2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

6+5 kalp atışını duymuştum canım ben. Doktor garanti olsun diye 2 hafta sonra çağırmıştır muhtemelen.Benim doktorum gebelik takibi de yapıyor ama ben başka doktora geçeceğim 12. Haftada

Reçete derken bu şekilde ilaç listesi var yeterli olmaz mı
Kaşeli imzalı olsa daha iyi olur ama bence bu da kabul edilir. Zaten e nabız üzerinden tüp bebek hastası olduğun görülüyor. Daha önce dediğim gibi clexane yi sgk karşılamıyor. Bence doktorunla muadillerini talep edebilirsin. Onları karşılıyor. Ben dün akşam bunu da denedim. Yanma acıma olarak enox dan farkını göremedim.

Beni de testten 12 Gün sonra çağırdı. 6+0 da hem kese hem kalp atışı görüldü. Benim de ilk muayenede ücret almadı. Bundan sonrası için yolları ayırdı. Kendine kadım doğum doktoru bulabilirsin dedi.

Canım hepsini yazdı aile hekimim oksaparı karşılıyor devlet sadece prolutexi karşılamadı onu özel aldım kadar ilaca ucuz ödedim ki dedim ya sgk

Kızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben evden calisiyorum. Aynen devam... kalp atisini duyunca sirkete bildirim yaparim. Mudurum cok baski yapmasin bana diye. Bir de bizim sirkette 8 saat degil 7 saat mesai yapiyor hamileler. Oglenleri uyurum oh

Kızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben pozitifi gördükten sonra çalışmaya başladım. Ben bireysel çalıştığım için bir yere bildirim yapmadım ama kendi kendime kontrol ve destek sistemimi arttırdım. Şuan hamilelikten önceki hayatıma devam ediyorum diyebilirim.

Ben evden calisiyorum. Aynen devam... kalp atisini duyunca sirkete bildirim yaparim. Mudurum cok baski yapmasin bana diye. Bir de bizim sirkette 8 saat degil 7 saat mesai yapiyor hamileler. Oglenleri uyurum oh
Ben de evden çalışıyorum sizin işiniz ne üzerine ?

Bugün 10.günüm yarın akşam yaptırcam bakalım eşim gününde yaptır diyor
Benim eşimde gününde yaptır dedi bırakın 10. Günü benim 6. Gün selpaga tutunma kanaması geldi ben duramayıp ertesi gün 7. Gün kan vermeye gittim o kana güvenip yani benim idrar testim böyle pozıtıf çıktığı an ben koşa koşa kan vermeye giderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…