- 2 Mayıs 2020
- 133
- 109
- 53
Sağol canım bilgiler içinAmin canım benim inşallahVajinal de görüldü canım muhtemelen kalp atışı için gittiğimde de vajinal bakacak sonra karından ultrasona geçeceğiz Rabbim izin verirse Karından sanırım 7. Ve 8. Haftalarda daha net görülüyor çünkü
Benimde 16 Mart 5. Gun embriyosu, 6 gün farkımız var, insallah benimde senin ki gibi erken gorunur arkadasim10 Mart 5.gün embriyosu transferi bugün abdominal usg (karından ) ile kese görüldü
Tüp bebek hesap programına göre 5+1Benimde 16 Mart 5. Gun embriyosu, 6 gün farkımız var, insallah benimde senin ki gibi erken gorunur arkadasimkac haftalık oluyorsun suan sen mesela
Canım onun bir uygulaması mi var yoksa sitelerdeki hesaplayicidan mi yapiyorsunTüp bebek hesap programına göre 5+1
Tüp bebek hesaplama yazdım sitelerdekiCanım onun bir uygulaması mi var yoksa sitelerdeki hesaplayicidan mi yapiyorsun
Doğru söylüyorsunDaha hicbirsey bitmiş değil bırakma kendini hemen. Ben de ilk duydugumda yıkılmıştım 3. Güne kadar 9 embriyo geldi ama 5. Gün aradıklarında sadece 2 tane dondurduk dediler sok oldum çok üzüldüm ama bak 6. Gün 2 tane daha donduruldu. Kendini hemen karamsarlığa sürükleme daha hicbisey bitmiş değil.
Allah senden de razı olsun canım. İnşallah iyi olacak herşey. "La ilahe illallah" çek sürekli çok sakinleştiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunDoğru söylüyorsunteşekkürler bu kadar dil döktüğün için gerçekten Allah razı olsun biraz daha iyiyim
Tedavin hayırlı olsun canım benimKızlar merhaba hepinizepozitifi görenlere hayırlı olsun diyorum sağ Salim kucağınıza alırsınız inşallah. Negatif görenler canınızı sıkmayın Rabbim zamani gelince gönderecektir minik mercimekleri:)) Üzülüp stres yapmanın bi faydasi yok zararı var aksine. Bana gelince kızlar transfer günüm belli oldu 31 Mart Çok heyecanlıyım dua istiyorum sizden bu mübarek günlerde çok ihtiyacım var dualarınıza
Amin canım benim inşallahTeşekkkür ederimSende o muhteşem sesi duyarsın sağlıklı bir şekilde inşallah
Kalp atışı karından daha geç duyuluyormuş canım doktorum bu şekilde bilgi verdi.Kalp atışı için de vajinal muayene olacağım10 Mart 5.gün embriyosu transferi bugün abdominal usg (karından ) ile kese görüldü
Hayirli olsun insallah :)
Hayırlı olsun canım sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Canım hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah değerin
Amiiin allah hepimize nasip etsinHayirli olsun canim saglikla kucagina al ❤
Maşallah canım bugünlere o zamanKuzum bende çok yürümüyorum açıkcası yorulunca bende de gelmişti çünkü .Rutin şeylere devam açıkcası iş yerinde tuvalet üst katta günde 7-8 kere merdiven çıkıyorumEvde yemek yapıyorum sadece kuzum temizliğe eşim bakıyor sağolsun .Namazı hala oturarak kılıyorum.Çok normale döndüm denilemez işim oturarak evde de ayaklarımı uzatıp ders dinliyorum kuzum.İşk 3 ay öyle uzun uzun yürümeyi düşünmüyorum.Allah nasip ederse 2. Trimester da başlarım yürüyüşlere.Hatta bugün 2. İntralipid serumu aldım bu hafta ekstra dikkat edeceğim Eşim oruç tutuyor yine sahur iftar hazırlıklarını yavaş yavaş yapıyorum kuzum
Ay ne güzel canımMaşallah canım bugünlere o zamanben normalde öğretmenim ikinci üniversite okuyorum o da online şimdi evde derslere giriyorum ayaklarımı uzatiyorum öyle bugün yemek yapmaya başladım çok misafirliğe bı yere gidemiyorum o leke olayından dolayı kısa yuruyusler yapıyorum su kalp atışını bir duyayım rahatliycam herhalde sende oylesindir gerçi o zamanda şu üç ay bitsin deriz
Tabi vajinal usg de prob uterus a daha yakın olduğu için daha net ve erken gözükürKalp atışı karından daha geç duyuluyormuş canım doktorum bu şekilde bilgi verdi.Kalp atışı için de vajinal muayene olacağım
Merhaba kaçıncı gün embriyosuyduGünaydın..bugün 8.günüm..dün ara ara sancı vurdu bugün hiç sancı yok henüz tabi..şişkinliğim vardı transfer başından beri geçti sanki..elimden geleni yaptım hayırlısı Allahtan
Canım eğer günde 1 verdiyse bence yatarken kullan, max sürede içerde kalmış olurKızlar ben sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum doktorum lekelenmeler için progestan fitil ekledi günde 1 kere. İğneleri sabah 10 akşam 10 yapmıyorum fitili acaba yatarken mi koymalıyım yoksa gün içinde mi? Doktor fark etmez dedi ama kullananlara sorum dedim.
Sağol canım. Evet 1 tane verdi lekelenmelerim oldu diye. 17.günüm bugün. O zaman öyle yaptım ben daha iyi olur dediğin gibiCanım eğer günde 1 verdiyse bence yatarken kullan, max sürede içerde kalmış olur
Pek bir çaresi yok gibi canım ya çubuk kraker iyi geliyor biraz ama çok etkiliyorsa doktoruna söylersen bulantı hapları var verebilirKızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldumYediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?