2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Sağol canım bilgiler için hepimiz için hayırlısı artık bakalım..

Doğru söylüyorsun teşekkürler bu kadar dil döktüğün için gerçekten Allah razı olsun biraz daha iyiyim

Tedavin hayırlı olsun canım benim Hayırlı sağlıklı güzel sonuçlarını bekliyoruz

Maşallah canım bugünlere o zaman ben normalde öğretmenim ikinci üniversite okuyorum o da online şimdi evde derslere giriyorum ayaklarımı uzatiyorum öyle bugün yemek yapmaya başladım çok misafirliğe bı yere gidemiyorum o leke olayından dolayı kısa yuruyusler yapıyorum su kalp atışını bir duyayım rahatliycam herhalde sende oylesindir gerçi o zamanda şu üç ay bitsin deriz

Ay ne güzel canım Bende yüksek lisans yapıyorum 7 yıl aradan sonra Aynı durumdayız kuzum ya Kalp atışını duyunca inşallah rahat edeceğiz Senin kontrolün ne zamandı kuzum o kadar çok konuşma oluyor ki unutuyorum artık

Kızlar ben sabah akşam prolutex iğne kullanıyorum doktorum lekelenmeler için progestan fitil ekledi günde 1 kere. İğneleri sabah 10 akşam 10 yapmıyorum fitili acaba yatarken mi koymalıyım yoksa gün içinde mi? Doktor fark etmez dedi ama kullananlara sorum dedim.

Canım eğer günde 1 verdiyse bence yatarken kullan, max sürede içerde kalmış olur

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi

Kızlar iyi akşamlar çiçeklerim bu bulantı ve kusmalara ne iyi gelir bileniniz varmı yemek kokusu felan çok kotu geliyor günlerdir yemek yiyemez oldum Yediğim şeylerde hazmedemeden istifra ediyorum nedir bunun çaresi
Pek bir çaresi yok gibi canım ya çubuk kraker iyi geliyor biraz ama çok etkiliyorsa doktoruna söylersen bulantı hapları var verebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…