2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba arkadaşlar. 8 nisan 3.gün embriyosu transfer oldum. Test günüm 20 nisan. Ben dayanamayıp ayın 15.inde kan tahlili yaptırdım. 2.00 geldi. Bu sabah ta idrar tahlili yaptım. Negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. Aranızda bu şekilde olup pozitif olan varmı?

Ama daha çok erken degilmi zaten?

cok erken yaptırmıssın kuzum ne gerek vardı kendını boş yere üzmeye.. 3. Gun embrıyosu 1 haftada cıkmıyor. Brnce 12. Gunu bekle sakın sakın sonra gıt kan ver

Bnm 3.gun embriyosu 10.gun kanda 2 cikti 11 gun 7.45 ckti kimyasal oldu ama 3.gun embriyosu dah gec ckiyor bence senn degerin artacak canim

Kuzum ben 5+3 de vajnal kese ve yolk kesesini görmüştüm kalp atışı için 10 gün sonra 6+5 de yanlış hatırlamıyorsam duymuştum Senin de güzel haberlerini bekliyorum

Allah razı olsun canım, yoğunluktan kaynaklı girme fırsatı bulamadım. Nasılsınız süreç iyi geçiyordur inşallah ben de daha yeni fırsat bulup sağlık ocağından dün kayıt yaptırabildim hamilelik kaydı kan tahlili aldılar tüm değerlerim normal ama folat, folikasit kullanımından dolayı uçmuş. İnternetten baktım korktum biraz o yüzden doktoruma haber verdim bakalım o ne diyecek

Vitaminlerden çok normal canım Çok şükür iyi geçiyor canım arada bulantım oluyor ama nazarlık olacak o kadar Bende 1 ay beklemek zor diye devlet Hastanesi'ne de randevu aldım yarın gideceğim bakalım

Vitaminlerden çok normal canım Çok şükür iyi geçiyor canım arada bulantım oluyor ama nazarlık olacak o kadar Bende 1 ay beklemek zor diye devlet Hastanesi'ne de randevu aldım yarın gideceğim bakalım
Aynen doktorum ara verelim dedim, 24 nisanda kontrolüm var benimki iki haftada çağırıyor ama dediğin gibi bir ay beklesem bende giderdim insan merak ediyor bebişi

Homozigot gelmiş biri bilemedim yani bazı doktorlar vitamin replasmanı yeterli buluyor. Homosistein artmasın diye veriyorlar zaten zararlı olan homosistein. Mthfr geni yolakta rol alıyor. Hematolojiye mi gitmiştiniz?
bu konuşmamızdan sonra kurtajı yapan doktorum,
Mthrs homozigot ,
Faktör 5 'im : heterezigot .
gebelik öncesinde coraspirin verdi doktor ve gebelik oluştuğunda da kan sulandırıcı iğne kullanman lazım dedi.
tüp bebek doktorum vermemıstı bakalım bundan sonra sanırım verır artık..
lupus vs testlerim temiz çıktı..

Tüp bebek doktorunuz ne diyecek acaba Benim sadece mthfr heterozigot idi tüp bebek doktorum vermedi ben de çok araştırdım gerek olmadığına ikna oldum; ama sizin mthfr homozigot faktör V heterozigot

Merhaba, ben 5+3 keseyi daha bugün yeni gördüm ama bende sizin gibi yapıcam. Kendi Dr um özel kliniği var. Ama testler vs. Sağlık ocagına veya devlet hastanesi druna gideceğim tanıyorlar zaten artık beni iyi insanlara denk gelince yardımcı da oluyorlar sağolsunlar :) ben transfer öncesi /sonrası testlerimi hep devlette yaptırdım

Gözünaydın canım Bende öyle düşünüyorum

Bunlar nedir ilk defa duyuyorum

Merhaba bu topiğe yeni girdim merak ettim bugün için randevunuz varmış sonucu yazmamışsınız. Ben de heyecanla kalp atışı zamanını bekleyenlerdenim de daha 5+1

Kızlar merhaba. 27 martta tek embriyo transfer olmuştum, çok şükür dün keseyi vajinal ultrasondan gördük, fakat aynı kesenin içerisinde iki tane yolk kesesi var. Birinin kalp atışını duyduk ama diğerinin daha kalbi oluşmamış bile. 2-3 gün geriden geliyormuş. Doktor tek yumurta ikizi olacağını söyledi ama diğeri gelişmeyedebilir dedi. Hiç böyle bişey başına gelen oldu mu?

Çift yumurta ikizinde duydum küçük kalan yetişiyormuş doktorlar kötü sonuca da hazırlıklı olalım diye öyle diyorlarmış . Tek yumurta da duymamıştım ama bence onda da aynısı olur siz olumlu enerji gönderin yazılmış ömrü varsa olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…