How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Şuan 5+1deyim herhangi bir sıkıntım yok çok şükür arada bir ufak tefek kasık ağrısı oluyor normal zaten ekstra bir dururum yok :) sadece süreç çok uzun oluyor doktorumla aramda 1 saatlik yol mesafesi var artık bir an önce bitse de normal bir kadın doğıma başlasam diye bekliyorum :)
Benimde doktorumla 3 saat aram bugün aradım yolculuk zorlar diye burdaki doktorumla arkadaşlar zaten ona devam etmemi söyledi rahatladım bende şuan bu halde 6 saat yol çekecek halim yok hiç 😆

Benimde doktorumla 3 saat aram bugün aradım yolculuk zorlar diye burdaki doktorumla arkadaşlar zaten ona devam etmemi söyledi rahatladım bende şuan bu halde 6 saat yol çekecek halim yok hiç 😆
oh mis gibi gidince bende konuşucam inşallah tamam derde bi daha uğraşmam bende yakında bir yere giderim :)

Kızlar bişey soracağım tüp bebek gebelik hesaplama olarak internetten baktığımda ben şuan 5+3 gözüküyorum happy mom uygulamasını indirip son adet tarihime girdiğimde ise 5+1 diyor siz nasıl bakıyorsunuz hangisi doğrudur sizcee

Ne zaman çıkacaksın canım umuttepeye tam günün oldumu ben çarşamba günü keseyi görmeye gidiyorum nasipse 11 de randevum
Canım bugün yine kan verdim yarın cikicak sonucum ondan sonra ariycam umuttepeye acmazlarsa direk giderim.. artışım normall duruyor ama değer düşük malesef ama olabiliyor böyle kişiden kişiye değişiyor diyolar

Canım bugün yine kan verdim yarın cikicak sonucum ondan sonra ariycam umuttepeye acmazlarsa direk giderim.. artışım normall duruyor ama değer düşük malesef ama olabiliyor böyle kişiden kişiye değişiyor diyolar
Açmıyorlar yavrum ben gitmemek için tam 37 kez aradım asla açmadılar mecbur kalkıp gitmiştim geçen hafta sonra tarih verdiler işte çarşamba gidip keseyi göreceğim nasipse

Açmıyorlar yavrum ben gitmemek için tam 37 kez aradım asla açmadılar mecbur kalkıp gitmiştim geçen hafta sonra tarih verdiler işte çarşamba gidip keseyi göreceğim nasipse
Ay bide arayın diyolar. Madem acmiycaksiniz neden öyle diyosunuz.. numarası neydi canim ben kaybettim de

Kızlar bişey soracağım tüp bebek gebelik hesaplama olarak internetten baktığımda ben şuan 5+3 gözüküyorum happy mom uygulamasını indirip son adet tarihime girdiğimde ise 5+1 diyor siz nasıl bakıyorsunuz hangisi doğrudur sizcee
Benim doktorum transfer gününden 15 gün önceydi son adet tarihin olarak al dedi ben ona göre hesapladım canım

Kraker denedim kuzum da açıkçası hiç etki etmedi Çarşamba gidince sorucam birde galiba bulantı bilekligi diye bişe varmış belki insanda alırım etki eder mi bilmem
Bünye meselesi kuzum o biraz. Ben bekarken kadın doğum doktorunun yanında 7 sene çalıştım asistan olarak. Bilekliğin işe yaradığıda olabiliyordu yaramayanda. Ama gittiğinde doktorunda bir öneri verir büyük ihtimalle hap önerebilir idare et 2 gün 😘🥰

Ay o da guzelmis 😄 ben şuan 4+1 im siz ne zaman keseyi gördünüz kalp atışı ne zamanmis 😍
10 Mart 5.gün embriyo transferi idi, kadın doğumcu arkadaşım ancak haftaya cuma kalp atışını görürüz dedi tüp bebek doktorum haftaya perşembe çağırdı

Burdan baktım 5+3 diyor sizde bi okuyun karşılaştırın altına da böyle not almışlar

Tüp bebek tedavisiyle oluşan gebeliklerde, gebelik haftası hesaplama şekli normal yolla oluşan gebeliklerden farklıdır. Tüp bebek gebeliklerinde, “gebelik hesaplama veya hamilelik hesaplama” için kabul edilen başlangıç noktası, embriyo transfer tarihidir. Doğal yolla oluşan gebeliklerde, hamilelik haftası hesaplama; son adet tarihine göre yapılmaktadır. Bu nedenle tüp bebek gebelik hesaplama yöntemi için farklı yöntemler kullanılmaktadır.

Back