2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba Kızlar. Nasılsınız? Biz artık 13 +4 haftalık olduk. Geçen hafta ultrasonda büyük olasılıkla kız dedi, ama yine bakıcaz. Hayırlısı inşAllah. Kızlar ikili test sonucundan anlayan varsa, bakabilirmi? Doktora gidicem ama sabredemiyorum

Eklentiler

• Screenshot_20230531_105920_com.google.android.apps.docs.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 55
Nt 2.5 altı normal değer. Sizin 1.2 cıkmıs Crl iyi sadece 2sini biliyorum bir sıkıntı yok gibi. Sağlıkla alın kucağınıza.

Düşük risk çıkmış canım Gözünaydın

Valla bende heyecanliyim bu sefer ya marttan beri bitkisel ilac kullandim yumurta kalitesi icin bu hafta suluk yaptircam ne bilim sanki iyi gbi geliyor
Psikolojik olarak olumlu olmak çok işe yarıyor canım Bende hep pozitif düşünmüştüm olacak Allah'ın izniyle

Sizce cinsiyet nedir 15 haftalık oldu bir türlü öğrenemedim düzgün durmuyor en son kıza benziyor dediler çok merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_5091.jpeg
    58,6 KB · Görüntüleme: 42
Sizce cinsiyet nedir 15 haftalık oldu bir türlü öğrenemedim düzgün durmuyor en son kıza benziyor dediler çok merak ediyorum
Gonul ister ne oldugnu soylemek ama ben hic anlamadim rabbim saglikli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…