- 25 Şubat 2016
- 5.977
- 10.121
- 248
Tamam canım o zaman bayrama girerken görmüş olcam inşallah nasipse:)Beni 10 gün sonra çağırmışlardı canım 5+3 de keseyi ve yolk kesesini görmüştük
İnşallah canımTamam canım o zaman bayrama girerken görmüş olcam inşallah nasipse:)
Beni 9.gün test verdikten 10 gün sonra çağırdı değerimde 64 tüGünaydın kızlar hayırlı güzel sağlıklı haberlerimiz bol bol artsın inşallah. Benimde 9. Gün testim 168 11. Gün testim 486 geldi. 5. Gün embriyosu. Kese için kaç gün sonra çağırıyorlar
Ay hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum meskalen olmasi iyi ama yinede cok yorma kendini stres yapmaİyiyim kuzum bende çok şükürBu hafta sınavlarım var kafam biraz dağılıyor Allah'tan Yoksa hep bebek iyi mi büyüdü mü bunları sorguluyorum Perşembe kontrol var bakalım hayırlısıyla güzel haberler al ak nasip olsun hepimize inşallah
İnşallah kuzum benimAy hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum meskalen olmasi iyi ama yinede cok yorma kendini stres yapma
sanıyorum 11, günlerden sonra daha hızlı artıyor beta. o zaman bende 20'sinde giderim inşallah karından görünür. vajinal muayeneden çok çekiniyorum halaaa:)Beni 9.gün test verdikten 10 gün sonra çağırdı değerimde 64 tü
Bmm ayni is guc ev isleri ramazan yuvarlanip gidiyorum ilk adetim olcak adet agrisi cekiyorum ama yine gec gelcek hehalde br oncekinde de 40 gnu bulmustu adet olmam olamamistm hatta bunda da oyle herhalde agrilarm var ama sokulemiyormİnşallah kuzum benimAllah razı olsun Sen neler yapıyorsun nasılsın
Benim vajinal bakıldı ben de çekiniyorum ama mecburen baktırdım eşimide aldı içeri hattasanıyorum 11, günlerden sonra daha hızlı artıyor beta. o zaman bende 20'sinde giderim inşallah karından görünür. vajinal muayeneden çok çekiniyorum halaaa:)
Adet masajı diyorlar ondan yapsana kuzumBmm ayni is guc ev isleri ramazan yuvarlanip gidiyorum ilk adetim olcak adet agrisi cekiyorum ama yine gec gelcek hehalde br oncekinde de 40 gnu bulmustu adet olmam olamamistm hatta bunda da oyle herhalde agrilarm var ama sokulemiyorm
Aynen benim de üstten görülmüştü aslında ama vajinal daha net diye vajinal bakıldı ve eşimi de almıştı içeriBenim vajinal bakıldı ben de çekiniyorum ama mecburen baktırdım eşimide aldı içeri hatta
Bu kasiklara yapilan ovalama gibi hareketlerimi diyorsun canimAdet masajı diyorlar ondan yapsana kuzum
O Kadar tedavi surecinde alttan bakiliyor ki artk hazirlan dediklerinde direk cikiyoruz tabi biraz cekiniyoruz ama bizim kaderimiz gbi birseyBenim vajinal bakıldı ben de çekiniyorum ama mecburen baktırdım eşimide aldı içeri hatta
COk sevindim canim saglikla ilerleyip kucagina alacaksin hayirlisylaMerhaba Kızlar. Biz bu gün tam 6 hafta 6 günlük olduk. Az önce kalp atışını duyduk. Ölçüleri de tam haftasına uygun. Bizde bir kese daha vardı o büyümemiş. Hayırlısı olsun. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği. Bi de ben negativim, eşim pozitiv kan uyuşmazlığı için tahlil yaptılar. Sonuca uygun iğne olmam lazımmış. Abimin eşi de negativdi onda 28 haftalıkken vurulmuşdu iğne. Ama bana doktor şimdiden vurulacağını söyledi. Varmı o iğneyi olan aranızda?
COk sevindim canim saglikla ilerleyip kucagina alacaksin hayirlisyla
COk sevindim canim saglikla ilerleyip kucagina alacaksin hayirlisyla
Aminn mubarek gunlerde agzin bal yesin dua et bizlere de bolbolAmin canım çok sağ ol. Rabbim her birimizin kucağını doldursun inşAllah anne kelimesini duymayı nasip etsin
Hadi ya inşallah hayırlısıyla sökülür kuzumBmm ayni is guc ev isleri ramazan yuvarlanip gidiyorum ilk adetim olcak adet agrisi cekiyorum ama yine gec gelcek hehalde br oncekinde de 40 gnu bulmustu adet olmam olamamistm hatta bunda da oyle herhalde agrilarm var ama sokulemiyorm
Biz de de kan uyuşmazlığı var canım ama 28. Haftada mı ne vurulacağımı söyledi.Allah korusun kanama falan olursa erken vuruyorlar diye biliyorum ama vardır doktorunun bir bildiği beni de haberdar eder misin iğne nereden temin ediliyor nasıl oluyor bende merak ediyorumMerhaba Kızlar. Biz bu gün tam 6 hafta 6 günlük olduk. Az önce kalp atışını duyduk. Ölçüleri de tam haftasına uygun. Bizde bir kese daha vardı o büyümemiş. Hayırlısı olsun. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği. Bi de ben negativim, eşim pozitiv kan uyuşmazlığı için tahlil yaptılar. Sonuca uygun iğne olmam lazımmış. Abimin eşi de negativdi onda 28 haftalıkken vurulmuşdu iğne. Ama bana doktor şimdiden vurulacağını söyledi. Varmı o iğneyi olan aranızda?
Ramazani cikaryim bari de borcum olmazHadi ya inşallah hayırlısıyla sökülür kuzum
Gerçekten öyle yaO Kadar tedavi surecinde alttan bakiliyor ki artk hazirlan dediklerinde direk cikiyoruz tabi biraz cekiniyoruz ama bizim kaderimiz gbi birsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?