• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba Arkadaşlar, aslında yazmayacaktım ama o kadar güzel birbirinize destek olduğunuzu görünce içimden yazmak geldi :) hafta sonu tüm yazışmaları okudum… benimde bir aşılama ve bir başarsız tüp bebek denemem oldu :KK43: eşimle herhangi bir sorunumuz olmadığına rağmen. 20 marta ikinci transferim oldu iki tane 5 gün dondurulmuş embriyosu eşime söz verdiğim için hiç test yaptırmadım 1 Nisan test günüm güzel dualarınızı bende esirgemezseniz çok mutlu olurum ❤️
Canimmm disardan kim ne derse dedin herkes kendi ruh halini biliyor rabbim imtihan ediyor bizleri imtihanin hakkindan gelebilmeyi nasip etsin rabbim seninde vakti saati gelince rabbim evladina kavusturacaktir❤

Selam kızlar bende bugün keseyi gördüm hatta kalp atışını gördüm çok küçük olduğu için daha duyamayız dedi ama ekranda gösterdi pıt pıt atıyordu resmen 🌸 5+3 üz şuan da haftaya çarşamba tekrar gel dedi sadece. Kesenin dışında biraz bir kanlanma varmış onun için progestanın iğnesi ile proluot yazdı , proulutu kanaman olursa kullan diğerini de çarşambaya kadar kullan dedi , progestan fitil bide duphaston kullanıyorum zaten normalde bide bu ikisi eklendi şimdilik böyle şükür şu saate kadar lekelenmem veya bir kanamam olmadı inşallah böyle de devam eder 🤲🏻 siz nasılsınız nasıl durumlar
Ahh canincok sevindim senin adina saglikla kucagina alirsin insaAllah kanama alaninida dert etme doktor onemli gore hemen igneye baslatirdi iyi dusun hep iyi olsun sen simdi kesene bebisini dusun mutlu ol❤

Canimmm disardan kim ne derse dedin herkes kendi ruh halini biliyor rabbim imtihan ediyor bizleri imtihanin hakkindan gelebilmeyi nasip etsin rabbim seninde vakti saati gelince rabbim evladina kavusturacaktir❤
Aynı dediğiniz gibi çok zor bir süreç ne kadar göz yaşı dökülüyor ne psikolojik hallerden geçiyoruz Allah sabırlımızı boşa çıkamasın …
Belirti mi deseniz aramadım test mi yapmadım :( umarım bu sefer farklı olur

Merhaba Arkadaşlar, aslında yazmayacaktım ama o kadar güzel birbirinize destek olduğunuzu görünce içimden yazmak geldi :) hafta sonu tüm yazışmaları okudum… benimde bir aşılama ve bir başarsız tüp bebek denemem oldu :KK43: eşimle herhangi bir sorunumuz olmadığına rağmen. 20 marta ikinci transferim oldu iki tane 5 gün dondurulmuş embriyosu eşime söz verdiğim için hiç test yaptırmadım 1 Nisan test günüm güzel dualarınızı bende esirgemezseniz çok mutlu olurum ❤️
Ben de aynı öyleydim, sözümü tuttum ve test günü pozitifi gördüm. Darısı başına inşallah. Neler hissediyorsunuz, ağrın sızın var mı?

Canım öncelikle tedavin hayırlı olsun inşallah çok çok sağlıklı pozitifler görürsün dualarımız seninle kendini pozitif tut asla negatif düşünme ❤️🙏

Hayirli olsun canim gunlerine gore artis guzel bence baya erken baslamissin strese sokma kendini
Yaaa inşallah öyledir canım bu benim 2. Transferim ilki 5. Gün embriyosuydu evde test yaptığımda ikinci çizgi silikte olsa hep vardı ve kanda negatifi alınca şok olmuştum çünkü idrarda ikinci çizgi cikiyodu bu sefer 6 gün sabah test yaptığımda yine o çizgiyi görünce aynı şekilde yerle bir olmamak için kan verdim erken evet biliyorum ama dayanamıyorum 😁

Ben de aynı öyleydim, sözümü tuttum ve test günü pozitifi gördüm. Darısı başına inşallah. Neler hissediyorsunuz, ağrın sızın var m
Ben de aynı öyleydim, sözümü tuttum ve test günü pozitifi gördüm. Darısı başına inşallah. Neler hissediyorsunuz, ağrın sızın var mı?
Dönüşünüz için çok teşekkür ederim çok mutlu oldum birinin benimle aynı şeyi paylaşması ne güzel bir duyguymuş :) 3-4 hafif bel kas ağrısı oldu dün yani 8 gün işteyken biri iki sefer göğsümde ağrının olduğunu hissetmeye başladım. Sürekli kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ve pozitif kalmamaya inş sizinki gibi güzel sonuçlar alırım bu arada sizede hayırlı olsun 💐

Ahh canincok sevindim senin adina saglikla kucagina alirsin insaAllah kanama alaninida dert etme doktor onemli gore hemen igneye baslatirdi iyi dusun hep iyi olsun sen simdi kesene bebisini dusun mutlu ol❤
Çok şükür yavrum yok gayet sakinim şükür progestan iğne verdi 5 ampul çarşambaya kadar onu yapıcam birde plorüton vermiş onuda kanama olursa yap dedi

Aynı dediğiniz gibi çok zor bir süreç ne kadar göz yaşı dökülüyor ne psikolojik hallerden geçiyoruz Allah sabırlımızı boşa çıkamasın …
Belirti mi deseniz aramadım test mi yapmadım :KK43: umarım bu sefer farklı olur
Rabbim gonlunden geceni en hayirlisini versin ❤

Kızlar transfer öncesinde esnasında ve sonrasında özellikle okuduğunuz dualar var mı?

Ben bugün haftanın başına göre daha yoğun çalıştım. Hamilelikten önce bunun 3 katı çalışıyordum. Belim ağrımaya başladı. Öte yandan göbeğimde acı gibi bir ağrı var. adet ağrısına hiç benzemiyor. İlaçlar mı yaptı bilmiyorum. Biz böyle nazlı mı olacağız ya? Hemen ağrı sızı filan... 🫢 Erken ayrılıp eve geçtim. Şimdi biraz dinleniyorum.
Sorma kuzum ben de en ufak bir şeyde ağrım var diye oturuyorum korkuyorum ☺️ Bebişleri iyi olsunda varsın nazlı geçsin 😍

Merhaba Arkadaşlar, aslında yazmayacaktım ama o kadar güzel birbirinize destek olduğunuzu görünce içimden yazmak geldi :) hafta sonu tüm yazışmaları okudum… benimde bir aşılama ve bir başarsız tüp bebek denemem oldu :( eşimle herhangi bir sorunumuz olmadığına rağmen. 20 marta ikinci transferim oldu iki tane 5 gün dondurulmuş embriyosu eşime söz verdiğim için hiç test yaptırmadım 1 Nisan test günüm güzel dualarınızı bende esirgemezseniz çok mutlu olurum ❤️
Canım benim ❤️ Tedavin hayırlı olsun çok az kalmış teste ❤️ Güzel haberlerini bekliyoruz ☺️

Back