2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Merhaba, pozitif alanlar hayırlı olsun. İnşallah bebeklerinize sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Biz nisan transferi olanlara da dua edin. 1 nisanda transferim olacak. Gebelerin duası kabul olur
Hayirlinolsun canim transferin simdiden bn gebis degilim ama dualarim seninle

Yok tek canım. Off ne ki acaba
2 gün sonraki değere göre net belli olur canım ama bu kadar yükselince kimyasal oluyor mu hiç bilmiyorum. Normalde yeteri kadar yükselmediyse kimyasal gebelik diye düşünülüyor. Umarım güzel yükselir sonucun. 3.test miydi bu?

Yok tek canım. Off ne ki acaba
Değerin de çok güzel artmış bende merak ettim kuzum inşallah sağlıkla ilerlesin hayırlısıyla.Doktora sorabildin mi kuzum ? Neden 3. Kanı istediler acaba ister istemez canı sıkılır insanın inşallah herşey yolundadır kuzum

Evet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen

3. Kanı prosedür olarak istiyorlar. İnşallah canım karalar bağladım o kadar agladmki leke geldi

Evet canim bu üçüncü test ilki 577 ikinci 1133 üçüncü 1299 yıkıldım resmen
Bende 2 kere yaptırdım 10.ve 12.gün bir daha istemediler bendende şimdi bende şüpheye düştüm ya. Canını sıkma canım inşallah güzel artar 2 gün sonra. Dualarımız seninle

Canimm uzulme demek bosa kendimden bliyorm ama su mubarek ramazan gunlerinde rabbim gonlumuzu ferahlatacaktir ❤ vakti saati geldiginde rabbim bize nasip edicek
Aynen canım yapıcak bişey yok verende o alanda o iyi tarafından bakmaya çalışıyorum.Rabbim bizimde yüzümüzü güldürecek inşallah

Merhaba hanımlar. Benim pazar günü opu oldu ve cuma günü de taze transfer yapılacak bir aksilik olmazsa. Ama opudan sonraki 2. Günde olmama rağmen gaz sancılarına benzer kramplar vs var. Siz transfere tamamen sorunsuz mu girmiştiniz? Çünkü bu sancılar geçmezse bir de transferde karşılacağım ağrılar falan epey zor olmaz mı? Rahimde bir ağrı hissetmiyorum sadece mide ve iğne vurulan bölgelerde kas ağrılarım var.

3. Kanı prosedür olarak istiyorlar. İnşallah canım karalar bağladım o kadar agladmki leke geldi
Kuzum benim ya İnşallah herşey yolundadır belki bir yanlışlık olmuştur yeniden kan vereceksin sanırım o zaman daha net belli olur kuzum, duamdasın Rabbim yardım etsin sana inşallah bir sıkıntı olmayacak

Kuzum benim ilk transferim tazeydi gaz sancısı olmadı bol bol kuru erik ve kayısı tükettim sıvı ağırlıklı beslenmiştim.Sende bunları tüket ve bol su iç inşallah şifa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…