2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Evet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insan bende oyle dusunuyorum bu da olmazsa 3 4 ay dinlenicem o kadar ilac kullaniyoruz sanmiyorum ilaclarin etkisi 1 ayda gecsin insallaaah gerek kalmaz tabi de

Evet ya Allah ondan razi olsun cok tatli bir insan bende oyle dusunuyorum bu da olmazsa 3 4 ay dinlenicem o kadar ilac kullaniyoruz sanmiyorum ilaclarin etkisi 1 ayda gecsin insallaaah gerek kalmaz tabi de
Aynen oyle ben kasimda bir denedim medicalde orasi olmadi marmaraya geldim ikisinde de butun hersey bastan yumurta buyutme toplama tranasfer cok yoruyor vucudu marmarada gunes hanim birdahakine dondurulmus yapariz diye dusunuyorum dedi ama ben dondurulms istemiyorm ilki dondurulmustu cozulmedi yamuldu burda taze yapti tuttu ama kimyasal oldu birdahakine tutunmayla ilgli caliscaz buyuk ihtimal onla ilgli br sorun var hayorlisi insaAllah o gunlere gerek kalmaz

Kuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorum

Canım hepsi nasip işi..6.güne gidip toparlanan embriyolar var..inşallah seninkiler de onlardan olur..rabbim isteyen herkese anne olmayı nasip etsin

Benimde böyle oldu 2 embriyon kaldı onuda 6. Gün İçin bekletecegiz diğerlerini dondurduk dediler 6. Gün arayıp 2 sini de dondurdukları nı söyledler

Rabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğini

Sağol canım ikinci sonucu gördüm bı ohh dedim çok şükür azcik ucuncuden korktum ama o prosedür herhalde çünkü bu sayfada kimsede üçüncü sonuç hatırlamıyorum
Sonucun çok güzel canım benim bazı hastaneler tekrarlatıyor böyle

Kızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133 iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah
Canim hayırlı olsun gözün aydın olsun sağ salim kucağına al inşallah

Kızlar bugün ikinci testini verdim ilk sonucumuz 577 ikinci sonucumuz 1133 iki hafta sonraya ultrason tarihi verdiler sanırım prosedür gereği üçüncü test istiyorlar onu da salı yaptiricam inşallah
Gozun aydin canm saglikla kucagina al❤

Biz ne desekde insan kendini uzmekten ali koyamiyor ama daha uzulmek icin ckk erken iyi dusunki iyi olsun rabbim hayirlisyla seni feraha cikarsin bebisin seninledir merak etme
Amin canım amin inşallah Rabbim yüzümüzü güldürsün sağ salim kucağımıza alalım inşallah

Kuzum ağrı bende de var normal diyorlar onun için ama kırmızı kanama için doktorunu ara bence İnşallah bişey olmaz korkunu çok iyi anlıyorum bende her kasık ağrım da korkuyorum
Ağrı transferin 2.gününden beri vardı canım bende sadece 2 gündür gitmişti ağrıda lekelenmede. Daha önceki lekelenmelerde hiç ağrı olmamıştı dün akşamkinde epey oldu ara arada lekelenme devam ediyor. Direk kırmızı lekelenme değil sanki kırmızıya su karıştırmışsın gibi bir leke. Doktorum dinlenmemi önerdi şimdilik yapacak birşey yok başka cuma ultrason randevum var hayırlısıyla

Rabbim korusun bebeğini sıkıca tutunsun sana..inşallah olmaz birşey, yat dinlen..doktoruna danış iğne önerir sana belki..Allahım hayırlısıyla kucağına versin bebeğini
Amin canım Allah razı olsun. Prolutex kullanıyorum sabah akşam ona devam dedi ya dinlen bol bol dedi. Rabbim cümlemize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…