2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Ben de sürekli kanama yaşadım ama çok şükür bugünlere geldik. Umarım senin de sağlıkla ilerler hepimiz sağlıkla kucağımıza alabiliriz

Merhaba benimde igm pozitif çıktı igg negatif sizin durum nedir

Kuzum gittim ilk gittiğimde uyuyordu sanırım hareket etmiyordu çok korktum sıradan uyandı miskin Nasip olursa 'Kız' geliyor kuzum Grup kız bebek grubu olacak galiba
Ay maşaallah! Çok güzel kız bebek bi başka güzel geliyor bana ama tabi sağlıkla gelsin inşallah sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsün güzel günler göstersin Rabbim

Tam kız grubu olduk maşallah Sağlıkla gelsin minikler
Hayırlı uğurlu gelsin minik kız haftalarımız aynı gününe kadar benim ikizlerim var ve ikiside kız Çok şükür bugünlerimize grubun ilk açıldığı günleri okuduğum aklıma gelince şükürler olsun allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Maşallah Amin canım benim mucize gibi hala inanamıyorum

Kızlar aranızda Haziran sonu temmuz başı transfer olacaklar varmı ben ikinci adeti bekliyorum. 15 adet yumurta toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu

Kızlar aranızda Haziran sonu temmuz başı transfer olacaklar varmı ben ikinci adeti bekliyorum. 15 adet yumurta toplandı 7 tane kaliteli embriyo donduruldu
Tedavin hayırlı olsun canım Maşallah embryo sayın çok güzel inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…