Hamilesin kuzum gözünaydınKızılar sonucum 877 ne anlama geliyor
Devam kuzum 3. Aya kadarEstrofem e de devam ediyor musun? Gebelikte kullanılmaması gerekiyor diye yazıyor prospektüs de
Kuzum ben çok sıcak suyla duş almıyorum artık.Ağırr kaldırmamaya çalışıyorum bir de uzanmamaya çalışıyorum . Çay kahve tüketmiyorum şuan ama günde 1-2 tüketebiliyorsun sanırım Sakatat yemiyorum çiğ et yumurta tüketmiyorum konserve ürünler yemiyor kola vs zaten içmezdim bu kadar canımCanım yasak olan şeyleri yazar mısın bildiğin , hanımlar sizde yazar mısınız bilgilerimizi paylaşmış olalım. Geçen bir arkadaş sıcak su torbası ayağıma koymuştum demişti sonra panik oldum demişti tam benim yapacağım hareket aslında ahgds böyle bilgileri paylaşırsanız faydalı olur bilmeyenlere
Benim prolutex dışında lutinus fitil de var. O da haftada 1 paket gidiyor 500 TL. ESTROFEM günde 4 taneden haftada bir kutu da o toplamda haftalık 1700 TL. Bana da 10. Haftaya kadar dedi doktorum. Bazıları ESTROFEM gebelikte kullanılmaz diyor da ben mi doktoru yanlış anladım diye düşündüm.Hala kullanıyorum bütün ilaçlarımı ben. Büyük ihtimalde 12.haftaya kadar kullanıcaz . Valla en zorlayan prolutex oluyor 2 kutusu 1 hafta gidiyor kutusu 500 tl haftalık 1000 tl sadece ona gidiyor. Doktorum haftaya muayene gitmemi istemişti ben dün erken gittim diye haber vermedim cumartesi kalp atışından sonra doktora gittim diyicem sonra ne diyecek bilmiyorum. İlk başka pozitif olursa 12.haftaya kadar diye konuşmuştuk
Bende 8. Gün geldi kuzum 7. Gün idrarda pozitif görmüştümYerleşme kanaması olumlu sonuç alan herkeste oldu mu arkadaşlar? Transferden sonraki 5.-6. Gün gibi hafif kahve-pembe lekelenme.
Kuzum benim kimyasalda 10. Gün 24 12. Gün 13 e düşmüştü.Senin değerlerin artıyor inşallah sağlıkla artsın canım benimKızlar merhaba Benim birinci beta 44 tü ikinci test 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme kesin bı sey diyemem dedi ilaçlara devam edicem pazartesi tekrar kan vericem ama hiç umudum yok kimyasal mıdır?
Ay inşallah çok teşekkür ederimKuzum benim kimyasalda 10. Gün 24 12. Gün 13 e düşmüştü.Senin değerlerin artıyor inşallah sağlıkla artsın canım benim
Canım benim Allah razı olsunAy inşallah çok teşekkür ederimseni takip ediyorum bu grupta herkese çok güzel enerji veriyorsun Allah razı olsun ne kadar iyi bir insansın çok sağol
Amin inşallah kuzum seninle beraber tüm bebek bekleyenler sağlıkla kavussunlar mucizelerineCanım benim Allah razı olsunHepimiz aynı yolda yürüyoruz Dualarım seninle Rabbim gebeliğinin sağlıkla ilerlemesini nasip etsin sana inşallah
Amin kuzum benim inşallahAmin inşallah kuzum seninle beraber tüm bebek bekleyenler sağlıkla kavussunlar mucizelerine
Nasıl yaniKızlar merhaba en başından beri sizlerle hep haberlesmistik başta çok güzeldi 577 yi gördük sonra 1133 sonrasında yavaş ilerledi ve malesef değerim düştü de düştü malesef olumsuz sonuclandi bugün degerimin yine düştüğünü öğrendim bir hafta sonra sıfırlanmasıni takip edecegim. Bir sonraki denememi bir yıl kadar sonra yapacağım inşallah dileyen herkes hayırlı güzel evlatlara kavuşsun inşallah. Bizim vuslat başka bahara kaldı
Hayır canım malesef. İnşallah hepimize canım benimNasıl yaniÇok üzüldüm kuzum nasıl birden düştü böyle kese falan görülmedi mi Rabbim inşallah en kısa zamanda yaşatsın mucizesini canım benim
Yok kullandırıyor doktorlar estrofemi 12.haftaya kadar. Sadece prolutex en pahalı diye ondan bahsettim bende estrofemi günde 4 kullanıyorum 160 tl fiyatı , d3 fısfıs kullanıyorum oda 1,5 hafta falan gidiyor 150 tl fiyatı. Progestan fitil günde 1 kullanıyorum o idare ediyor hiç değilse 1 ay. Birde pregnomarin diye gebelik vitamini kullanıyorum oda 1 ay gidiyor şükür 160 tl falanda onun fiyatı var. Allah kolaylık versin hepimize vallaBenim prolutex dışında lutinus fitil de var. O da haftada 1 paket gidiyor 500 TL. ESTROFEM günde 4 taneden haftada bir kutu da o toplamda haftalık 1700 TL. Bana da 10. Haftaya kadar dedi doktorum. Bazıları ESTROFEM gebelikte kullanılmaz diyor da ben mi doktoru yanlış anladım diye düşündüm.
Canım çok üzüldüm Rabbim en kısa zamanda mucizeni yaşatsın sanaKızlar merhaba en başından beri sizlerle hep haberlesmistik başta çok güzeldi 577 yi gördük sonra 1133 sonrasında yavaş ilerledi ve malesef değerim düştü de düştü malesef olumsuz sonuclandi bugün degerimin yine düştüğünü öğrendim bir hafta sonra sıfırlanmasıni takip edecegim. Bir sonraki denememi bir yıl kadar sonra yapacağım inşallah dileyen herkes hayırlı güzel evlatlara kavuşsun inşallah. Bizim vuslat başka bahara kaldı
Benim 11. Gun 6.45 12gun 8.7 cikmisti kimyasaldi senin sonucun hayirsiyla artsin canim ❤❤Kızlar merhaba Benim birinci beta 44 tü ikinci test 69 çıktı doktor ortalama bir yükselme kesin bı sey diyemem dedi ilaçlara devam edicem pazartesi tekrar kan vericem ama hiç umudum yok kimyasal mıdır?
Bizim imtihanimiz devam ediyor canim ama bizde saglikla evlatlarimizi hayirlisyla kucagimiza alacsgmz vakit gelecek sadece birz daha zamani var demekki❤Kızlar merhaba en başından beri sizlerle hep haberlesmistik başta çok güzeldi 577 yi gördük sonra 1133 sonrasında yavaş ilerledi ve malesef değerim düştü de düştü malesef olumsuz sonuclandi bugün degerimin yine düştüğünü öğrendim bir hafta sonra sıfırlanmasıni takip edecegim. Bir sonraki denememi bir yıl kadar sonra yapacağım inşallah dileyen herkes hayırlı güzel evlatlara kavuşsun inşallah. Bizim vuslat başka bahara kaldı
Bende hep üşüdüm anlam veremedimSelam... Benim gribim olmadı ama çok ishal oldum. Normalde ishali de hiç iyi değerlendirmiyorlar malum. Baştan sona ishalim hiç geçmedi. Ve çok üşüdüm. Genelde bebek tutma belirtisi olarak yanma, sıcak basma geçiyor. Ben iki kat çorap ve battaniye ile yaşadım sürekli. Allaha şükür pozitif. Merak etme grip etkilemez inşallah. Bence en önemli detay bitkisel takviye. Unutup da sakın bitkisel bireyler yeme, içme yani... Allah şifalar versin inşallah...
Hamilesiniz, kaçıncı gün kaç emriyo transfer edildi?Kızılar sonucum 877 ne anlama geliyor
Bende de öyle benim 4gunum inşallah hamileyizdir aminMerhaba hanımlar bugün transfer imin 5.gunu kaşık ağrısı ve bel ağrısı var ayakta durunca dahada artıyor normalmi acaba tutma ihtimali var mı çok heyecanlı yim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?