canım benim gözün aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım şuan ilk erkek geliyor grubunKızlar cinsiyeti öğrendik. Bunca kızın arasında benimki erkek olur diye hissediyordum ve öyle oldu. Doktor yüzde 90 erkek dedi. Sabah erken saatlerde gittiğimiz için uyandırmak için epey çabaladık ve uyandıktan sonra ilk hareketinin eli ile o bölgesini kapamasına kaç puan verirsiniz :) Sıpa şimdiden muziplik yapıyor :)
Bende intrapilid serum taktircam doktor istemiyor devlet hastanesi oldugucu icin onemsemiyor ama bende taktircam evdeYok kuzum yapmadılar benim Anti nükleer antikor testim pozitif bu da cd56 ile aynı değil ama aşağı yukarı benzer birşey ama hastalığım yok sağlıklı insanlarda da olabiliyormuş.Doktorum 2. Tarnsferde ANA testim pozitif olduğu için sanki Cd56 varmış gibi 3 kere intralipid uyguladı nitekim pozitif oldu çok şükür
Saglikla sihhalte kucagina al canim e bu kadar kizin arasinda bir erkek lazimdiKızlar cinsiyeti öğrendik. Bunca kızın arasında benimki erkek olur diye hissediyordum ve öyle oldu. Doktor yüzde 90 erkek dedi. Sabah erken saatlerde gittiğimiz için uyandırmak için epey çabaladık ve uyandıktan sonra ilk hareketinin eli ile o bölgesini kapamasına kaç puan verirsiniz :) Sıpa şimdiden muziplik yapıyor :)
Ya miskin yaBende intrapilid serum taktircam doktor istemiyor devlet hastanesi oldugucu icin onemsemiyor ama bende taktircam evde
Amann en fazla ne olablir bol vitamin almis olurum deligibi geziyormusum br de ortalardaYa miskin yaBana da doktorum kanıtlanmış birşeyi yok ama fayda da edebilir dedi o şekilde başladık nitekim faydası oldu sana da şifa olsun kuzum Oranları falan oluyor iyice araştır
Ahhaha ya deli yaAmann en fazla ne olablir bol vitamin almis olurum deligibi geziyormusum br de ortalarda
Maşallah sağlıkla gelsin valla bende erkek hissediyorum ama bakalımmmKızlar cinsiyeti öğrendik. Bunca kızın arasında benimki erkek olur diye hissediyordum ve öyle oldu. Doktor yüzde 90 erkek dedi. Sabah erken saatlerde gittiğimiz için uyandırmak için epey çabaladık ve uyandıktan sonra ilk hareketinin eli ile o bölgesini kapamasına kaç puan verirsiniz :) Sıpa şimdiden muziplik yapıyor :)
Oyy maşallah sağlıkla gelsin Minik adamAy evet sabahları çok miskinler ben hareket etmeyince korktum meğer uyuyormuş.Bundan sonraki randevuları öğleden sonra alıcam
Ya canım benim gözün aydın hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucaklarimiza alalım şuan ilk erkek geliyor grubunutandı heralde kapatmalar felan sıpa ya
Saglikla sihhalte kucagina al canim e bu kadar kizin arasinda bir erkek lazimdi
Çok teşekkür ederim. Mevlam hepinizin gönlüne göre versin. İnşallah sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)Maşallah sağlıkla gelsin valla bende erkek hissediyorum ama bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?