- 17 Haziran 2021
- 88
- 51
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın ama pazartesi günü gel dediKuzum fotoğraftan sanırım göremiyorum ama silik çizgi varsa vardır Kan günün ne zaman
Tebrikler, gözünüz aydın. Kaçıncı gün test sonucunuz?Kızılar sonucum 877 ne anlama geliyor
Merhabalar. Bu bizim hepimizin çıkmazı. Hamilelik belirtisi, adet belirtisi ve ilaçların yan etkisi benziyor. Ama bel ağrısı özellikle tutunma belirtisi olarak geçiyor. Bebiş annesini tutarken bele vuruyor diye. İnşallah seninki de öyledir. Sen hep en en güzelini düşün en güzeli olsun inşallah.Merhaba hanımlar bugün transfer imin 5.gunu kaşık ağrısı ve bel ağrısı var ayakta durunca dahada artıyor normalmi acaba tutma ihtimali var mı çok heyecanlı yim
İnşallah böyle güzel devam eder kuzum. Dün 21.gündü ölçülememiş 15.000 üstünde çıkmış şükür sağ salim kalp atışınıda duyumda cumartesi Rabbimin izniyleAynen öyle kuzum sağlıklı hayırlı olan nasıl olursa Rabbim öyle nasip etsin inşallah Ama maşallah değerler çok güzel kuzum ya
Bende 8.günde geldi leke. Sabah idrar testi yapmıştım pozitif görmüştüm 1 saat sonra falan leke geldi günde 1 kere 12.güne kadar falan sürdü hatta. 4.denememdiYerleşme kanaması olumlu sonuç alan herkeste oldu mu arkadaşlar? Transferden sonraki 5.-6. Gün gibi hafif kahve-pembe lekelenme.
Ama benim arkadaşımda tüp bebekle hamile 4 aylık Şuanda onda leke falan olmadı hatta h bir belirti olmadıYerleşme kanaması olumlu sonuç alan herkeste oldu mu arkadaşlar? Transferden sonraki 5.-6. Gün gibi hafif kahve-pembe lekelenme.
Hmm anladım yani herkeste olmak zorunda değil. Sanki genelde hep leke gelmiş gibi izlenim oluştu bende. Gerçi ben transferden sonraki 2. Gündeyim henüz:) transferm 30 mart. Ayakta durunca bel ağrısı kasıklarda hafif batma oluyo şimdilikAma benim arkadaşımda tüp bebekle hamile 4 aylık Şuanda onda leke falan olmadı hatta h bir belirti olmadı
Ama benim arkadaşımda tüp bebekle hamile 4 aylık Şuanda onda leke falan olmadı hatta h bir belirti olmadı
İnşallah cnm pozitif düşünme ye çalışıyorum hepMerhabalar. Bu bizim hepimizin çıkmazı. Hamilelik belirtisi, adet belirtisi ve ilaçların yan etkisi benziyor. Ama bel ağrısı özellikle tutunma belirtisi olarak geçiyor. Bebiş annesini tutarken bele vuruyor diye. İnşallah seninki de öyledir. Sen hep en en güzelini düşün en güzeli olsun inşallah.
Normal canım benimde öyleydi inşallah bebişin tutunuyordurMerhaba hanımlar bugün transfer imin 5.gunu kaşık ağrısı ve bel ağrısı var ayakta durunca dahada artıyor normalmi acaba tutma ihtimali var mı çok heyecanlı yim
Çok teşekkür ederim canım benim 12 gün testiTebrikler, gözünüz aydın. Kaçıncı gün test sonucunuz?
Bende yerleşme kanaması olmadı diyebilirim. Öyle leke filan görmedim. Sadece transferin ikinci günü çok az belli belirsiz minicik birşey gördüm ama böyle bir süreçte olmasaydım asla fark etmezdim. Onun harici hiçbir şey olmadı. Ona bile oldu diyemiyorum açıkçası. Ayrıca bende başka belirti de olmadı. Genel adet ağrısı, çok az kasık ağrısı ama onlar benim adetimde de olan şeylerdi. Bir farklılık yaşamadım. Gerçekten belirti aramak yıpratıcı oluyor, ben de buradan hep arkadaşlara soruyordum. Gönlünüz rahat olsun inşallah en güzel en kolay haliyle pozitif netice alırsınız.Yerleşme kanaması olumlu sonuç alan herkeste oldu mu arkadaşlar? Transferden sonraki 5.-6. Gün gibi hafif kahve-pembe lekelenme.
Belki sana da geliyor bebişler dur bakalım :)Çok teşekkür ederim canım benim 12 gün testi
2 tane 5 gün embriyosu
Tabiki herkeste olması gerekmiyor illaki olacak diye odaklanmayın. Vallahi benim 4.denemem hepsinde de nerdeyse aynı belirtileri yaşadım o yüzden bu bil tutmadı diye düşünmüştüm şükür keseyi gördük. Her insanda aynı belirti olmuyorHmm anladım yani herkeste olmak zorunda değil. Sanki genelde hep leke gelmiş gibi izlenim oluştu bende. Gerçi ben transferden sonraki 2. Gündeyim henüz:) transferm 30 mart. Ayakta durunca bel ağrısı kasıklarda hafif batma oluyo şimdilik
Hala kullanıyorum bütün ilaçlarımı ben. Büyük ihtimalde 12.haftaya kadar kullanıcaz . Valla en zorlayan prolutex oluyor 2 kutusu 1 hafta gidiyor kutusu 500 tl haftalık 1000 tl sadece ona gidiyor. Doktorum haftaya muayene gitmemi istemişti ben dün erken gittim diye haber vermedim cumartesi kalp atışından sonra doktora gittim diyicem sonra ne diyecek bilmiyorum. İlk başka pozitif olursa 12.haftaya kadar diye konuşmuştukCanım seninle aynı hastanede tüp bebek tedavisi görmüşüz . Senin doktorun ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullanmanı istedi? ESTROFEM kullanmaya devam ediyor musun?
İnşallah hoca değerin çok iyi dedi çok şükğrBelki sana da geliyor bebişler dur bakalım :)
Çok teşekkür ederim inşallah. Çok zor geçiyor günler:) bende belli belirsiz dediğiniz gibi transferden sonraki gün uçuk pembe çok az bi leke gördüm ama emin bile değilim gördüm mü görmek mi istedim:) normal bi zaman olsa farketmezdim bile.Bende yerleşme kanaması olmadı diyebilirim. Öyle leke filan görmedim. Sadece transferin ikinci günü çok az belli belirsiz minicik birşey gördüm ama böyle bir süreçte olmasaydım asla fark etmezdim. Onun harici hiçbir şey olmadı. Ona bile oldu diyemiyorum açıkçası. Ayrıca bende başka belirti de olmadı. Genel adet ağrısı, çok az kasık ağrısı ama onlar benim adetimde de olan şeylerdi. Bir farklılık yaşamadım. Gerçekten belirti aramak yıpratıcı oluyor, ben de buradan hep arkadaşlara soruyordum. Gönlünüz rahat olsun inşallah en güzel en kolay haliyle pozitif netice alırsınız.