- 19 Ocak 2023
- 959
- 1.207
- 33
- 27
Ben de sürekli kanama yaşadım ama çok şükür bugünlere geldik. Umarım senin de sağlıkla ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabilirizTabi çok haklısınızbenim 2.deneme bu üst üste oldu neredeyse o yüzden çok uzun süreli ilaç kullanımı gibi oldu artık karnımın bi tarafına ciddi ciddi iğne yapamıyorum çok canım yanıyor iğne girince ve hemen kanıyor Birde mide bulantısı yaşıyorum ilaçlarda tetikliyor o yüzden çok sabırsızım Transferden sonra çok kanama yaşadım kırmızı kanama ama çok şükür birşey olmadı Yüce rabbim sağlıklı olmalarını ve sağlıkla bize gelmelerini nasip etsin inşallah
Merhaba benimde igm pozitif çıktı igg negatif sizin durum nedirMerhaba Kızlar. Güzel haber alanları tebrik ederim. Benim tahlil sonuçlarım geldi. Toxoplasma igm 1.26 çıkmış referans olarak 1-in üstü pozitif yazıyor. Moralim çok bozuldu. Acaba bebeğime zarar verirmi diye. Transferden beri kendime dikkat ediyorum. Yarın doktora göstericez sonuçları böyle sonuç olup problemsiz hamilelik geçiren varmı akrabalarda arkadaşlar?
Yaa ne güzel bir isim değişik ve kulağa hoş geliyorAdıyla yaşasın inşallah
Ayyy bir kiz dahaKuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskinNasip olursa 'Kız' geliyor kuzum Grup kız bebek grubu olacak galiba
Amin canım benim inşallahAyyy bir kiz dahasaglicakla kucagina al kuzumm masallah
Ay maşaallah! Çok güzelKuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskinNasip olursa 'Kız' geliyor kuzum Grup kız bebek grubu olacak galiba
Amin canım benim Allah razı olsunAy maşaallah! Çok güzelkız bebek bi başka güzel geliyor bana ama tabi sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün güzel günler göstersin Rabbim
Tam kız grubu olduk maşallahHayırlı olsun kızlar bayağ cinsiyet öğrenmişiz grupta
Bize de kız geliyor nasipse
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah
Ay hayırlı olsun tam kız grubu olduk valla sağlıkla kucaklarimiza alalımHayırlı olsun kızlar bayağ cinsiyet öğrenmişiz grupta
Bize de kız geliyor nasipse
Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşaallah
Hayırlı uğurlu gelsin minik kız haftalarımız aynı gününe kadar benim ikizlerim var ve ikiside kızTam kız grubu olduk maşallahSağlıkla gelsin minikler
MaşallahHayırlı uğurlu gelsin minik kız haftalarımız aynı gününe kadar benim ikizlerim var ve ikiside kızÇok şükür bugünlerimize grubun ilk açıldığı günleri okuduğum aklıma gelince şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Tedavin hayırlı olsun canımKızlar aranızda Haziran sonu temmuz başı transfer olacaklar varmı ben ikinci adeti bekliyorum. 15 adet yumurta toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu
Cok teşekkür ederim. Zaman hiç geçmiyor durdu sankiTedavin hayırlı olsun canımMaşallah embryo sayın çok güzel inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın
Ayyy gozun aydın canım hayırla saglikla gelsin inşallahKuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskinNasip olursa 'Kız' geliyor kuzum Grup kız bebek grubu olacak galiba
Allah razı olsun kuzum benimAyyy gozun aydın canım hayırla saglikla gelsin inşallah
YaaaaMerhaba kızlar, iyi haftalar herkese
Bende nifty testinde öğrendim. Çok şükür sağlıklıyız. Veeee kız bebek geliyor
Merhaba kızlar, iyi haftalar herkese
Bende nifty testinde öğrendim. Çok şükür sağlıklıyız. Veeee kız bebek geliyor
YaaaaKız grubu olduk maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?