Merhaba bende 14 haftalık karnımda fazla baskı hissettim 2 gün geçmedi beni çok rahatsız etti uyuyamadım sonra kahve rengi leke geldi doktora gittim plesenta asagida ama tam olarak kapatmamış rahim ağzını dedi düşük önleyici iğne verdi hafta da 1 4 hafta sora yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi ve çok hareket etme cinsel birliktelik kesinlikle yasak dedi iğnenin beni rahatlattığını düşünüyorum önceki gibi baskı yok sende endişe etme büyük ihtimal yukarı cikacaktirGünaydın kızlar bugün 13+6 olduk. Ancak sabah kanama oldu ve doktoruma geldik. Plesenta aşağıya doğru yerleşmiş. Bu durumu yaşayan var mı? Açıkçası korktum biraz
Ayy gerçekten aynı şeyleri yaşamışız. İki gündür inanılmaz bir baskı vardı alt karnımda bu sabah kahverengi kırmızı arası lekelenme oldu o kadar korktum ki. Bugün progestan dex iğne ve progestan 200 mg hap başladık 10 gün sonra tekrar kontrol var. Aynı şeyler bana da yasak. İçim rahatladı umarım hepimizin bir an önce yukarı çıkarMerhaba bende 14 haftalık karnımda fazla baskı hissettim 2 gün geçmedi beni çok rahatsız etti uyuyamadım sonra kahve rengi leke geldi doktora gittim plesenta asagida ama tam olarak kapatmamış rahim ağzını dedi düşük önleyici iğne verdi hafta da 1 4 hafta sora yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi ve çok hareket etme cinsel birliktelik kesinlikle yasak dedi iğnenin beni rahatlattığını düşünüyorum önceki gibi baskı yok sende endişe etme büyük ihtimal yukarı cikacaktir
Kızlar selamm15+6’dan herkese merhaba. Doktor hanım bacak arasına baktı bir şey yok “Kız” gibi dediiii bildiğiniz tüm takvimlere baktım/baktırdım hepppsi erkek diyordu benimde içime erkek doğuyordu yahu kız deyince başladım sevinçten ağlamaya sağlıkla sıhhatle gelsin yavrularımız cuma günü kendi tüp bebek doktoruma gideceğim net cinsiyeti oradan öğreneceğim sanırım Allah herkese güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin
O ozlmmmmmm Kızlar nasıl oldunuz ?Ayy gerçekten aynı şeyleri yaşamışız. İki gündür inanılmaz bir baskı vardı alt karnımda bu sabah kahverengi kırmızı arası lekelenme oldu o kadar korktum ki. Bugün progestan dex iğne ve progestan 200 mg hap başladık 10 gün sonra tekrar kontrol var. Aynı şeyler bana da yasak. İçim rahatladı umarım hepimizin bir an önce yukarı çıkar
Çok şükür karnımdaki baskı azaldı. Kanamam da kesildi. Doktorum tuvalet dışında kalkma dedi. İğne ve ilaç kullanıyorum haftayaki kontrolümü bekliyorum. Doktorum cinsiyet konusunda yanılmış
Çok sevindim canım ya gözünaydın sağlıkla gelsin MinikÇok şükür karnımdaki baskı azaldı. Kanamam da kesildi. Doktorum tuvalet dışında kalkma dedi. İğne ve ilaç kullanıyorum haftayaki kontrolümü bekliyorum. Doktorum cinsiyet konusunda yanılmışkıza benziyor demişti ama yüzde yüz erkek dedi.
Valla bu cinsiyet işi hiç belli olmuyorÇok sevindim canım ya gözünaydın sağlıkla gelsin MinikAy bizimkinin 2 kere bacak arasını boş gördük %90 kız demişti ama yine de detaylıca sonra alışverişe başlayacağız
Teşekkür ederim sorduğun için bende hala baskı var zamn zamn çok zaman zamn az henüz doktora gitmedim yarın gidecem iğne kullanıyorum aynen devam cinsiyeti de hala bilmiyoruz hep benzetmeler 16. Haftadayız bakalım artik
İnşallah çok daha iyi ol canım bende 16+4 teyim genelde kasığımın sol tarafında ağrı olup geçiyor geçen tedbir amaçlı gittim doktora herşey normalmiş bazen enfeksiyonlar da ağrı yapar dedi idrar tahlilim temiz ama vajinal enfeksiyonun varmış fitil kullanıcam 1 hafta.Bir de ben baya normale dönmüştüm temizlik yürüyüş falan şimdi daha dikkat ediyorum inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimizeTeşekkür ederim sorduğun için bende hala baskı var zamn zamn çok zaman zamn az henüz doktora gitmedim yarın gidecem iğne kullanıyorum aynen devam cinsiyeti de hala bilmiyoruz hep benzetmeler 16. Haftadayız bakalım artik
Ya benim doktorum çok iyi bir doktor ancak aşırı tedbirli. Yürüyüş yok, spor yok, 2 saatten fazla araba yolculuğu yok, uçak yolculuğu mümkünse yapma diyor. Herşey normal ama şimdiye kadar çok uğraşmışsınız o günleri unutmayalım diyor. Aslında haklı da... Peki ben ne yapıyorum :) Dediklerinin tam tersini :) ağır işler yapmıyorum ama tempolu bir yaşantım var. Bir ara yoğunluğumu azalttım ama şuan eskiye döndüm, iyi hissediyorum diye. Ama ağır işler kesinlikle yapmıyorum. Bugün itibarıyla yürüyüşlere de başladım. Çünkü 2 kilo almışım. :/İnşallah çok daha iyi ol canım bende 16+4 teyim genelde kasığımın sol tarafında ağrı olup geçiyor geçen tedbir amaçlı gittim doktora herşey normalmiş bazen enfeksiyonlar da ağrı yapar dedi idrar tahlilim temiz ama vajinal enfeksiyonun varmış fitil kullanıcam 1 hafta.Bir de ben baya normale dönmüştüm temizlik yürüyüş falan şimdi daha dikkat ediyorum inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
Uzun süre geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Ben aynı şekilde baskı hissettim plesenta aşağıya inmiş megersem. Şu an tam yatak istirahatindeyim. Ama normal regl dönemindeysen o zamanlarda da olabiliyor umarım o yüzdendirKızlar merhaba napiyorsunuz
Benim bı kaç gün dur alt karnimda ara ara kasıklarımda yani ağrı oluyor sizdede oluyor mu acaba rahim genişlediği icinmi baskı hissediyorum
Bizimki de tam tersiYa benim doktorum çok iyi bir doktor ancak aşırı tedbirli. Yürüyüş yok, spor yok, 2 saatten fazla araba yolculuğu yok, uçak yolculuğu mümkünse yapma diyor. Herşey normal ama şimdiye kadar çok uğraşmışsınız o günleri unutmayalım diyor. Aslında haklı da... Peki ben ne yapıyorum :) Dediklerinin tam tersini :) ağır işler yapmıyorum ama tempolu bir yaşantım var. Bir ara yoğunluğumu azalttım ama şuan eskiye döndüm, iyi hissediyorum diye. Ama ağır işler kesinlikle yapmıyorum. Bugün itibarıyla yürüyüşlere de başladım. Çünkü 2 kilo almışım. :/
O ozlmmmmmm T tupbebekyolculugu umarım sizin için de gelmiş geçmiş olur. Herşey yolunda olur.
Allah hepimizi korusun, Mevla bunca emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin.
Yok kuzum kısa arada bir oluyor plesentam da yukarı yerleşmiş benim doktor yeri çok iyi demişti belimde agriyir belki dediğin gibi regl sürecine denk gelmiş olabilirimUzun süre geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Ben aynı şekilde baskı hissettim plesenta aşağıya inmiş megersem. Şu an tam yatak istirahatindeyim. Ama normal regl dönemindeysen o zamanlarda da olabiliyor umarım o yüzdendir
Kuzum bende genelde solda oluyor doktora gittim rahim ağzını tekrar ölçtü idrar testi ve rahim ağzına baktı Enfeksiyonda ağrı yapabiliyormuş benim idrar temiz ama rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanıyorum.Erken doğum riski yok ama ilişki yasak bu süreçte biraz dinlen çok yorulma dedi .Rutin hayatımdayım yine ama daha dikkatli davranıyorumKızlar merhaba napiyorsunuz
Benim bı kaç gün dur alt karnimda ara ara kasıklarımda yani ağrı oluyor sizdede oluyor mu acaba rahim genişlediği icinmi baskı hissediyorum
Merhaba ben bugün doktora gittim tekrar ama başka bir doktora problem yok dedi plasentada iğneyi bıraktırdı bayağı bi baktı bebeğe yolculuk yapabilirsin sıkıntı yo dedi cinsiyetini de bu kez öğrendik kızmış sana tavsiyem sende başka bir doktora görün stres yapmaÇok şükür karnımdaki baskı azaldı. Kanamam da kesildi. Doktorum tuvalet dışında kalkma dedi. İğne ve ilaç kullanıyorum haftayaki kontrolümü bekliyorum. Doktorum cinsiyet konusunda yanılmışkıza benziyor demişti ama yüzde yüz erkek dedi.
Valla benim baskı hâlâ devam ediyor. Ultrasonda doktorum bana gösterdi gerçekten asagidaydi. Haftaya kontrolümden sonra devlet hastanesinde bir doktora daha gorunecegim. İnşallah düzelmiştir. Sende baskı devam ediyor mu?Merhaba ben bugün doktora gittim tekrar ama başka bir doktora problem yok dedi plasentada iğneyi bıraktırdı bayağı bi baktı bebeğe yolculuk yapabilirsin sıkıntı yo dedi cinsiyetini de bu kez öğrendik kızmış sana tavsiyem sende başka bir doktora görün stres yapma
Ay korktum ya benim sol kasığımda sürekli ağrı var. Rahim Ağzı kapalıydı. 6 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallahBirde doktor rahim ağzı açıldığında müdahale imkansız o yüzden rahatsız hissettiğinde ya da dinlendiğinde geçmeyen ağrın varsa muhakkak gel dedi bana kızlar
Yok yok korkma kuzum idrar yolu enfeksiyonu dan olabiliyormuş stres olma hemen sen istirahatine dikkat et doktora gittiğinde belirt muhakkak ama rahim ağzı uzunluğuna da bakar hemAy korktum ya benim sol kasığımda sürekli ağrı var. Rahim Ağzı kapalıydı. 6 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?