• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Benim de hiç sevmediğim takıntım ya araştırmaktan bi hal oldum artık. Ama kendimi durduramıyorum belirsizlik Hiç sevmem o yüzden tüm tahliller ameliyatlara hastalıklar ne çıksa araştırmaya koyuluyorum. Ama hiç iyi bi şey değil. Psikolojik olarak çok yoruyor beni.
Bende bakarım canım tahmin edebiliyorum ama gebelikte bir rahatlık geldi bana doktorum ne derse tamam diyorum ☺️

Akşama kana gideceğim çok sabırsızlıkla bekliyorum bişey soracağım ben şimdi klinik olarak tedavi gördüğüm için ilaçları sgk olarak alamıyorum bunun için ne yapmalıyım
Oksapar ve progestan fitil aile hekimi yazıyor sigorta varsa.

Yarın olmazsa gideyim ne demeliyim
Aile hekimine tedavi gördüm söyledim ve özelde doktorum daha once bu ilaçları yazdı reçetem vardı yanımda. Beta hcg değerini zaten sistemde görür sizde ilaçlara devam edeceğinizi sölersiniz. Ben bilmiyordum oksapar 650tl verdım özelde alınca boş yere.
10 tane var oksapar kutuda 10 gün gider 2 kutu progestan da yazdırmısım bakalım keseyi görmedim gerek olursa tekrar yazdırırm. İlaçlar pahalı 1 kutu oksapar 2 kutu progestan ilaç farkı 140tl ödedim. Hayırlı uğurlu olsun.

Aile hekimine tedavi gördüm söyledim ve özelde doktorum daha once bu ilaçları yazdı reçetem vardı yanımda. Beta hcg değerini zaten sistemde görür sizde ilaçlara devam edeceğinizi sölersiniz. Ben bilmiyordum oksapar 650tl verdım özelde alınca boş yere.
10 tane var oksapar kutuda 10 gün gider 2 kutu progestan da yazdırmısım bakalım keseyi görmedim gerek olursa tekrar yazdırırm. İlaçlar pahalı 1 kutu oksapar 2 kutu progestan ilaç farkı 140tl ödedim. Hayırlı uğurlu olsun.
Allah razı olsun umarım yazar doktor

Eklentiler

• IMG_5974.jpeg
    IMG_5974.jpeg
    227,6 KB · Görüntüleme: 70
Reçetenle git tabiki yazar. Merak etme... Benimki ilk başta bizim işimiz ilaç yazmak mı diye nazlandı ama şimdi görünce hoşgeldin nasıl gidiyor deyip hangilerini istiyorsun diye soruyor 😆
Reçete derken bu şekilde ilaç listesi var yeterli olmaz mı

Eklentiler

• IMG_5974.jpeg
    IMG_5974.jpeg
    227,6 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar merhaba, dün 16.günümdü Dr um artışı görmek için tekrar kan vermemi istemişti. Çok şükür 728 geldi değerim🙏 keseyi haftaya görür müyüm acaba? Güzel haberler aldığımız bir gün olsun 🌷
Ben 10 gün sonra görmüştüm kuzum sende görürsün muhtemelen ☺️

Doktor 2 hafta sonra cagirdi:( 6+5 oluyor. Zaten hemen de muayene ucreti alacaklarmis. Acaba haftaya kese gormeye yakin bir doktora mi gitsem? hem sigortami kullanirim. Siz nasil devam ettiniz? Baska bir yere gitsem ayni titizlikle takip edilir mi korkusu var.

Doktor 2 hafta sonra cagirdi:KK43: 6+5 oluyor. Zaten hemen de muayene ucreti alacaklarmis. Acaba haftaya kese gormeye yakin bir doktora mi gitsem? hem sigortami kullanirim. Siz nasil devam ettiniz? Baska bir yere gitsem ayni titizlikle takip edilir mi korkusu var.
Ben kese görmeye gittiğimde ücret almadı doktor benden

Back