• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Aslında hep olcutururdum 11 12 çıkardı hep bebeğe kotu birşey olmasinda ben herşeye razıyım kuzum 😌

Yok canım merak etme daha erken dönemdesin doğuma yakın olduğu durumlarda preeklemsi gelişiyor o zaman erken doğum olma riski oluyor ama seninki daha yeni zaten yüksek devam ederse gebelikte kullanılan tansiyon ilaçları var düzene sokmak için onu kullanırlar. Stres yapma o daha çok yükseltir tansiyonunu rahat ol zaten bir risk olsa git yarın gel derler mi sakin kalmaya çalış 🤲😍
Canım çok teşekkür ederim rahatlattın beni umarım herşey yolunda gider hepimiz için inşallah ☺️🙏

Benden de bir soru geliyor. Bugün 5+1 görünüyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi? Şişkinliği ilk gün gibi olmasada var ama yumuşadı ve acısı geçti gibi.

Hanımlar bugün transferim vardı şükür bitti çok rahat gectı 2 Embryo transfer edildi 5AA mış ikiside hatta embrıyolog dedi tutunmak İçin yer arıyor embriyolar dedi 🥰🥰🥰 çok sevindim çok mutlu oldum ama bende ki sorun zaten tutunma sorunu inşallah bu sefer tutunurlar 🙏 transfer öncesi kasılmayı önleyici bir serum taktılar .transfer sonrası da 1.5 saat süren bağışıklığı baskılayıcı bir serum taktılar işte 1.5 saat geçti kalkıp lavaboya gittim şükür kurtuldum
Gözünaydın canım benim ❤️ Sağlıkla tutunsun bebişler inşallah 🤲🏻😍

Allah razı olsun canım benim sağlık ocağı yarın tekrar tansiyon kan felan alacaklar bu tansiyon bebek için sorun yaratır mı acaba 😌
Bilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tut ☺️ Şimdi bebişini düşün ve sakinleş ☺️ Tansiyon aletin yoksa eğer alabilirsen al kuzum en azından evde de ölçersin

Canm belki senin normalde de tansiyonun yuksektir ama hic denk gelmedigi icin bilmiyorsndur mesela benm hep dusuktur normalde de 9 larda filan sen kendine dikkat et dusunup stres yapma yeter
Ay evet kuzum benim de düşük hep 9/5 -9/6 -10/6 falan çıkar hep

Benden de bir soru geliyor. Bugün 5+1 görünüyorum. Göğüs hassasiyetim azaldı normal mi? Şişkinliği ilk gün gibi olmasada var ama yumuşadı ve acısı geçti gibi.
Kuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorum 😅 Belirti olmayınca başka göğsüme bakıyorum ama bence normal

Bilgim yok kuzum ama takip edilecek sonuçta sen gönlünü ferah tut ☺️ Şimdi bebişini düşün ve sakinleş ☺️ Tansiyon aletin yoksa eğer alabilirsen al kuzum en azından evde de ölçersin
Öyle yaparım kuzum yarından sonra sende inşallah sağ salim kalp atışını duyarsın sende yarın gidiyorsun dimi 🙏☺️

Kuzum bence normaldir.Ben de de sadece şişlik var ağrı vs yok mesela.Bende sürekli kendimi yokluyorum 😅 Belirti olmayınca başka göğsüme bakıyorum ama bence normal
Sağol canım ya 🥰🤲 ay evet belirti aramaktan helak olduk valla hayırlısıyla şu 9 ayı bir tamamlasaydık 🤲😂😂

Back