Canim hayırlı olsun sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah valla kız grubu oldukMerhaba kızlar, iyi haftalar herkese
Bende nifty testinde öğrendim. Çok şükür sağlıklıyız. Veeee kız bebek geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hayırlı olsun sağlıkla kucaklarimiza alalım inşallah valla kız grubu oldukMerhaba kızlar, iyi haftalar herkese
Bende nifty testinde öğrendim. Çok şükür sağlıklıyız. Veeee kız bebek geliyor
Yaaa kızlar :) Kız bebekler sıralanmış maşallah. Benimki daha belli değil. Çarşamba gideceğim merakla bekliyorum. Herkesin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. Maşallah hepimizin süreci böyle devam etsin inşallah.
Ben de yeni bir konu açmak istiyorum. Aranızda doğum için serbest ebe ile anlaşmayı düşünen var mı? Ebelerin normal doğumu desteklemesi ve oranı arttırdığını okuyorum. Pek çok kişi memnun kalmış. Aranızda bu konuda araştırma yapan var mı?
Evet canım bende araştırmıştım.Çok etkili olduğunu söylüyorlar.Henüz anlaşırmıyım bilmiyorum ama faydası olduğunu düşünüyorumYaaa kızlar :) Kız bebekler sıralanmış maşallah. Benimki daha belli değil. Çarşamba gideceğim merakla bekliyorum. Herkesin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. Maşallah hepimizin süreci böyle devam etsin inşallah.
Ben de yeni bir konu açmak istiyorum. Aranızda doğum için serbest ebe ile anlaşmayı düşünen var mı? Ebelerin normal doğumu desteklemesi ve oranı arttırdığını okuyorum. Pek çok kişi memnun kalmış. Aranızda bu konuda araştırma yapan var mı?
Keşke hissetsem çok merakla bekliyorum arkadaşım 18.haftada çok hafif hissetmeye başladığını söylemişti az kaldı bakalımKızlar aranızda bebiş hareketlerini hisseden var mı ? Daha erken biliyorum ama merak ettim
Valla kuzum bebek hareketi için bence erken ama bende bazen garip bir his oluyor kasığımda böyle oturdugumda uzun süre orda birşey çırpınıyor su dalgası gibi ama çok hafif bir his ama bebekmi değilmi bilmiyorumKızlar aranızda bebiş hareketlerini hisseden var mı ? Daha erken biliyorum ama merak ettim
Kuzum hiç bir bilgim yok ben kendim direk sezaryen düşündüğüm için normal düşünmüyorumYaaa kızlar :) Kız bebekler sıralanmış maşallah. Benimki daha belli değil. Çarşamba gideceğim merakla bekliyorum. Herkesin sağlıklı haberlerini alınca çok mutlu oluyorum. Maşallah hepimizin süreci böyle devam etsin inşallah.
Rahimin icine mi ? Yok artik?Kizlar size br sey sorcam hic kuyruk sokumuna suluk ya da rahim icine suluk koyduran oldumu koydurani duyan oldumu
Evet spektulumla acip birakiyormus rahmin icine deglde agiz kismina sanirim eskide cok etkili br yontemmis cevremde da duydumRahimin icine mi ? Yok artik?
Yani soyle ki simdi belki tek kullanimlik sulukler vardir fln fln hani nasi oluyo turkiyede bilmiyorum ama yurtdisinda ozellikle uzakdoguda suluk yaptirdiktan sonra cok ciddi saglik sorunladi yasayanlarla ilgili bir belgesel izledim. Oyuzden vajina dln diince acaip sasirdim. Ben ölsem yapamam meselaEvet spektulumla acip birakiyormus rahmin icine deglde agiz kismina sanirim eskide cok etkili br yontemmis cevremde da duydum
Tabi tek kullanimlik o buluyormus sonra kendi kendini atiyorms ben cesaret edemem de kuyruk sokumuna koydurcam suluk disardan emsin pis kanlariYani soyle ki simdi belki tek kullanimlik sulukler vardir fln fln hani nasi oluyo turkiyede bilmiyorum ama yurtdisinda ozellikle uzakdoguda suluk yaptirdiktan sonra cok ciddi saglik sorunladi yasayanlarla ilgili bir belgesel izledim. Oyuzden vajina dln diince acaip sasirdim. Ben ölsem yapamam mesela
Hamileyken yapiliyo mu acaba bi ona bakmak lazimTabi tek kullanimlik o buluyormus sonra kendi kendini atiyorms ben cesaret edemem de kuyruk sokumuna koydurcam suluk disardan emsin pis kanlari
Ben hamile degilim canim ama ilk 3 ayda yapilmiyor sonra yapiliyor diye bliyorumHamileyken yapiliyo mu acaba bi ona bakmak lazim
Duydum kuzum ama neden yapıldığına dair bilgim yok.Şimdi bazı hastanelerde fitoterapi bölümleri var orada yapıyorlar galibaKizlar size br sey sorcam hic kuyruk sokumuna suluk ya da rahim icine suluk koyduran oldumu koydurani duyan oldumu
Kuzu rahimdeki miyomlari kistleri temizliyormus tikali tupler bile aciliyormusDuydum kuzum ama neden yapıldığına dair bilgim yok.Şimdi bazı hastanelerde fitoterapi bölümleri var orada yapıyorlar galiba
Ben çok araştırmadım ama az çok duydum sanki kuzum ben çok korkarım ama böceklere sülüklere sineklere bile fobim var Şifası olsun inşallah iyice araştırdıktan sonra çevrende de varsa tecrübeli daha önce yaptırmış denenebilir sanırım.Çünkü dediğim gibi hastanelerde bile Fitoterapi bölümü var alternatif tıp sonuçta muhakkak faydası vardır birşeylere ama iyice araştırmak lazımKuzu rahimdeki miyomlari kistleri temizliyormus tikali tupler bile aciliyormus
Merhaba iki yerde daha tahlil yaptırdım negatif çıktı. Bazen yalancı pozitif göstere biliyormuş.Merhaba benimde igm pozitif çıktı igg negatif sizin durum nedir
Aynen canim iyice arasticam smdi kuyruk sokumuna disardan suluk koyurcam suan iceri daha cesaret edemiyorum ama eger tekrar negatif gorusem onzaman gozumu kararticamBen çok araştırmadım ama az çok duydum sanki kuzum ben çok korkarım ama böceklere sülüklere sineklere bile fobim var Şifası olsun inşallah iyice araştırdıktan sonra çevrende de varsa tecrübeli daha önce yaptırmış denenebilir sanırım.Çünkü dediğim gibi hastanelerde bile Fitoterapi bölümü var alternatif tıp sonuçta muhakkak faydası vardır birşeylere ama iyice araştırmak lazım