Evet canim jinemedcanım hayırlısı olsun öncelikle. aynı doktora gidiyoruz sanırım. bende bu cümleleri aralık ayı negatifinde duydum.
Bursa jinemed mi ?
Kaçıncı günde test yaptın canım sen benim 12.gun yani daha da kullan diyor zaten aşırı hormonlu ilaclar zar zor kullanıyordum iki gün daha kullanmak eziyet olacakCanım aynı durumdayız 1.2 çıktı benim devam et ilaçlara iğnelere dedi doktor inan ilaç geri geliyor gibi hissediyorum doktoruma çok kızıyorum boş yere kullandırıyor diye düşünüyorum
kaçıncı gün embiriyosuydu sizin bakalım ben de pazar ya da pazartesi tekrarlayacağımBenimde 9. Gün transfer günüyle birlikte bugun kan verdim 10,77 çıktı. Doktor biraz düşük ama p.tesi bidaha kan ver dedi
5 ve 6. 2 embriyo transfer yapıldıkaçıncı gün embiriyosuydu sizin bakalım ben de pazar ya da pazartesi tekrarlayacağım
pazartesi tekrarla yine de canım bakma insanın kendi başına gelince ne düşüneceğini de bilemiyor benimde arkadaşımın böyle düşüktü sonra bir arttı ooo şimdikucağında ben de 9 senedir bekliyorum bebeğimizi o nedenle bir hışımla buraya yazdım5 ve 6. 2 embriyo transfer yapıldı
Ben dün test yaptım canım 9. Gündü pazar günü 12. Gün o zamana kadar iğne ilaç kullan deyip durdu doktorum bir de zaten oksopar iğne yaptığım yerler morardı artık acıdan ne yapacağımı şaşırdım eşim bırak diyor ama sonradan pişman olmamak işin yapıyorumKaçıncı günde test yaptın canım sen benim 12.gun yani daha da kullan diyor zaten aşırı hormonlu ilaclar zar zor kullanıyordum iki gün daha kullanmak eziyet olacakbirde benm doktorum tüp bebek tedavisi boyunca hep aradı beni negatif değeri görünce aramamasi ayrı üzdü beni
Benim doktorum beni hiç aramadığı için eksiklik hissetmedim dün kanama durdurmak için iğne yazdı reçete vermedi bende akıl etmedim mesaj yazdı acil de yapmak istemediler o kadar sorun oldu ki anlatamam sana hastane de bağırıp çağırdığım sorun çıkardım diye iğneyi yaptılar artık eminin para ile umut satın alıyoruz doktorlar da umut taciriKaçıncı günde test yaptın canım sen benim 12.gun yani daha da kullan diyor zaten aşırı hormonlu ilaclar zar zor kullanıyordum iki gün daha kullanmak eziyet olacakbirde benm doktorum tüp bebek tedavisi boyunca hep aradı beni negatif değeri görünce aramamasi ayrı üzdü beni
Daha 8 gun olmus canim sabirla bekle canm16 mart transfer oldum canım
Oksapardan sonra ustune buz torbasi koy canim o zaman ne moraeiyor ne sisyorBen dün test yaptım canım 9. Gündü pazar günü 12. Gün o zamana kadar iğne ilaç kullan deyip durdu doktorum bir de zaten oksopar iğne yaptığım yerler morardı artık acıdan ne yapacağımı şaşırdım eşim bırak diyor ama sonradan pişman olmamak işin yapıyorum
Canm bnm 3.gun embriyorsuydu 10 gun 2 cikti 11 .gun 7.45 cikmisti ama kimyasal oldu yani hemen moralini bozma sabirla bekle canimCanım aynı durumdayız 1.2 çıktı benim devam et ilaçlara iğnelere dedi doktor inan ilaç geri geliyor gibi hissediyorum doktoruma çok kızıyorum boş yere kullandırıyor diye düşünüyorum
Sonucun ciktimi canim5 ve 6. 2 embriyo transfer yapıldı
Yaa deneyeyim canım teşekkür ederimOksapardan sonra ustune buz torbasi koy canim o zaman ne moraeiyor ne sisyor
Malesef oyle canm bmmde ilk negatifte telefonla aradi negatif oldu tabi ben agliyorm sonra beni gorusmeye bile cagirmadiKaçıncı günde test yaptın canım sen benim 12.gun yani daha da kullan diyor zaten aşırı hormonlu ilaclar zar zor kullanıyordum iki gün daha kullanmak eziyet olacakbirde benm doktorum tüp bebek tedavisi boyunca hep aradı beni negatif değeri görünce aramamasi ayrı üzdü beni
Oyle dene canm buz torbasini br beze sar igneden sonra hemen ustune koyYaa deneyeyim canım teşekkür ederim
Galiba en zoru beklemek canım nerede yanlış var diye düşünmek çok zorCanm bnm 3.gun embriyorsuydu 10 gun 2 cikti 11 .gun 7.45 cikmisti ama kimyasal oldu yani hemen moralini bozma sabirla bekle canim
Seni o kdr iyii anliyorum ki ilk denemede o kdr olcagina inandim ki 12 gun boynca esim ailemin yanina birakti el bbek baktilar ama sonuc negatif oldugunda yikildim ki doktorum tedavi boyunca hep olcak gozuyle bakti taki yumurtalar cozulenen kdr cozuluce fazla cozulmusler bozulmuslarGaliba en zoru beklemek canım nerede yanlış var diye düşünmek çok zor
Evet 10,77 çıktı çok düşükSonucun ciktimi canim
Halimize gülsek mi ağlasak mı benim ikisi de böyle oldu geriye embriyom da kalmadıSeni o kdr iyii anliyorum ki ilk denemede o kdr olcagina inandim ki 12 gun boynca esim ailemin yanina birakti el bbek baktilar ama sonuc negatif oldugunda yikildim ki doktorum tedavi boyunca hep olcak gozuyle bakti taki yumurtalar cozulenen kdr cozuluce fazla cozulmusler bozulmuslarama yine de transfer etti ama bana soylemedi esime soylemis o da ben uzulmemeym diye soylememis 12 gun boyunca ben zaten hep bosa hayal kurmusum
Eger sana tutunacaksa tutanacktir sen dua et tevekkul et gerisini rabbime birak canimEvet 10,77 çıktı çok düşükp.tesi yine ver dedi doktorum
Bnmde martta olan tazeydi hersy tekrardan baslamistk ve yumurta dondurmadik brdaha karar verirsem yine bastanHalimize gülsek mi ağlasak mı benim ikisi de böyle oldu geriye embriyom da kalmadıfilmi başa saracağız bir de herkesin tesellisi zaten güzel bir dünya yok çocuk getirmek bu dünyaya mantıklı mıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?