• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yaaa kızlar :) Kız bebekler sıralanmış maşallah. Benimki daha belli değil. Çarşamba gideceğim merakla bekliyorum. Herkesin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. Maşallah hepimizin süreci böyle devam etsin inşallah.
Ben de yeni bir konu açmak istiyorum. Aranızda doğum için serbest ebe ile anlaşmayı düşünen var mı? Ebelerin normal doğumu desteklemesi ve oranı arttırdığını okuyorum. Pek çok kişi memnun kalmış. Aranızda bu konuda araştırma yapan var mı?

Yaaa kızlar :) Kız bebekler sıralanmış maşallah. Benimki daha belli değil. Çarşamba gideceğim merakla bekliyorum. Herkesin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. Maşallah hepimizin süreci böyle devam etsin inşallah.
Ben de yeni bir konu açmak istiyorum. Aranızda doğum için serbest ebe ile anlaşmayı düşünen var mı? Ebelerin normal doğumu desteklemesi ve oranı arttırdığını okuyorum. Pek çok kişi memnun kalmış. Aranızda bu konuda araştırma yapan var mı?

amin canım herkesin sağlıkla ilerlesin inşaallah. bakalım senden cinsiyet ne gelecek :)
Ben ebe bakmıştım bulmuştum da aslında, fakat sağlık sorunu gereği normal doğum yapmam mümkün değilmiş.
benim için hayal oldu tabi.
bence de doğumu desteklemesi oranı arttır ve gözlemlediğim kadarıyla rahat ve tadına varılan süreç yaşanıyor ebe ile.

Evet canım bende araştırmıştım.Çok etkili olduğunu söylüyorlar.Henüz anlaşırmıyım bilmiyorum ama faydası olduğunu düşünüyorum

Kızlar aranızda bebiş hareketlerini hisseden var mı ? Daha erken biliyorum ama merak ettim 😅
Valla kuzum bebek hareketi için bence erken ama bende bazen garip bir his oluyor kasığımda böyle oturdugumda uzun süre orda birşey çırpınıyor su dalgası gibi ama çok hafif bir his ama bebekmi değilmi bilmiyorum 😆😆

Kuzum hiç bir bilgim yok ben kendim direk sezaryen düşündüğüm için normal düşünmüyorum ☺️

Kizlar size br sey sorcam hic kuyruk sokumuna suluk ya da rahim icine suluk koyduran oldumu koydurani duyan oldumu 😀😀😀

Evet spektulumla acip birakiyormus rahmin icine deglde agiz kismina sanirim eskide cok etkili br yontemmis cevremde da duydum
Yani soyle ki simdi belki tek kullanimlik sulukler vardir fln fln hani nasi oluyo turkiyede bilmiyorum ama yurtdisinda ozellikle uzakdoguda suluk yaptirdiktan sonra cok ciddi saglik sorunladi yasayanlarla ilgili bir belgesel izledim. Oyuzden vajina dln diince acaip sasirdim. Ben ölsem yapamam mesela

Yani soyle ki simdi belki tek kullanimlik sulukler vardir fln fln hani nasi oluyo turkiyede bilmiyorum ama yurtdisinda ozellikle uzakdoguda suluk yaptirdiktan sonra cok ciddi saglik sorunladi yasayanlarla ilgili bir belgesel izledim. Oyuzden vajina dln diince acaip sasirdim. Ben ölsem yapamam mesela
Tabi tek kullanimlik o buluyormus sonra kendi kendini atiyorms ben cesaret edemem de kuyruk sokumuna koydurcam suluk disardan emsin pis kanlari😀

Tabi tek kullanimlik o buluyormus sonra kendi kendini atiyorms ben cesaret edemem de kuyruk sokumuna koydurcam suluk disardan emsin pis kanlari😀
Hamileyken yapiliyo mu acaba bi ona bakmak lazim

Kizlar size br sey sorcam hic kuyruk sokumuna suluk ya da rahim icine suluk koyduran oldumu koydurani duyan oldumu 😀😀😀
Duydum kuzum ama neden yapıldığına dair bilgim yok.Şimdi bazı hastanelerde fitoterapi bölümleri var orada yapıyorlar galiba

Kuzu rahimdeki miyomlari kistleri temizliyormus tikali tupler bile aciliyormus
Ben çok araştırmadım ama az çok duydum sanki kuzum ben çok korkarım ama böceklere sülüklere sineklere bile fobim var 🤦🏻‍♀️😅 Şifası olsun inşallah iyice araştırdıktan sonra çevrende de varsa tecrübeli daha önce yaptırmış denenebilir sanırım.Çünkü dediğim gibi hastanelerde bile Fitoterapi bölümü var alternatif tıp sonuçta muhakkak faydası vardır birşeylere ama iyice araştırmak lazım 💙

Ben çok araştırmadım ama az çok duydum sanki kuzum ben çok korkarım ama böceklere sülüklere sineklere bile fobim var 🤦🏻‍♀️😅 Şifası olsun inşallah iyice araştırdıktan sonra çevrende de varsa tecrübeli daha önce yaptırmış denenebilir sanırım.Çünkü dediğim gibi hastanelerde bile Fitoterapi bölümü var alternatif tıp sonuçta muhakkak faydası vardır birşeylere ama iyice araştırmak lazım 💙
Aynen canim iyice arasticam smdi kuyruk sokumuna disardan suluk koyurcam suan iceri daha cesaret edemiyorum ama eger tekrar negatif gorusem onzaman gozumu kararticam😀

Back