2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Günaydın kızlar hayırlı güzel sağlıklı haberlerimiz bol bol artsın inşallah. Benimde 9. Gün testim 168 11. Gün testim 486 geldi. 5. Gün embriyosu. Kese için kaç gün sonra çağırıyorlar
Beni 9.gün test verdikten 10 gün sonra çağırdı değerimde 64 tü

Ay hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum meskalen olmasi iyi ama yinede cok yorma kendini stres yapma

Beni 9.gün test verdikten 10 gün sonra çağırdı değerimde 64 tü
sanıyorum 11, günlerden sonra daha hızlı artıyor beta. o zaman bende 20'sinde giderim inşallah karından görünür. vajinal muayeneden çok çekiniyorum halaaa:)

İnşallah kuzum benim Allah razı olsun Sen neler yapıyorsun nasılsın
Bmm ayni is guc ev isleri ramazan yuvarlanip gidiyorum ilk adetim olcak adet agrisi cekiyorum ama yine gec gelcek hehalde br oncekinde de 40 gnu bulmustu adet olmam olamamistm hatta bunda da oyle herhalde agrilarm var ama sokulemiyorm

sanıyorum 11, günlerden sonra daha hızlı artıyor beta. o zaman bende 20'sinde giderim inşallah karından görünür. vajinal muayeneden çok çekiniyorum halaaa:)
Benim vajinal bakıldı ben de çekiniyorum ama mecburen baktırdım eşimide aldı içeri hatta

Bmm ayni is guc ev isleri ramazan yuvarlanip gidiyorum ilk adetim olcak adet agrisi cekiyorum ama yine gec gelcek hehalde br oncekinde de 40 gnu bulmustu adet olmam olamamistm hatta bunda da oyle herhalde agrilarm var ama sokulemiyorm
Adet masajı diyorlar ondan yapsana kuzum

Merhaba Kızlar. Biz bu gün tam 6 hafta 6 günlük olduk. Az önce kalp atışını duyduk. Ölçüleri de tam haftasına uygun. Bizde bir kese daha vardı o büyümemiş. Hayırlısı olsun. Elbet vardır Rabbimin bir bildiği. Bi de ben negativim, eşim pozitiv kan uyuşmazlığı için tahlil yaptılar. Sonuca uygun iğne olmam lazımmış. Abimin eşi de negativdi onda 28 haftalıkken vurulmuşdu iğne. Ama bana doktor şimdiden vurulacağını söyledi. Varmı o iğneyi olan aranızda?

COk sevindim canim saglikla ilerleyip kucagina alacaksin hayirlisyla

Hadi ya inşallah hayırlısıyla sökülür kuzum

Biz de de kan uyuşmazlığı var canım ama 28. Haftada mı ne vurulacağımı söyledi.Allah korusun kanama falan olursa erken vuruyorlar diye biliyorum ama vardır doktorunun bir bildiği beni de haberdar eder misin iğne nereden temin ediliyor nasıl oluyor bende merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…