- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
Ne zaman başlayacaksınız kuzum hayırlısıylaAynen canim iyice arasticam smdi kuyruk sokumuna disardan suluk koyurcam suan iceri daha cesaret edemiyorum ama eger tekrar negatif gorusem onzaman gozumu kararticam
Düşük risk çıkmış canımMerhaba Kızlar. Nasılsınız? Biz artık 13 +4 haftalık olduk. Geçen hafta ultrasonda büyük olasılıkla kız dedi, ama yine bakıcaz. Hayırlısı inşAllah. Kızlar ikili test sonucundan anlayan varsa, bakabilirmi? Doktora gidicem ama sabredemiyorum
Ay çok sağ ol canım yaDüşük risk çıkmış canımGözünaydın
10 gun sonra adet olucam o zaman gitmeyi dusunuyorum ama hastaneyi aradim sabah bayram oncesi belki hasta almayiz adet oldugunda ara dediNe zaman başlayacaksınız kuzum hayırlısıyla
Aiiiyy heyecanlandım10 gun sonra adet olucam o zaman gitmeyi dusunuyorum ama hastaneyi aradim sabah bayram oncesi belki hasta almayiz adet oldugunda ara dedi
Valla bende heyecanliyim bu sefer ya marttan beri bitkisel ilac kullandim yumurta kalitesi icin bu hafta suluk yaptircam ne bilim sanki iyi gbi geliyorAiiiyy heyecanlandım
Psikolojik olarak olumlu olmak çok işe yarıyor canımValla bende heyecanliyim bu sefer ya marttan beri bitkisel ilac kullandim yumurta kalitesi icin bu hafta suluk yaptircam ne bilim sanki iyi gbi geliyor
Bn digerinde de pozitif dusunmustm oldu ama kimyasalPsikolojik olarak olumlu olmak çok işe yarıyor canımBende hep pozitif düşünmüştüm olacak Allah'ın izniyle
İşte buBn digerinde de pozitif dusunmustm oldu ama kimyasalbunda hem pozitif hem olcagni dusunuyorum
Kiz ben hp boyleydim zaten en basindan beri sadece nasibimin vaktiİşte bu
Ya biliyorum biliyorum ama pozitif görmek yine yeniden hoşuma gidiyorKiz ben hp boyleydim zaten en basindan beri sadece nasibimin vakti
Sagol canim benim opuyorum seninkocamanYa biliyorum biliyorum ama pozitif görmek yine yeniden hoşuma gidiyor
Sagol canim benim opuyorum seninkocamanbak bn sana kime erkek desem kiz cikiyor dedm seinde kiz cikti
Yavrum sana cd56 testi yapmislar miydiEvet kuzum
Gonul ister ne oldugnu soylemek ama ben hic anlamadimSizce cinsiyet nedir 15 haftalık oldu bir türlü öğrenemedim düzgün durmuyor en son kıza benziyor dediler çok merak ediyorum
10 gun sonra adet olucam o zaman gitmeyi dusunuyorum ama hastaneyi aradim sabah bayram oncesi belki hasta almayiz adet oldugunda ara dedi
AminGonul ister ne oldugnu soylemek ama ben hic anlamadimrabbim saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?