- 22 Mart 2023
- 54
- 70
- 3
- 28
Çok sağ ol canımÇok iyi hem de gözünaydın canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağ ol canımÇok iyi hem de gözünaydın canım benim
Çok teşekkür ederim amin inşəAllahBence çok güzel canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
Yaa çok teşekkür ederimCanım gözün aydın çok iyi değerin
Pek mümkün değil canım bilirsin sende ama beklemekten başka çare yok zaten.. Allah korktuklarımızdan emin kılsın inşallahForumda yavaş artıp sonra yükselen var kuzum endişe etme desem de edeceksin biliyorum ama 12. Güne kadar bekleyeceksin kuzum şuan stres yapmamaya çalış sadece
İlk üç aylık dönem içinde normal diyorlar canım bu tarz ağrılara ama istersen dr a bir danış dayanılmıycak kadar çoksa sor benceKızlar son 2,3 saattir aşırı bel ve kasık ağrım var 5+5 haftalık olduk sizce normal mi benim gibi olan varmı
Kuzum bende de oluyordu özellikle kasık ağrısıKızlar son 2,3 saattir aşırı bel ve kasık ağrım var 5+5 haftalık olduk sizce normal mi benim gibi olan varmı
Geç oldu diye rahatsız etmek istemiyorum canım yaİlk üç aylık dönem içinde normal diyorlar canım bu tarz ağrılara ama istersen dr a bir danış dayanılmıycak kadar çoksa sor bence
Benim bilgim yok malesef canm geçer inşallahKızlar son 2,3 saattir aşırı bel ve kasık ağrım var 5+5 haftalık olduk sizce normal mi benim gibi olan varmı
Bende de bel bugün çok kuzum yaKuzum bende de oluyordu özellikle kasık ağrısı
Saol canim Allah razı olsunBenim bilgim yok malesef canm geçer inşallah
Her bedene göre farklı tepkiler oluyor kuzum.Bende bel ağrısı var ama şiddetli değil.Uzan biraz dinlen bakalım geçecek miBende de bel bugün çok kuzum ya
İnşallah geçer canım Bende de bugün berbat bir kasık ağrısı başladı sanırım vücut kendi atmaya başlıycak.Geç oldu diye rahatsız etmek istemiyorum canım ya
İlaçları bıraktın mı kuzum senİnşallah geçer canım Bende de bugün berbat bir kasık ağrısı başladı sanırım vücut kendi atmaya başlıycak.
Evet canım en son perşembe sabah kullandım ara ara ağrılar oluyordu ama bu sabahtan beri şiddetlendiİlaçları bıraktın mı kuzum sen
Saolasin kuzum inşallah geçerHer bedene göre farklı tepkiler oluyor kuzum.Bende bel ağrısı var ama şiddetli değil.Uzan biraz dinlen bakalım geçecek mi
İnşallah geçer canım Bende de bugün berbat bir kasık ağrısı başladı sanırım vücut kendi atmaya başlıycak.
Muhtemelen başlar kuzum o zamanEvet canım en son perşembe sabah kullandım ara ara ağrılar oluyordu ama bu sabahtan beri şiddetlendi
Kuzum kimyasal oluyor galibaKızlar bugunde test verdim sonuç 12,94 sanırım bu seferde olumlu sonuç alamadım