• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Valla benim baskı hâlâ devam ediyor. Ultrasonda doktorum bana gösterdi gerçekten asagidaydi. Haftaya kontrolümden sonra devlet hastanesinde bir doktora daha gorunecegim. İnşallah düzelmiştir. Sende baskı devam ediyor mu?
Evet hala hissediyorum baskıyı zamn zamn çok bazen az geçer ama seninki de merak etme

Yok yok korkma kuzum idrar yolu enfeksiyonu dan olabiliyormuş stres olma hemen sen istirahatine dikkat et doktora gittiğinde belirt muhakkak ama rahim ağzı uzunluğuna da bakar hem
Sana yazdıktan sonra ağrının geçmesi peki 😂😂 evet ya enfeksiyonum vardı ama bir hafta antibiyotik kullandım

Kuzum bende genelde solda oluyor doktora gittim rahim ağzını tekrar ölçtü idrar testi ve rahim ağzına baktı Enfeksiyonda ağrı yapabiliyormuş benim idrar temiz ama rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanıyorum.Erken doğum riski yok ama ilişki yasak bu süreçte biraz dinlen çok yorulma dedi .Rutin hayatımdayım yine ama daha dikkatli davranıyorum
Aa hadi ya bol su iç kuzum idrarla atarsın inşallah hemen geçmiş olsun 😌 Çok dikkat et tabiki her hamile yaşıyor enfeksiyonu er yada geç malesef

gözünüz aydıınn. saplıkla gelsin inşaallah. aynı şeyi bende yaşadım :KK70: her teori erkekti. bende öyle hissetmiştim :KK70:
Yaa 😂 yahu ne bileyim yok tutuyor yok %100 doğru bende pek inanmam ama takvimler teorilerin hepsi erkek dedi. Yarın kendi doktoruma gideceğim ama bakalım tabi yine içime erkek doğuyor 😂

RAhim icine koydurdun mu 🙃 nasil birsydi
Vajina ağzına spekulum yerlestiriyor enjektörle içeriye gönderiyor sülükleri 7 tane koydu bana. Sülükler içeri girdikten sonra pamukla kapatıyor çıkmasınlar diye zaten sülükler 5 dk bilemedin 10dk içinde çıkıyorlar. rahime giriyorlar sanırım ilkten sinek ısırığı gibi birsey hissetmiştim sonra hiç bisey hissetmedim çok korkmuştum ama öyle çok kasilacak bisey değilmiş yani. İşlem bittikten sonra biraz kanama oluyor 3-4 parça da düşmüştü 2 seans yaptırdım belki okuyanlar tiksinecektir ama mecburen denedim bir umut işte 😪

Vajina ağzına spekulum yerlestiriyor enjektörle içeriye gönderiyor sülükleri 7 tane koydu bana. Sülükler içeri girdikten sonra pamukla kapatıyor çıkmasınlar diye zaten sülükler 5 dk bilemedin 10dk içinde çıkıyorlar. rahime giriyorlar sanırım ilkten sinek ısırığı gibi birsey hissetmiştim sonra hiç bisey hissetmedim çok korkmuştum ama öyle çok kasilacak bisey değilmiş yani. İşlem bittikten sonra biraz kanama oluyor 3-4 parça da düşmüştü 2 seans yaptırdım belki okuyanlar tiksinecektir ama mecburen denedim bir umut işte 😪
Sifa olsun insaAllah bende cok duydum yaptiranlari da dedigingibi umut diyor insan simdilik sadece kuyruk sokumuna koydurabildim😀 senin care oldumu peki insaAllah sorununa

Sifa olsun insaAllah bende cok duydum yaptiranlari da dedigingibi umut diyor insan simdilik sadece kuyruk sokumuna koydurabildim😀 senin care oldumu peki insaAllah sorununa
Canm geçen sene temmuz ve ağustosta yaptırmıştım ondan sonraki 3-4 ay regl ağrım hiç olmadı birde regl öncesi kahverengi lekelenme olurdu olmadı direk kanama başladı birde genital bölgem daha bir pembelesmisti rengi sanırım kirli kanı emdikleri için yenilendi kan akışı da 😄 tüp bebek tedavisinden sonra yine kahverengi lekelenme başladı tabi. Hacamatci kadın dedi rahim sülük yaptıklarım hamile kaldı diye hatta sonra hep ara ara sordu bana durum nasıl diye ama olmadı tabi bende birsey herkesin bünye farklı yaparsan inşallah sana şifası olur🥰

kızlar günaydın.

bebek arabası düşününler opera istanbul da indirim var paket yapmışlar arayışta olanların haberi olsun.

kurlardan dolayı temmuzda iyi zam gelecekmiş diye söylediler. mağazalarda da geçerliymiş indirim ben dün gittim

Canm geçen sene temmuz ve ağustosta yaptırmıştım ondan sonraki 3-4 ay regl ağrım hiç olmadı birde regl öncesi kahverengi lekelenme olurdu olmadı direk kanama başladı birde genital bölgem daha bir pembelesmisti rengi sanırım kirli kanı emdikleri için yenilendi kan akışı da 😄 tüp bebek tedavisinden sonra yine kahverengi lekelenme başladı tabi. Hacamatci kadın dedi rahim sülük yaptıklarım hamile kaldı diye hatta sonra hep ara ara sordu bana durum nasıl diye ama olmadı tabi bende birsey herkesin bünye farklı yaparsan inşallah sana şifası olur🥰
Ben daha simdi yaptirmicam da ondan biraz korkuyorum geri gelmez diye 😀😀😀

kızlar günaydın.

bebek arabası düşününler opera istanbul da indirim var paket yapmışlar arayışta olanların haberi olsun.

kurlardan dolayı temmuzda iyi zam gelecekmiş diye söylediler. mağazalarda da geçerliymiş indirim ben dün gittim
Günaydın canım bende internetten aldım bugün Hepsiburada dan ☺️

Günaydın canım bende internetten aldım bugün Hepsiburada dan ☺️

aa süper canım hayırlı olsun sağlıkla güzle günlerde kullansın inşaallah :)

bizde dün akşam aldık artacak bayağ kurdan korktuk açıkçası. abimler geçen ay aldı 3 bin artmış onların arabada

aa süper canım hayırlı olsun sağlıkla güzle günlerde kullansın inşaallah :)

bizde dün akşam aldık artacak bayağ kurdan korktuk açıkçası. abimler geçen ay aldı 3 bin artmış onların arabada
Aynen canım bende sırf onun için aldım beklediğim bir araba indirime girmişti inşallah kargodan da güzel gelir 😂

ah inşaallah canım. hangini aldın
Kanz K go aldım kuzum .Mağazada deneyimledim bilerek kabin boy almadım görümcem de var bebiş büyüdüğünde ona geçeceğiz.Travel biraz büyük ağır oluyor ama kanz ı beğendim kargoya verilmiş hatta çok heyecanlanıyorum bebişin ilk alışverişi 😅 Sen ne aldın kuzum

Kanz K go aldım kuzum .Mağazada deneyimledim bilerek kabin boy almadım görümcem de var bebiş büyüdüğünde ona geçeceğiz.Travel biraz büyük ağır oluyor ama kanz ı beğendim kargoya verilmiş hatta çok heyecanlanıyorum bebişin ilk alışverişi 😅 Sen ne aldın kuzum

Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canım.
Ne güzel yakınında bişey olunca çok makbule geçiyor ya bizim öyle bi sepet beşik şansımız oldu görümcemden gelecek. Ama o da 3 ay kullanılıyomuş 😄 bende sağlam bi indirim yakaladım cybex balios aldım kuzum. İnşaallah kullanışlı olur arabası puseti. Kullandıkça beli ılacak diye düşünüyprum

Güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah canım.
Ne güzel yakınında bişey olunca çok makbule geçiyor ya bizim öyle bi sepet beşik şansımız oldu görümcemden gelecek. Ama o da 3 ay kullanılıyomuş 😄 bende sağlam bi indirim yakaladım cybex balios aldım kuzum. İnşaallah kullanışlı olur arabası puseti. Kullandıkça beli ılacak diye düşünüyprum
Hayırlı olsun canım sağlıkla kullanmak nasip olsun hepimize inşallah 🤲🏻❤️ öyle kuzum kullandıkça kendi tecrübemizi yaşayacağız inşallah aldığımız herşey memnun kaldığımız ürünler olur ☺️

Back