- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
- 33
Gözü aydın canım darısı bize senin transfer günü nü saymazsak yedinci gün dimi
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benim transferi saymazsak dördüncü günüm hiçbir belirti yok korkuyorum birazallah razı olsun canım. darısı bekleyen herkesin başına inşaallah.
evet transferim 17 mart cuma 14:00 te oldu
sonuç 24 mart cuma 14:10 da çıktı. tam 7. gün
Sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah benim transferi saymazsak dördüncü günüm hiçbir belirti yok korkuyorum biraz
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım tazeyse 5 ya da 3 gün sonra embryo durumuna göre dondurulmuşsa 2.adetin 17-22 günleri arasında yapılıyor sanırım
Allah'ım en yakın zamanda nasıp etsin inşallah sana da canımKızlar bugün test günümde değerim 0.5 çıktıpozitif görenlere ve süreci devam edenlere hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Ağrı yüzünden korktum ve test yapdım hala pozitifKızlar bu gün 12. günüm. Sağ tarafımda yumurtalıklardan altda ağrım var. Kaç gündür ara-ara gelip gidiyordu. Ama bu gün sanki daha sık oluyo gibi. Öyle dayanılmayacak ağrı deyil. Ama korkuyorum. Tahlil günüm yarın. İdrar testıerim pozitif
Kaçıncı gündü kuzum ? Geç tutunmuş olabilirKızlar testim çıktı ama 10,77 sonucum düşük geldi bana çok moralim bozuldu. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum şimdi
16 mart transfer tarihim 2 embriyo transfer yapıldı. Doktor evet düşük ama p.tesi bir daha test ver dedi. Çok moralim bozulduKaçıncı gündü kuzum ? Geç tutunmuş olabilir
Hayirli olsunn canimAğrı yüzünden korktum ve test yapdım hala pozitif
Kacinci gunun bugun canm hemen bozma moralini nasipse zTen sennle kalicaktir gonlunu ferah tutKızlar testim çıktı ama 10,77 sonucum düşük geldi bana çok moralim bozuldu. Doktoruma yazdım cevap bekliyorum şimdi
Sonucun ne cikti hyirliysa canimKızlar ben de kan verdim, sonuç bekliyorum. 11. günüm
Hala çıkmadı :///Sonucun ne cikti hyirliysa canim
16 mart transfer oldum canımKacinci gunun bugun canm hemen bozma moralini nasipse zTen sennle kalicaktir gonlunu ferah tut
Canım aynı durumdayız 1.2 çıktı benim devam et ilaçlara iğnelere dedi doktor inan ilaç geri geliyor gibi hissediyorum doktoruma çok kızıyorum boş yere kullandırıyor diye düşünüyorumAmin canım bugün 12.gunum ama doktorum pazartesiye kadar ilaçlarına devam et tekrar test yap diyor 5.gun embriyosu yükselme ihtimali varmi saçma geldi bana ilaçlara devam etmek
Benimde 9. Gün transfer günüyle birlikte bugun kan verdim 10,77 çıktı. Doktor biraz düşük ama p.tesi bidaha kan ver dedikızlar kan verdim 5.gün embriyosu iki tane konmuştu bugün 10 . gün 29.9 çıktı sizce çok mu düşük şimdi 2 gün sonrasına yine kan vermeliyim bakalım artış ne kadar olur böyle çıkan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?