2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızlar bugün 13+6 olduk. Ancak sabah kanama oldu ve doktoruma geldik. Plesenta aşağıya doğru yerleşmiş. Bu durumu yaşayan var mı? Açıkçası korktum biraz
Merhaba bende 14 haftalık karnımda fazla baskı hissettim 2 gün geçmedi beni çok rahatsız etti uyuyamadım sonra kahve rengi leke geldi doktora gittim plesenta asagida ama tam olarak kapatmamış rahim ağzını dedi düşük önleyici iğne verdi hafta da 1 4 hafta sora yukarı çıkacağını düşünüyorum dedi ve çok hareket etme cinsel birliktelik kesinlikle yasak dedi iğnenin beni rahatlattığını düşünüyorum önceki gibi baskı yok sende endişe etme büyük ihtimal yukarı cikacaktir

Ayy gerçekten aynı şeyleri yaşamışız. İki gündür inanılmaz bir baskı vardı alt karnımda bu sabah kahverengi kırmızı arası lekelenme oldu o kadar korktum ki. Bugün progestan dex iğne ve progestan 200 mg hap başladık 10 gün sonra tekrar kontrol var. Aynı şeyler bana da yasak. İçim rahatladı umarım hepimizin bir an önce yukarı çıkar

gözünüz aydıınn. saplıkla gelsin inşaallah. aynı şeyi bende yaşadım her teori erkekti. bende öyle hissetmiştim

O ozlmmmmmm Kızlar nasıl oldunuz ?

Çok sevindim canım ya gözünaydın sağlıkla gelsin Minik Ay bizimkinin 2 kere bacak arasını boş gördük %90 kız demişti ama yine de detaylıca sonra alışverişe başlayacağız

İnşallah çok daha iyi ol canım bende 16+4 teyim genelde kasığımın sol tarafında ağrı olup geçiyor geçen tedbir amaçlı gittim doktora herşey normalmiş bazen enfeksiyonlar da ağrı yapar dedi idrar tahlilim temiz ama vajinal enfeksiyonun varmış fitil kullanıcam 1 hafta.Bir de ben baya normale dönmüştüm temizlik yürüyüş falan şimdi daha dikkat ediyorum inşallah sağlıkla kavuşalım bebeklerimize

Ya benim doktorum çok iyi bir doktor ancak aşırı tedbirli. Yürüyüş yok, spor yok, 2 saatten fazla araba yolculuğu yok, uçak yolculuğu mümkünse yapma diyor. Herşey normal ama şimdiye kadar çok uğraşmışsınız o günleri unutmayalım diyor. Aslında haklı da... Peki ben ne yapıyorum :) Dediklerinin tam tersini :) ağır işler yapmıyorum ama tempolu bir yaşantım var. Bir ara yoğunluğumu azalttım ama şuan eskiye döndüm, iyi hissediyorum diye. Ama ağır işler kesinlikle yapmıyorum. Bugün itibarıyla yürüyüşlere de başladım. Çünkü 2 kilo almışım. :/

O ozlmmmmmm T tupbebekyolculugu umarım sizin için de gelmiş geçmiş olur. Herşey yolunda olur.

Allah hepimizi korusun, Mevla bunca emeğimizin karşılığını almayı nasip etsin.

Kızlar merhaba napiyorsunuz
Benim bı kaç gün dur alt karnimda ara ara kasıklarımda yani ağrı oluyor sizdede oluyor mu acaba rahim genişlediği icinmi baskı hissediyorum

Benim bı kaç gün dur alt karnimda ara ara kasıklarımda yani ağrı oluyor sizdede oluyor mu acaba rahim genişlediği icinmi baskı hissediyorum
Uzun süre geçmiyorsa bir doktora görün istersen. Ben aynı şekilde baskı hissettim plesenta aşağıya inmiş megersem. Şu an tam yatak istirahatindeyim. Ama normal regl dönemindeysen o zamanlarda da olabiliyor umarım o yüzdendir

Bizimki de tam tersi Herşey serbest yürüyüş yap bolca yüz dedi sadece çok yorulma onu sen ayarlayacaksın dedi.Ben de baya 3 km yürüyüşler günlük hayatına geri dönmeler derken kendimi dinlemeden yorulmuştum sanırım.Şükürler olsun kanamam hiç olmadı bulantı hiç yok yani hamileliğimi bir tek göbeğinin çıkmasından anladım biraz fazla dönmüşüm bende Geçen şiddetli değil ama sol tarafta bir ağrım oldu ara ara hazır kontrol süresindeyim diye gittim enfeksiyon kapmışım o sanırım ağrı yapmış çok şükür erken doğum riskim yokmuş ama en azından daha dikkatli 2 canlı olduğunu düşünerek hareket edeceğim .Çünkü pinpirikli olunca da çok endişeli oluyorum böyle bir denge kuracağım kuzum.Hatta 4 günlük bir iş seyahatim var önümüzdeki hafta tedbirli ama bilinçli hareket edeceğim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı ama hamileyken hiç bir şey eskisi gibi olmuyor bunu bilerek hareket etmek lazım ben baya ev işi işe git gel okul derler sınavlar derken boşladım kendimi bu hafta daha bilinçli hareket ediyorum çok şükür ağrı mağrı yok şimdilik

Yok kuzum kısa arada bir oluyor plesentam da yukarı yerleşmiş benim doktor yeri çok iyi demişti belimde agriyir belki dediğin gibi regl sürecine denk gelmiş olabilirim

Kuzum bende genelde solda oluyor doktora gittim rahim ağzını tekrar ölçtü idrar testi ve rahim ağzına baktı Enfeksiyonda ağrı yapabiliyormuş benim idrar temiz ama rahim ağzında enfeksiyon varmış fitil kullanıyorum.Erken doğum riski yok ama ilişki yasak bu süreçte biraz dinlen çok yorulma dedi .Rutin hayatımdayım yine ama daha dikkatli davranıyorum

Merhaba ben bugün doktora gittim tekrar ama başka bir doktora problem yok dedi plasentada iğneyi bıraktırdı bayağı bi baktı bebeğe yolculuk yapabilirsin sıkıntı yo dedi cinsiyetini de bu kez öğrendik kızmış sana tavsiyem sende başka bir doktora görün stres yapma

Birde doktor rahim ağzı açıldığında müdahale imkansız o yüzden rahatsız hissettiğinde ya da dinlendiğinde geçmeyen ağrın varsa muhakkak gel dedi bana kızlar

Valla benim baskı hâlâ devam ediyor. Ultrasonda doktorum bana gösterdi gerçekten asagidaydi. Haftaya kontrolümden sonra devlet hastanesinde bir doktora daha gorunecegim. İnşallah düzelmiştir. Sende baskı devam ediyor mu?

Birde doktor rahim ağzı açıldığında müdahale imkansız o yüzden rahatsız hissettiğinde ya da dinlendiğinde geçmeyen ağrın varsa muhakkak gel dedi bana kızlar
Ay korktum ya benim sol kasığımda sürekli ağrı var. Rahim Ağzı kapalıydı. 6 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallah

Ay korktum ya benim sol kasığımda sürekli ağrı var. Rahim Ağzı kapalıydı. 6 gün sonra kontrolüm var o zamana kadar bir sıkıntı olmaz inşallah
Yok yok korkma kuzum idrar yolu enfeksiyonu dan olabiliyormuş stres olma hemen sen istirahatine dikkat et doktora gittiğinde belirt muhakkak ama rahim ağzı uzunluğuna da bakar hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…