Simdiden transferin hayirli ugurlu olsun canim saglikla pozitifi gorur kucagina alirsin bebisininya da bebislerini canim mubarek ramazan ayindaKızlar benimde transfer zamanım belli oldu. 1 nisanbu sayfa Mart ayı transferiydi ama olsun. Lütfen dua eder misiniz benim içinde Aslı ismim
Selam canım. Benim 7 yumurtamdan 4ü döllendi. 5. güne hepsi gitti ama dondurulmaya sadece 2si uygun olduğu için diğerleri elendi. İki embriyo için de doktor orta kalite dedi. Çok kaliteli olmadığı için doktor ikisini transfer etti ve tuttu. Yaşım da 35. Yani benzer durumdayız. Lütfen moralini bozma. İhtiyacımız olan sadece bir tane. Sayılara takılma. Sen kendine dikkat et, bebişler tutunsun inşallah.Selam kızlar benim de pazartesi yumurta toplama islemim olmuştu. 9 yumurta döllenmişti ve 3. Güne kadar eksilmeden ilerlemislerdi. Ama bugün 5. Gün aradılar ve sadece 2 tanesini dondurduklarini, 5 tanesi için de gelişimleri durmuş gibi görünüyor ama 6. Günü bekleyecegiz dediler. Yıkıldım resmen38 yaşındayım ve çift embriyo transferi yapılacak. ya ikisi de tutmazsa elimde başka embriyo da kalmayacak böyle söylenip de 6. Güne giden embriyosu olan var mı hiç aranızda? Yada hiç duydunuz mu? Çok üzgünüm gerçekten
Ahaha beklemek çok sinir bozucu bişey,sinirleriniz yıpranmış biraz ondan olmuş sanırım,ama ben bekleyenlemedim ve bugün test yaptım sonuç çift çizgi hatta silik çıktı diye beta HCG testide verdim 187 çıktı şimdi pazartesi doktor günümü bekliyorum o söylemeden inanamiycam sanırım
Kız ben idrar testi bile yapamadım korkudan ya çıkmazsa üzülürüm diye maşallah iyi cesaretkızlar 79,40 çıktı. transferin 7. günü.
Kız ben idrar testi bile yapamadım korkudan ya çıkmazsa üzülürüm diye maşallah iyi cesaretallahtan pozitif çıkmış allahım sağ sağlim bebeklerinize kavuştursun siziii
Aynı gunmus randevumuz canım inşallah sağlıkla görüruz bebislerimiziAğrı transferin 2.gününden beri vardı canım bende sadece 2 gündür gitmişti ağrıda lekelenmede. Daha önceki lekelenmelerde hiç ağrı olmamıştı dün akşamkinde epey oldu ara arada lekelenme devam ediyor. Direk kırmızı lekelenme değil sanki kırmızıya su karıştırmışsın gibi bir leke. Doktorum dinlenmemi önerdi şimdilik yapacak birşey yok başka cuma ultrason randevum var hayırlısıyla
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah pozitifi görürsün bol şans diliyorumKızlar benimde transfer zamanım belli oldu. 1 nisanbu sayfa Mart ayı transferiydi ama olsun. Lütfen dua eder misiniz benim içinde Aslı ismim
Amin canım inşallahAynı gunmus randevumuz canım inşallah sağlıkla görüruz bebislerimizi
Canım belirtilerin nasıldı senınKızlar ben dayanamayıp kan testi verdim, 117 cikti. Artik 7. Gündeyim diyebilirim şok içindeyim
Merhaba transfer sonrası ne gibi belirtiler gördünüzAmin canım inşallah
Benim bu 4.denemem 2.ci günden itibaren kasık ağrısı yaşadım ve adet olucam diye düşündüm çünkü diğer 3 denemede de aynısı olmuştu. 8.gün idrarda pozitif gördüm aynı gün lekelenmem oldu. 12.güne kadar leke devam etti. 10.gün hem idrar hem kanda gördüm. 12.gün kanı tekrarladım güzel ilerledi. Bugün 16.günüm dün akşam biraz saha şiddetli kasık ağrım ve lekelenmem oldu lekelenme devam ediyor hala. Bende korkuyorum Şuanda birşey oluyor diye. Cuma günü kontrol var hayırlısıylaMerhaba transfer sonrası ne gibi belirtiler gördünüz
Ben doktorumla uzun uzun konustum bu belirti isini…Merhaba transfer sonrası ne gibi belirtiler gördünüz
Çok teşekkür ederim Aminn inşallahCanım hepsi nasip işi..6.güne gidip toparlanan embriyolar var..inşallah seninkiler de onlardan olur..rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin
Evet beni de bugün aradılar 5 taneden 2 tanesinin gelisimini tamamladığını ve dondurduklarini söylediler 2 tane de 5. Gün dondurmuslardi. Toplam 4 embriyomuz olmuş oldu. Buna da şükür diyoruz inşallah tutar da hepimiz sağlıkla kucağımiza alabilirizBenimde böyle oldu 2 embriyon kaldı onuda 6. Gün İçin bekletecegiz diğerlerini dondurduk dediler 6. Gün arayıp 2 sini de dondurdukları nı söyledler
Aslı'cım tedavin hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzKızlar benimde transfer zamanım belli oldu. 1 nisanbu sayfa Mart ayı transferiydi ama olsun. Lütfen dua eder misiniz benim içinde Aslı ismim
Canım belirtilerin nasıldı senın
Yaa inşallah tutunur bebislerimizSelam canım. Benim 7 yumurtamdan 4ü döllendi. 5. güne hepsi gitti ama dondurulmaya sadece 2si uygun olduğu için diğerleri elendi. İki embriyo için de doktor orta kalite dedi. Çok kaliteli olmadığı için doktor ikisini transfer etti ve tuttu. Yaşım da 35. Yani benzer durumdayız. Lütfen moralini bozma. İhtiyacımız olan sadece bir tane. Sayılara takılma. Sen kendine dikkat et, bebişler tutunsun inşallah.
Amiinnn inşallahÇok teşekkür ederim Aminn inşallahbugün aradılar 2 tane 6. Gün embriyosu dondurmuslar iyi kalite dedi. Toplam 4 embriyomuz olmuş oldu. Rabbim tutunmalarini nasip etsin inşallah
Merhaba bizim de problemimiz azospermi. İstanbul bahçeci fulyada Bülent Erol hocaya gittik. 3 aylık klomen ve takviye vitaminler ile çok şükür sperm çıkışı oldu. Bahçeci gerçekten çok ilgili bi merkez ama çok pahalıKızlar erkek azosperm sorunu ile tüp bebek yaptıran var mı aranızda ? Süreciniz nasıldı tüp bebek merkezi olarak nereyi tercih ettiniz memnun kaldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?