6+5 kalp atışını duymuştum canım ben. Doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır muhtemelen.Benim doktorum gebelik takibi de yapıyor ama ben başka doktora geçeceğim 12. HaftadaDoktor 2 hafta sonra cagirdi6+5 oluyor. Zaten hemen de muayene ucreti alacaklarmis. Acaba haftaya kese gormeye yakin bir doktora mi gitsem? hem sigortami kullanirim. Siz nasil devam ettiniz? Baska bir yere gitsem ayni titizlikle takip edilir mi korkusu var.
Kaşeli imzalı olsa daha iyi olur ama bence bu da kabul edilir. Zaten e nabız üzerinden tüp bebek hastası olduğun görülüyor. Daha önce dediğim gibi clexane yi sgk karşılamıyor. Bence doktorunla muadillerini talep edebilirsin. Onları karşılıyor. Ben dün akşam bunu da denedim. Yanma acıma olarak enox dan farkını göremedim.Reçete derken bu şekilde ilaç listesi var yeterli olmaz mı
Beni de testten 12 Gün sonra çağırdı. 6+0 da hem kese hem kalp atışı görüldü. Benim de ilk muayenede ücret almadı. Bundan sonrası için yolları ayırdı. Kendine kadım doğum doktoru bulabilirsin dedi.Doktor 2 hafta sonra cagirdi6+5 oluyor. Zaten hemen de muayene ucreti alacaklarmis. Acaba haftaya kese gormeye yakin bir doktora mi gitsem? hem sigortami kullanirim. Siz nasil devam ettiniz? Baska bir yere gitsem ayni titizlikle takip edilir mi korkusu var.
Canım hepsini yazdı aile hekimim oksaparı karşılıyor devlet sadece prolutexi karşılamadı onu özel aldım kadar ilaca ucuz ödedim ki dedim ya sgkKaşeli imzalı olsa daha iyi olur ama bence bu da kabul edilir. Zaten e nabız üzerinden tüp bebek hastası olduğun görülüyor. Daha önce dediğim gibi clexane yi sgk karşılamıyor. Bence doktorunla muadillerini talep edebilirsin. Onları karşılıyor. Ben dün akşam bunu da denedim. Yanma acıma olarak enox dan farkını göremedim.
Ay inşallahBen 10 gün sonra görmüştüm kuzum sende görürsün muhtemelen
Ben evden calisiyorum. Aynen devam... kalp atisini duyunca sirkete bildirim yaparim. Mudurum cok baski yapmasin bana diye. Bir de bizim sirkette 8 saat degil 7 saat mesai yapiyor hamileler. Oglenleri uyurum ohKızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben evden calisiyorum. Aynen devam... kalp atisini duyunca sirkete bildirim yaparim. Mudurum cok baski yapmasin bana diye. Bir de bizim sirkette 8 saat degil 7 saat mesai yapiyor hamileler. Oglenleri uyurum oh
Ise donus derken ne demek istedin? Dogum izni sonrasi mi? Yasal olarak dogum yapmis birisini isten cikaramaz sirket, mahkeme acabilirisinişe dönüş sıkıntı olur mu
Ben daha bildirmedim kalp atışı duyulduktan sonra bildiriliyor sanırımKızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben pozitifi gördükten sonra çalışmaya başladım. Ben bireysel çalıştığım için bir yere bildirim yapmadım ama kendi kendime kontrol ve destek sistemimi arttırdım. Şuan hamilelikten önceki hayatıma devam ediyorum diyebilirim.Kızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben de evden çalışıyorum sizin işiniz ne üzerine ?Ben evden calisiyorum. Aynen devam... kalp atisini duyunca sirkete bildirim yaparim. Mudurum cok baski yapmasin bana diye. Bir de bizim sirkette 8 saat degil 7 saat mesai yapiyor hamileler. Oglenleri uyurum oh
Ozaman dönebiliriz demekki bakalım hayırlısı artıkBen daha bildirmedim kalp atışı duyulduktan sonra bildiriliyor sanırım
Yazilim.Ben de evden çalışıyorum sizin işiniz ne üzerine ?
Ben çalışıyorum kuzum masa başı işim o yüzden problem yok böyle devamKızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Benim de bir tek bölgedeki müdürüm ve arkadaşlarım biliyor merkeze söylemedim henüzBen daha bildirmedim kalp atışı duyulduktan sonra bildiriliyor sanırım
Bana yazılımla uğraşanlar çok zeki geliyor ya karmaşık birşey nasıl yapıyorsunuzYazilim.
Haha yok canim ya ne alakasi var. Normal is iste bir kere ogrendin mi gerisi kolay, is hayatindaki politikalarla ugrasmasi zor.Bana yazılımla uğraşanlar çok zeki geliyor ya karmaşık birşey nasıl yapıyorsunuz
Benim eşimde gününde yaptır dedi bırakın 10. Günü benim 6. Gün selpaga tutunma kanaması geldi ben duramayıp ertesi gün 7. Gün kan vermeye gittim o kana güvenip yani benim idrar testim böyle pozıtıf çıktığı an ben koşa koşa kan vermeye giderdimBugün 10.günüm yarın akşam yaptırcam bakalım eşim gününde yaptır diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?