Canım ben ikinci testimi dün verdim hemsirem üçüncü testi istedi onu yarın yaptiricam bana onbeş gün sonra ultrasona gidin dedi 10 Nisan gibi oluyorAy ne güzel canımBende yüksek lisans yapıyorum 7 yıl aradan sonra Aynı durumdayız kuzum ya Kalp atışını duyunca inşallah rahat edeceğiz Senin kontrolün ne zamandı kuzum o kadar çok konuşma oluyor ki unutuyorum artık
Merhaba, benimde kızımda öyleydi 9. Gün 53 11. Gün 100’lerdeydi iki katı bile artmamıştı çok umutsuzdum ama çok şükür bin şükür kızım 4 yaşında:)Kızlar sizin beta hcgleriniz çok yüksek.. benim transferin 8.gunu 31 çıktı.. 11. Günü 78 çıktı.. değer düşük gibi değil mi? Sağlık ocağında kan alan hemşire iki kat artması önemli senin ki artmış dedi. Ama neden bu kadar küçük değer o zaman
Yaaaa çok sevindimMerhaba, benimde kızımda öyleydi 9. Gün 53 11. Gün 100’lerdeydi iki katı bile artmamıştı çok umutsuzdum ama çok şükür bin şükür kızım 4 yaşında:)
İnşallah sagliklica kavuşursun bebeğineKızlar merhaba bende 2. Bebeğim için perşembe günü transfer olacağım dua eder dua beklerim Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
İyi akşamlar canım benimde 4AB/ 5.gün dondurulmuş embriyo idi kalitesine iyi dedi doktor 8 Martta transfer oldum tuttu çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim nasip olursaCanım şöyle aslında kanaman olursa dedi benim kanamam olmadı şükür o yüzden Çarşamba burdaki doktorumda kontrol etsin oda gerekli görürse kullanırım tabiki
bilemiyorum aslında benimde ilk transferimde herkesin değeri 200’lerde çıkıyodu. O yüzden çok umutsuzluğa düşmüştüm ama aslolan en az yüzde 60 artış göstermesi. Sanırım vücuttaki beta hcg hormonunu salgılamasıyla alakalı az ya da fazla çıkıyor. Hatta ben dayanamayıp 7. Gün kan vermiştim eşimden gizli 30’larda çıkmıştı 9. Gün 53 çıkınca iki katı arttmadı diye üzülmüştüm. 11. Günde yine 9. Günün tam 2 katı değildi ama yüzde 60dan fazla artmıştı. Tüp bebek merkezim bida teste gerek yok 1 hafta sonra ultrasona gidin demişti ama kadın doğum doktorum 13. Gün bi test daha istemişti o zaman değerim 400’lerde çıkmıştı:) o yüzden içini ferah tut zamana bırak Allahın izniyle bebeğin seninledir. Sağlıkla tutunsun sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Yaaaa çok sevindimpeki neden böyle düşük oluyor değerler bir bilgin var mi
Çok teşekkür ederim inşallah aminbilemiyorum aslında benimde ilk transferimde herkesin değeri 200’lerde çıkıyodu. O yüzden çok umutsuzluğa düşmüştüm ama aslolan en az yüzde 60 artış göstermesi. Sanırım vücuttaki beta hcg hormonunu salgılamasıyla alakalı az ya da fazla çıkıyor. Hatta ben dayanamayıp 7. Gün kan vermiştim eşimden gizli 30’larda çıkmıştı 9. Gün 53 çıkınca iki katı arttmadı diye üzülmüştüm. 11. Günde yine 9. Günün tam 2 katı değildi ama yüzde 60dan fazla artmıştı. Tüp bebek merkezim bida teste gerek yok 1 hafta sonra ultrasona gidin demişti ama kadın doğum doktorum 13. Gün bi test daha istemişti o zaman değerim 400’lerde çıkmıştı:) o yüzden içini ferah tut zamana bırak Allahın izniyle bebeğin seninledir. Sağlıkla tutunsun sağlıkla devam etsin sağlıkla kucağına almak nasip olsun.
Aminn inşallah hepimizinkiÇok teşekkür ederim inşallah amindemek ki kişiden kişiye değişiyor bu hormon inşallah seninde ikinci bebeğin sana sımsıkı tutunur
Kraker denedim kuzum da açıkçası hiç etki etmedi Çarşamba gidince sorucam birde galiba bulantı bilekligi diye bişe varmış belki insanda alırım etki eder mi bilmemPek bir çaresi yok gibi canım ya çubuk kraker iyi geliyor biraz ama çok etkiliyorsa doktoruna söylersen bulantı hapları var verebilir
Bende Çarşamba gidiyorum canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerimizi görürüzİ
İyi akşamlar canım benimde 4AB/ 5.gün dondurulmuş embriyo idi kalitesine iyi dedi doktor 8 Martta transfer oldum tuttu çarşamba günü keseyi görmeye gideceğim nasip olursa
Benimde çarşamba inşallah randevum bende 5+3 olucam tam :) iki hafta sonra mı çağırdı seni çok uzun değilmi yaBen 1 hafta sonra gördüm canım 5+3 de
Canım tedavin hayırlı olsun sağlıkla pozitifi görürsün inşallahKızlar merhaba bende 2. Bebeğim için perşembe günü transfer olacağım dua eder dua beklerim Allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah.
Aaa hadi inşallah kuzum beraberiz çarşamba gününde güzel haberlerle gelelim inşallahhBende Çarşamba gidiyorum canım hakkimizda hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebislerimizi görürüz
Ne zaman çıkacaksın canım umuttepeye tam günün oldumu ben çarşamba günü keseyi görmeye gidiyorum nasipse 11 de randevumKızlar sizin beta hcgleriniz çok yüksek.. benim transferin 8.gunu 31 çıktı.. 11. Günü 78 çıktı.. değer düşük gibi değil mi? Sağlık ocağında kan alan hemşire iki kat artması önemli senin ki artmış dedi. Ama neden bu kadar küçük değer o zaman
İnşallah canım benim kaç haftaliksin sen sende durumlar nasılAaa hadi inşallah kuzum beraberiz çarşamba gününde güzel haberlerle gelelim inşallahh
Şuan 5+1deyim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür arada bir ufak tefek kasık ağrısı oluyor normal zaten ekstra bir dururum yok :) sadece süreç çok uzun oluyor doktorumla aramda 1 saatlik yol mesafesi var artık bir an önce bitse de normal bir kadın doğıma başlasam diye bekliyorum :)İnşallah canım benim kaç haftaliksin sen sende durumlar nasıl
Benim doktorum da 15 gün sonraya çağırdı ama ben kendim baktırdım keseye dayanamayıpCanım ben ikinci testimi dün verdim hemsirem üçüncü testi istedi onu yarın yaptiricam bana onbeş gün sonra ultrasona gidin dedi 10 Nisan gibi oluyorburda çoğu bir hafta sonra kese için gitti herhalde ya bizim değer yüksek diye direkt kalp atışına yönlendirdi ya da hep o şekilde yapıyorlar bizimki biraz garantici davranıyor üçüncü testi ben ilk defa bizimkinden duydum mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?