• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Tabi doktorun daha iyi bilir.ama benim bildigim toksoplazmaya bagisikligin var yani enfeksiyon gecirmissin. Su an endiselenecek bir sey yok.
Kedi kopegin var mi? Çiğ etten ya da kedi kopek diskisindan geciyor bildigim
Aslinda riskli olan durum bagisikliginin cikmamasi ve evde hayvan besliyor olman. Hayvani severek hastalik gecmez ama dışkı ile temas edilmemesi lazim. Ben kocama temizletiyorum kedi kumunu
Benim de ıgg olanlar pozitif çıkmış daha önceden geçirmişim bağışıklığı varmış yalnız bu kadar mikrobu nerede kaptım acaba 😅 Toksoplazma bile pozitif 😅

Son düzenleme:
Kızlar aranızda hamile olduğunu öğrenip çalışan mısın varmı acaba varsa ne yaptınız bu süreçte yada yapacaksınız
Ben de hamile olduğumu öğrenip çalışmaya devam ettim benim işim çok stresli her gün kavga dövüş geçiyor o yüzden düşüreceğim diye inan çok korkuyorum sakin kalmaya çalıyorum yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum

Ben de hamile olduğumu öğrenip çalışmaya devam ettim benim işim çok stresli her gün kavga dövüş geçiyor o yüzden düşüreceğim diye inan çok korkuyorum sakin kalmaya çalıyorum yapamıyorum ne yapacağım bilmiyorum
Allah korusun canım 🥺 Bildirim yaptın mı iş yerine en azından hamile olduğunu bilsinler ona göre destek olurlar belki

Selam kızlar bende kontrole gittim bebişimizi gördük herşey yolunda çok şükür yarın 8 haftalık oluyoruz , artık kese içinde bişeyler görmeye başladık:) 20 gün sonra tekrar kontrolümüz var artık el ve ayaklarını görebiliriz geldiğinde dedi doktor çok değişikbir duygu gerçekten Rabbim herkese naasip etsin , özellikle karnında ultrason ile bakıldığında gerçekten hamile olduğunuzu anlıyorsunuz. Bugüne kadar hep alttan bakılmıştı keseyide alttan gördük kalp atışınıda alttan duymuştuk busefer karnımdan bakılınca dedim ki evet ben hamileyim :D:D

Back