2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Selam canım. Benim 7 yumurtamdan 4ü döllendi. 5. güne hepsi gitti ama dondurulmaya sadece 2si uygun olduğu için diğerleri elendi. İki embriyo için de doktor orta kalite dedi. Çok kaliteli olmadığı için doktor ikisini transfer etti ve tuttu. Yaşım da 35. Yani benzer durumdayız. Lütfen moralini bozma. İhtiyacımız olan sadece bir tane. Sayılara takılma. Sen kendine dikkat et, bebişler tutunsun inşallah.

kızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Kız ben idrar testi bile yapamadım korkudan ya çıkmazsa üzülürüm diye maşallah iyi cesaret allahtan pozitif çıkmış allahım sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun siziii

Aynı gunmus randevumuz canım inşallah sağlıkla görüruz bebislerimizi

Kızlar benimde transfer zamanım belli oldu. 1 nisan bu sayfa Mart ayı transferiydi ama olsun. Lütfen dua eder misiniz benim içinde Aslı ismim
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün bol şans diliyorum

Merhaba transfer sonrası ne gibi belirtiler gördünüz
Benim bu 4.denemem 2.ci günden itibaren kasık ağrısı yaşadım ve adet olucam diye düşündüm çünkü diğer 3 denemede de aynısı olmuştu. 8.gün idrarda pozitif gördüm aynı gün lekelenmem oldu. 12.güne kadar leke devam etti. 10.gün hem idrar hem kanda gördüm. 12.gün kanı tekrarladım güzel ilerledi. Bugün 16.günüm dün akşam biraz saha şiddetli kasık ağrım ve lekelenmem oldu lekelenme devam ediyor hala. Bende korkuyorum Şuanda birşey oluyor diye. Cuma günü kontrol var hayırlısıyla

Merhaba transfer sonrası ne gibi belirtiler gördünüz
Ben doktorumla uzun uzun konustum bu belirti isini…
Regl belirtisi ile hamilelik belirtisi birebir ayni. Kullandigin ilaclar da tetikliyor bosuna krndini pozitif veya negatif etkileme dedi
Kasik agrisi karin agrisi vs hepsi ikisinede isaret ediyor olabilir diyor
Ayrica idrar testini de eger kimyasalsa idrar testinde cikar ana 12.gune devam etmez seni uzduguyle kalir oyuzden 12. Gun git kan ver direk gor uzulmeye gerek yok bosuna dedi.
Bilmiyorum bana mantaikli geldi

Canım hepsi nasip işi..6.güne gidip toparlanan embriyolar var..inşallah seninkiler de onlardan olur..rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Çok teşekkür ederim Aminn inşallah bugün aradılar 2 tane 6. Gün embriyosu dondurmuslar iyi kalite dedi. Toplam 4 embriyomuz olmuş oldu. Rabbim tutunmalarini nasip etsin inşallah

Benimde böyle oldu 2 embriyon kaldı onuda 6. Gün İçin bekletecegiz diğerlerini dondurduk dediler 6. Gün arayıp 2 sini de dondurdukları nı söyledler
Evet beni de bugün aradılar 5 taneden 2 tanesinin gelisimini tamamladığını ve dondurduklarini söylediler 2 tane de 5. Gün dondurmuslardi. Toplam 4 embriyomuz olmuş oldu. Buna da şükür diyoruz inşallah tutar da hepimiz sağlıkla kucağımiza alabiliriz

Yaa inşallah tutunur bebislerimiz beni de bugün tekrar aradılar 6. Gün de 2 embriyo daha dondurmuslar. 4 embriyomuz olmuş oldu. Şükürler olsun inşallah tutunurlar siz de sağlıklı bir şekilde yavrularınizi kucağınıza alın inşallah

Kızlar erkek azosperm sorunu ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda ? Süreciniz nasıldı tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ettiniz memnun kaldınız mı

Kızlar erkek azosperm sorunu ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda ? Süreciniz nasıldı tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ettiniz memnun kaldınız mı
Merhaba bizim de problemimiz azospermi. İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler ile çok şükür sperm çıkışı oldu. Bahçeci gerçekten çok ilgili bi merkez ama çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…