Gebelik takibi farklı olabilir tabi arada başka doktora görünmekte de fayda varYa ikili testlerini falan devlette olayım diyorum doktor içinde tatlı yorumlar vardı artık karından bakılır bana da inşallah güzel geçer3-4 hafta beklemek zor oluyor diye arada böyle devlete randevu alacağım gibi bakalım
Doğru canım senin bebiş kaç haftalıkGebelik takibi farklı olabilir tabi arada başka doktora görünmekte de fayda var
Bence hastaneden hastaneye fark ediyor ben devlete gittim gayet guleryuzlu ve ilgililer tek sorun hasta kayit danismalar sanki onlar doktorKızlar aranızda devlet Hastanesi'nde muayene olan var mı ? Özel randevum 6 Mayıs'ta bu çarşamba günü devlet Hastanesi'ne randevu aldım muayeneleri falan nasıl oluyor acaba
Ya bende şehir Hastanesi'ne gitmiştim çok iyi doktor ama taa Tekirdağ merkez de sürekli gidemem o yüzden Burada devlet Hastanesi'ne aldım doktorun yorumları güzeldi şansıma iyi elektirk olursa tahlilleri vs orada yaptırırım en azındanBence hastaneden hastaneye fark ediyor ben devlete gittim gayet guleryuzlu ve ilgililer tek sorun hasta kayit danismalar sanki onlar doktor
İyiyim canım sen nasılsınAmin canm sen nasilsin nasil gidiyor
Senin elektrign yuksek sekerim her turlu tutar ama tabi br ozeldeki ilgiyi cok bekleme ama bence guzel devlet hastanelerimiz var ben tup bebek bolumunden sekretrinden doktoruna cok memnundum ama baska bolumlerin sekterleri cok ters konusuyordu insanlarla gordugumde ama denk gelme meselesiYa bende şehir Hastanesi'ne gitmiştim çok iyi doktor ama taa Tekirdağ merkez de sürekli gidemem o yüzden Burada devlet Hastanesi'ne aldım doktorun yorumları güzeldi şansıma iyi elektirk olursa tahlilleri vs orada yaptırırım en azındanBu arada iK ya bilgi verdim iş yeri hekimine de bilgi vermek gerekiyormuş gebelikle ilgili.Her hangi bir yazı istemediler mail ortamında belirtmeniz yeterli dedi bakalım.Belki arkadaşlara yardımcı olur
Coksukur canim bugunumuze binler sukur olsun is guc zaman geciyorİyiyim canım sen nasılsın
Öyle kuzum ya farkediyor tabi ki inşallah güzel geçer geçmese de napalım bebiş için arada git gel yapacağızSenin elektrign yuksek sekerim her turlu tutar ama tabi br ozeldeki ilgiyi cok bekleme ama bence guzel devlet hastanelerimiz var ben tup bebek bolumunden sekretrinden doktoruna cok memnundum ama baska bolumlerin sekterleri cok ters konusuyordu insanlarla gordugumde ama denk gelme meselesisenn ne is yapiyorsun canim soylediysen kusura bakma hatirlayamadim ☺
Aa bende muhasebe isi yapiyprum aslinda ogretmenlik mezunuyim atanamayinca mecbur calisyoruzÖyle kuzum ya farkediyor tabi ki inşallah güzel geçer geçmese de napalım bebiş için arada git gel yapacağızMuhasebe Uzmanıyım kuzum
Aaa ne güzelAa bende muhasebe isi yapiyprum aslinda ogretmenlik mezunuyim atanamayinca mecbur calisyoruz
Sat a göre 5+5 kuzumDoğru canım senin bebiş kaç haftalık
Ayy hadi inşallah güzel haberler alırız sendenSelam kizlarben de bugün minislerimi aldım da geldim 2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan Rabbim hayırlı güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin inşallah
Canımmm benim 7. Gün 50 idi betam 9. Gün 100 12. Gün 313 14. Gün 879Onu kalp atışı duyulduğunda bildirmiştim
Aminnn inşallah çok teşekkür ederimAyy hadi inşallah güzel haberler alırız senden
Hayırlı mübarek olsun inşallah. Allahın izni ile annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. sürecin sonuna kadar kolaylıkla ilerlesin inşallah. Bu akşam dualarımız seninleSelam kizlarben de bugün minislerimi aldım da geldim 2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan Rabbim hayırlı güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin inşallah
Neden korkuyorsun ki ilerleme çok iyi ve seyrinde. Bence tadını çıkar :) Kalp duyulur mu bilmiyorum ama keseyi görmek bile çok heyecanlı değil mi :)Canımmm benim 7. Gün 50 idi betam 9. Gün 100 12. Gün 313 14. Gün 879yarın yani 20. Günümde kese bakacaklar çok korkuyorum kesenin yanında kalp atışı duyulur mu ki acaba daha erken mi ki son reglm 8 marttı 29 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu
Ayy inşallah duyulur ben de çarşamba gidicem kalp atışı için 8 Mart en son adet 23 Mart transferCanımmm benim 7. Gün 50 idi betam 9. Gün 100 12. Gün 313 14. Gün 879yarın yani 20. Günümde kese bakacaklar çok korkuyorum kesenin yanında kalp atışı duyulur mu ki acaba daha erken mi ki son reglm 8 marttı 29 martta transfer oldum 5. Gün embriyosu
Su mubarel gunde insallah saglikla sımsıkı tutunurlar sanaSelam kizlarben de bugün minislerimi aldım da geldim 2 adet 5. Gün embriyosu biri 4bb biri 4bc kalite inşallah yerlerini çok severler de sımsıkı tutunurlar test tarihim 29 nisan Rabbim hayırlı güzel haberler almayı ve vermeyi nasip etsin inşallah
Allah razı olsun nasıl duygulandım şu anHayırlı mübarek olsun inşallah. Allahın izni ile annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. sürecin sonuna kadar kolaylıkla ilerlesin inşallah. Bu akşam dualarımız seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?