• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Yok doktorla gorusmedim sengul hemsire sagolsun doktor gibi ilgileniyor tekrar denemk istersen ne zaman istersen gel tekrar baslariz o zaman doktorla goruscem ama bir sure ara vermeyi dusunuyorm cunki 4 ayda 2 kere denedim vucudum cok yoruldu 😃 hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum 😍
Evet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insan😍 bende oyle dusunuyorum bu da olmazsa 3 4 ay dinlenicem o kadar ilac kullaniyoruz sanmiyorum ilaclarin etkisi 1 ayda gecsin 🤷‍♀️ insallaaah gerek kalmaz tabi de 😁

Evet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insan😍 bende oyle dusunuyorum bu da olmazsa 3 4 ay dinlenicem o kadar ilac kullaniyoruz sanmiyorum ilaclarin etkisi 1 ayda gecsin 🤷‍♀️ insallaaah gerek kalmaz tabi de 😁
Aynen oyle ben kasimda bir denedim medicalde orasi olmadi marmaraya geldim ikisinde de butun hersey bastan yumurta buyutme toplama tranasfer cok yoruyor vucudu marmarada gunes hanim birdahakine dondurulmus yapariz diye dusunuyorum dedi ama ben dondurulms istemiyorm ilki dondurulmustu cozulmedi yamuldu 😀 burda taze yapti tuttu ama kimyasal oldu birdahakine tutunmayla ilgli caliscaz buyuk ihtimal onla ilgli br sorun var hayorlisi insaAllah o gunlere gerek kalmaz🥰

Kızlar dün geceden beri karnım ve kasıklarım bir acayip. Bugün 16.gün ama sanki bebeğime birşey oldu 😔 2 gündür ağrı leke birşey yoktu. Dün gece lavaboya gittiğimde sulu kan gibiydi sonrasında hemen kaşık ve rahim ağrım başladı adetin ilk günü gibiydi sonra ağrı biraz hafifledi gibiyecekler gittiğim lavabolarda leke görmedim ama şimdi sabah gittiğimde gene sulu kan geldi ve adet ağrılarım başladı gene çok korkuyorum gerçekten Allahım sen koru 🤲🤲
Kuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorum 🙏

Selam kızlar benim de pazartesi yumurta toplama islemim olmuştu. 9 yumurta döllenmişti ve 3. Güne kadar eksilmeden ilerlemislerdi. Ama bugün 5. Gün aradılar ve sadece 2 tanesini dondurduklarini, 5 tanesi için de gelişimleri durmuş gibi görünüyor ama 6. Günü bekleyecegiz dediler. Yıkıldım resmen🤦🏼‍♀️ 38 yaşındayım ve çift embriyo transferi yapılacak. ya ikisi de tutmazsa elimde başka embriyo da kalmayacak😢 böyle söylenip de 6. Güne giden embriyosu olan var mı hiç aranızda? Yada hiç duydunuz mu? Çok üzgünüm gerçekten😢
Canım hepsi nasip işi..6.güne gidip toparlanan embriyolar var..inşallah seninkiler de onlardan olur..rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin 🤲

Selam kızlar benim de pazartesi yumurta toplama islemim olmuştu. 9 yumurta döllenmişti ve 3. Güne kadar eksilmeden ilerlemislerdi. Ama bugün 5. Gün aradılar ve sadece 2 tanesini dondurduklarini, 5 tanesi için de gelişimleri durmuş gibi görünüyor ama 6. Günü bekleyecegiz dediler. Yıkıldım resmen🤦🏼‍♀️ 38 yaşındayım ve çift embriyo transferi yapılacak. ya ikisi de tutmazsa elimde başka embriyo da kalmayacak😢 böyle söylenip de 6. Güne giden embriyosu olan var mı hiç aranızda? Yada hiç duydunuz mu? Çok üzgünüm gerçekten😢
Benimde böyle oldu 2 embriyon kaldı onuda 6. Gün İçin bekletecegiz diğerlerini dondurduk dediler 6. Gün arayıp 2 sini de dondurdukları nı söyledler

Kızlar dün geceden beri karnım ve kasıklarım bir acayip. Bugün 16.gün ama sanki bebeğime birşey oldu 😔 2 gündür ağrı leke birşey yoktu. Dün gece lavaboya gittiğimde sulu kan gibiydi sonrasında hemen kaşık ve rahim ağrım başladı adetin ilk günü gibiydi sonra ağrı biraz hafifledi gibiyecekler gittiğim lavabolarda leke görmedim ama şimdi sabah gittiğimde gene sulu kan geldi ve adet ağrılarım başladı gene çok korkuyorum gerçekten Allahım sen koru 🤲🤲
Rabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğini🤲

Sağol canım ikinci sonucu gördüm bı ohh dedim çok şükür❤️ azcik ucuncuden korktum ama o prosedür herhalde çünkü bu sayfada kimsede üçüncü sonuç hatırlamıyorum 🙈
Sonucun çok güzel canım benim bazı hastaneler tekrarlatıyor böyle ☺️

Kızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133 ❤️ iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler 🙏 sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah 😇
Canim hayırlı olsun gözün aydın olsun sağ salim kucağına al inşallah 🙏❤️

Kızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133 ❤️ iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler 🙏 sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah 😇
Gozun aydin canm saglikla kucagina al❤

Biz ne desekde insan kendini uzmekten ali koyamiyor ama daha uzulmek icin ckk erken iyi dusunki iyi olsun rabbim hayirlisyla seni feraha cikarsin bebisin seninledir merak etme 😊
Amin canım amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🤲

Kuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorum 🙏
Ağrı transferin 2.gününden beri vardı canım bende sadece 2 gündür gitmişti ağrıda lekelenmede. Daha önceki lekelenmelerde hiç ağrı olmamıştı dün akşamkinde epey oldu ara arada lekelenme devam ediyor. Direk kırmızı lekelenme değil sanki kırmızıya su karıştırmışsın gibi bir leke. Doktorum dinlenmemi önerdi şimdilik yapacak birşey yok başka cuma ultrason randevum var hayırlısıyla 🤲🤲

Rabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğini🤲
Amin canım Allah razı olsun. Prolutex kullanıyorum sabah akşam ona devam dedi ya dinlen bol bol dedi. Rabbim cümlemize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🤲

Back