2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Kızlar nasılsınız ? Nasıl geçiyor günler
Merhaba Canım, benim bugün bir sayfa 5 Haftalık diğeri 4+4 yazıyor Cuma günü keseyi görmeye gideceğiz çok heyecanlı günler geçmek bilmiyor sürekli sizin yorumunuz aklıma geliyor kese sonra kalıp atımını dilemeden rahat edemedim diye :) ben kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum

bu arada hiç belirtim yok sadece karnım şiş oda ilaçlardan diye düşünüyorum

Hadi inşallah güzel haberler alacaksın canım benim Ah kuzum bir arkadaş kalp atışından sonra da bitmiyor demişti doğruymuş Haftaya Perşembe günü randevum ama aklım hep bebişte iyi mi ? büyüdü mü ? Hep sorular devam ediyor

bu arada hiç belirtim yok sadece karnım şiş oda ilaçlardan diye düşünüyorum
Normal canım benim de yoktu bir tek göğüslerim şişti o kadar.7+4 üm bu hafta halsizlik,yorgunluk ,iştahsızlık ve sabahları midem de hafif bulantı oluyor o kadar.Bu hafta kasık ağrısı başladı çok hafif ama insan merak ediyor ne oluyor içerde diye

o kadar haklısın ki çok güzel bir süreç aynı zamanda insan ister istemez tedirgin oluyor o kadar çok istemişiz ve beklemişiz ki sanırım ondan öyleyiz

Teşekkür ederim
Hayır cuma günü öğreneceğim
Dualarınızı bekliyorum

kuzu bende pazartesi keseyi gördüm, haftaya cuma 14ünde kalp atışı için çağardı içim içimi yiyor.

tüp bebek merkezi dışında bir hastane doktoruna da gidiyorum. ona da cumartesi kese için randevu aldım.

randevuları haftalık olacak şekilde ayarladım

Aynen kuzum benim adet tarihime daha var olmasi lazim . Ama kotu bisey olmasin da raziyim ben agirmasi problem degil

Ya ben ne yapayim 27 sinde kese gorduk 10 nisana kalp duymak icin gel dedi bence surkedin

Ooo süperr

Ya ben ne yapayim 27 sinde kese gorduk 10 nisana kalp duymak icin gel dedi bence surkedin

niye bu kadar uzun ya. vallahi nasıl sabredeceğimi şaşırdım ben. her türlü ihtimal akla geliyor uzaklaşıyorsun çok şükür bugüne diyorsun. gene başa sarıyor insan. bi yolunu bulamadım gerçekten

Canim benimde ayni oluyor bende kullanıyorum ama yapan hemsireden hemsireye degisiyor bende bazen agridan duramıyorum oturamıyorum ustune yatamıyorum ama bazen hic agri olmuyor bence kisiden de fark ediyor diye düşünüyorum eli agir olanlarda o sekilde cok agri yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…