Evet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insanYok doktorla gorusmedim sengul hemsire sagolsun doktor gibi ilgileniyor tekrar denemk istersen ne zaman istersen gel tekrar baslariz o zaman doktorla goruscem ama bir sure ara vermeyi dusunuyorm cunki 4 ayda 2 kere denedim vucudum cok yorulduhadi bakalim hayirli haberlerini bekliyorum
Aynen oyle ben kasimda bir denedim medicalde orasi olmadi marmaraya geldim ikisinde de butun hersey bastan yumurta buyutme toplama tranasfer cok yoruyor vucudu marmarada gunes hanim birdahakine dondurulmus yapariz diye dusunuyorum dedi ama ben dondurulms istemiyorm ilki dondurulmustu cozulmedi yamulduEvet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insanbende oyle dusunuyorum bu da olmazsa 3 4 ay dinlenicem o kadar ilac kullaniyoruz sanmiyorum ilaclarin etkisi 1 ayda gecsin insallaaah gerek kalmaz tabi de
Kuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorumKızlar dün geceden beri karnım ve kasıklarım bir acayip. Bugün 16.gün ama sanki bebeğime birşey oldu2 gündür ağrı leke birşey yoktu. Dün gece lavaboya gittiğimde sulu kan gibiydi sonrasında hemen kaşık ve rahim ağrım başladı adetin ilk günü gibiydi sonra ağrı biraz hafifledi gibiyecekler gittiğim lavabolarda leke görmedim ama şimdi sabah gittiğimde gene sulu kan geldi ve adet ağrılarım başladı gene çok korkuyorum gerçekten Allahım sen koru
Canım hepsi nasip işi..6.güne gidip toparlanan embriyolar var..inşallah seninkiler de onlardan olur..rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsinSelam kızlar benim de pazartesi yumurta toplama islemim olmuştu. 9 yumurta döllenmişti ve 3. Güne kadar eksilmeden ilerlemislerdi. Ama bugün 5. Gün aradılar ve sadece 2 tanesini dondurduklarini, 5 tanesi için de gelişimleri durmuş gibi görünüyor ama 6. Günü bekleyecegiz dediler. Yıkıldım resmen38 yaşındayım ve çift embriyo transferi yapılacak. ya ikisi de tutmazsa elimde başka embriyo da kalmayacak böyle söylenip de 6. Güne giden embriyosu olan var mı hiç aranızda? Yada hiç duydunuz mu? Çok üzgünüm gerçekten
Off inşallah benimki de başlar ben de perşembe bıraktım ilaçları ama tık yok dahaEvet canım en son perşembe sabah kullandım ara ara ağrılar oluyordu ama bu sabahtan beri şiddetlendi
Benimde böyle oldu 2 embriyon kaldı onuda 6. Gün İçin bekletecegiz diğerlerini dondurduk dediler 6. Gün arayıp 2 sini de dondurdukları nı söyledlerSelam kızlar benim de pazartesi yumurta toplama islemim olmuştu. 9 yumurta döllenmişti ve 3. Güne kadar eksilmeden ilerlemislerdi. Ama bugün 5. Gün aradılar ve sadece 2 tanesini dondurduklarini, 5 tanesi için de gelişimleri durmuş gibi görünüyor ama 6. Günü bekleyecegiz dediler. Yıkıldım resmen38 yaşındayım ve çift embriyo transferi yapılacak. ya ikisi de tutmazsa elimde başka embriyo da kalmayacak böyle söylenip de 6. Güne giden embriyosu olan var mı hiç aranızda? Yada hiç duydunuz mu? Çok üzgünüm gerçekten
Rabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğiniKızlar dün geceden beri karnım ve kasıklarım bir acayip. Bugün 16.gün ama sanki bebeğime birşey oldu2 gündür ağrı leke birşey yoktu. Dün gece lavaboya gittiğimde sulu kan gibiydi sonrasında hemen kaşık ve rahim ağrım başladı adetin ilk günü gibiydi sonra ağrı biraz hafifledi gibiyecekler gittiğim lavabolarda leke görmedim ama şimdi sabah gittiğimde gene sulu kan geldi ve adet ağrılarım başladı gene çok korkuyorum gerçekten Allahım sen koru
Gözünaydın canım benimKızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah
Off bakalım nasıl olucak dün çok ağrım vardı bugün tık yok yarın tekrar kan vericemOff inşallah benimki de başlar ben de perşembe bıraktım ilaçları ama tık yok daha
Sağol canım ikinci sonucu gördüm bı ohh dedim çok şükürGözünaydın canım benim
Sonucun çok güzel canım benim bazı hastaneler tekrarlatıyor böyleSağol canım ikinci sonucu gördüm bı ohh dedim çok şükürazcik ucuncuden korktum ama o prosedür herhalde çünkü bu sayfada kimsede üçüncü sonuç hatırlamıyorum
Canim hayırlı olsun gözün aydın olsun sağ salim kucağına al inşallahKızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah
Aynen canım benim bin şükür olsunSonucun çok güzel canım benim bazı hastaneler tekrarlatıyor böyle
Amin canım hepimiz inşallah teşekkür ederimCanim hayırlı olsun gözün aydın olsun sağ salim kucağına al inşallah
Gozun aydin canm saglikla kucagina al❤Kızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah
Amin canım Allah razı olsun en yakın zamanda hepimiz bebeklerimize kavusalimGozun aydin canm saglikla kucagina al❤
Amin canım amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün sağ salim kucağımıza alalım inşallahBiz ne desekde insan kendini uzmekten ali koyamiyor ama daha uzulmek icin ckk erken iyi dusunki iyi olsun rabbim hayirlisyla seni feraha cikarsin bebisin seninledir merak etme
Ağrı transferin 2.gününden beri vardı canım bende sadece 2 gündür gitmişti ağrıda lekelenmede. Daha önceki lekelenmelerde hiç ağrı olmamıştı dün akşamkinde epey oldu ara arada lekelenme devam ediyor. Direk kırmızı lekelenme değil sanki kırmızıya su karıştırmışsın gibi bir leke. Doktorum dinlenmemi önerdi şimdilik yapacak birşey yok başka cuma ultrason randevum var hayırlısıylaKuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorum
Amin canım Allah razı olsun. Prolutex kullanıyorum sabah akşam ona devam dedi ya dinlen bol bol dedi. Rabbim cümlemize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahRabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?