Benim de ıgg olanlar pozitif çıkmış daha önceden geçirmişim bağışıklığı varmış yalnız bu kadar mikrobu nerede kaptım acabaTabi doktorun daha iyi bilir.ama benim bildigim toksoplazmaya bagisikligin var yani enfeksiyon gecirmissin. Su an endiselenecek bir sey yok.
Kedi kopegin var mi? Çiğ etten ya da kedi kopek diskisindan geciyor bildigim
Aslinda riskli olan durum bagisikliginin cikmamasi ve evde hayvan besliyor olman. Hayvani severek hastalik gecmez ama dışkı ile temas edilmemesi lazim. Ben kocama temizletiyorum kedi kumunu
Ben de hamile olduğumu öğrenip çalışmaya devam ettim benim işim çok stresli her gün kavga dövüş geçiyor o yüzden düşüreceğim diye inan çok korkuyorum sakin kalmaya çalıyorum yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorumKızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Allah korusun canımBen de hamile olduğumu öğrenip çalışmaya devam ettim benim işim çok stresli her gün kavga dövüş geçiyor o yüzden düşüreceğim diye inan çok korkuyorum sakin kalmaya çalıyorum yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
İş yerinde müdür ben olduğum İçin kimseye bildirim yapamıyorumAllah korusun canımBildirim yaptın mı iş yerine en azından hamile olduğunu bilsinler ona göre destek olurlar belki
Hem iyi hem kötü olmuş o zamanİş yerinde müdür ben olduğum İçin kimseye bildirim yapamıyorum
Bende bayramdan sonra döneceğim mecburen peki iş yerine ne zaman bildireceksinşzBen çalışıyorum kuzum masa başı işim o yüzden problem yok böyle devam
Benim iş yerindekiler biliyor da merkez ik nın haberi yok muhtemelen 12. Haftada söylerim canımBende bayramdan sonra döneceğim mecburen peki iş yerine ne zaman bildireceksinşz
Yazılı bir şey beyan etmek gerekiyor muBenim iş yerindekiler biliyor da merkez ik nın haberi yok muhtemelen 12. Haftada söylerim canım
hımmmmDevlet hastanesinden rapor almak gerekiyormuş
Aa ondan bilgim yoktu ben direkt hamileyim diyecektimDevlet hastanesinden rapor almak gerekiyormuş
İşte bu süreçleri bilmiyoruz yada ne zaman yapılması gerekiyorDevlet hastanesinden rapor almak gerekiyormuş
İnternette öyle yazıyor belge sunmak gerekiyormuşAa ondan bilgim yoktu ben direkt hamileyim diyecektim
Aile hekimine de bilgi vermek gerekiyormuş böyle bir durumdaİnternette öyle yazıyor belge sunmak gerekiyormuş
Onu kalp atışı duyulduğunda bildirmiştimAile hekimine de bilgi vermek gerekiyormuş böyle bir durumda
Çok şey öğreneceğiz desenizeOnu kalp atışı duyulduğunda bildirmiştim
Aynen canım hala tüp bebekteyim ben 12. Haftada nasip olursa kendi doktoruma geçeceğim o zaman iş yerine rapor alıp bildiririm bakalımÇok şey öğreneceğiz desenize
Tüp bebek her zaman herşeye engel mi olur yoksa doktor mu riskin olup olmadığını söyler bizeAynen canım hala tüp bebekteyim ben 12. Haftada nasip olursa kendi doktoruma geçeceğim o zaman iş yerine rapor alıp bildiririm bakalım
Ben ozel doktorumdan imzali bir kagit almistim daha once hamile kaldigimda. 6 haftalik hamiledir diyeİnternette öyle yazıyor belge sunmak gerekiyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?