2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Aranizda prolutex kullanan varmi bu igneyi gobegime yapiyorum ama geri cikiyo icerden neden acaba

Canım çok üzüldüm rabbim inşallah hakkında hayırlısı olanı versin değerin çok güzeldi aslında neden böyle olmus peki şuan cokmu düştü değerin kuzum dualarım seninle

Yani size çok ümit vermek istemem ama benim müjdecim o olmuş resmen. Ben de emin olamamıştım ama bebişlerim meğer ikinci gün yerleşivermişler. İnşallah seninki de annesine sıkı sıkı tutunmuştur. Amiiin

Ya ne güzel hep birlikte takip ediyorduk. Çok üzüldüm. İnşallah en güzel haliyle en güzel zamanda inşallah en doğal haliyle Mevla nasip etsin. Canım benim... Ne diyeceğimi bilemedim ama çok çok üzüldüm

Teşekkürler Allah razı olsun kuzum

Kızlar merhaba 23 perşembe günü 5. Gün embriyosu transfer oldum cuma günü test yaptım <5 çıktı doktorum erken salı günü yapmalısın testi dedi bu nedemek kızlar sizce umut varmı normalde bugün hastalanma günüm ama ilaçlardan olmadım

Kuzum 5 ten küçük çıkmış hamilelik görünmüyor ama çok erken yapmışsın testi.Test gününü bekle canım benim

Merhaba Kızlar. Ben 3 günden bir proluton depot iğne oluyorum kalçamdan. Bu gün artık 5ci iğne oldu. İğne bitince nefesim daraldı. Sanki göğsüme bir şey oturmuş gibi göğsüm yandı. Daha öncekilerde hiç bir şey olmamışdı. Neden böyle oldu? Aranızda böyle olan varmı? Doktorumla konuşacam diğer iğneye kadar randevum var zaten

Kızlar merhaba yazılanları okudum tek tek cevap yazamadım herkese çok çok teşekkür ederim Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım. Ben yeni bir bilgi öğrendim sizinle paylaşmak istedim. Bende hala estrofem progestan iğneye lutinus fitile corasprin ve folic asite devam ediyorum.(5+ 6 günlük olduk biz.) İlaçlar evet çok pahalı özel alınınca ama sağlık ocakları estrofemi progestan iğneyi reçete olarak yazıyor ve ciddi anlamda çok uygun fiyata geliyor ben bunu geç öğrendim çok ciddi paralar verdim eczanelere Mesela 1 kutu estrofem 161 tl iken yazılınca 25 tl ye düşüyor. Progestan iğne de tanesi 183 tl geçen gün 4 kutu aldım 120 tl verdim. Yani aramızda yeni tedaviye başlayacak arkadaşlar yada benim gibi ilacına devam eden arkadaşlar varsa diye yazmak istedim. Kendine ve bebişlerinize iyi bakın

Ayrıca kan sulandırıcı iğneler de yazdırılıyor.

Canım merhaba, bi sorum olucak bu ilaçları zaten tüp bebek doktorumuz reçete etmiyomu?

Canım merhaba, bi sorum olucak bu ilaçları zaten tüp bebek doktorumuz reçete etmiyomu?
Benim bilgim dahilinde olan kısım şu şekilde. eğer tüp bebek yaptığınız hastanenin sgk anlaşması varsa, doktorunuzun yazdığı reçete yeterli oluyor. Ancak yoksa sizin ayrıca aile hekiminize yazdırmanız gerekiyor.

Teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…