Canım merhaba iyim teşekkür ederim sen nasılsın?bende aynı durumdayım mutluda değilim sanırım. Bazen batma olmuyor korkuyorum idrara inanmadım kan veriyim değişir dedim kanda pozitif çıktı çok ama bilmiyorumGünaydın KızlarUmarım herkes iyidir Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba Siz de durumlar nasıl
Amin canım benim inşallahAllah razi olsun . Ben de kandil gunu transfer oldum dedim bu bir isaret mi bende oncesinde ve sonrasinda bir suru guzel ruyalar gordum Allah insallah sonunakadar yuzumuzu guldururum canim
Hayırlı olsun tedavin canımBen de 20 Mart'ta transfer oldum, afet agrilarim var endişeliyim insAllah güzel haberler alırız
İyiyim şükürler olsun kuzum.Endişe sarıyor kuzumCanım merhaba iyim teşekkür ederim sen nasılsın?bende aynı durumdayım mutluda değilim sanırım. Bazen batma olmuyor korkuyorum idrara inanmadım kan veriyim değişir dedim kanda pozitif çıktı çok ama bilmiyorum
Amin inşallah. Transfer gününden beri ağrım var ama bugün fazla gibi korkuyorum Allah'ım yardim etsinHayırlı olsun tedavin canımAdet ağrıları gebeliği öğrendiğinde de devam ediyor merak etme
Oluyor kuzum umutsuz olma inşallah güzel haberler alırsınAmin inşallah. Transfer gününden beri ağrım var ama bugün fazla gibi korkuyorum Allah'ım yardim etsin
Aminn inşallah bende dün transfer günümdü 10 gün nasıl geçecek bilmiyorumMart ayi hepimize ugur getirsin insallh:) martta ortalarinda bende transfer olacagim 1 tane 5. Gun embriyo
Günaydın canım seni çok iyi anlıyorum merakimdan olecem acaba napıyor şuan nasıl bişeyGünaydın KızlarUmarım herkes iyidir Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba Siz de durumlar nasıl
Ay maşallah canim benim çok iyi değerin gözün aydınKızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Kızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Harika haber canım benim çok güzel çıkmış maşallahKızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Sorma kuzum yaGünaydın canım seni çok iyi anlıyorum merakimdan olecem acaba napıyor şuan nasıl bişey
Bende kuzum ya stres sardı bebeğide gorurmuyum diyeSorma kuzum yaHayırlısıyla kalp atışını göreyim rahatlayacağım inşallah
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı da nasip etsinKızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Hayırlı olsun canımKızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Günaydın. Bu gün akşam üstü ben de test vereceğim sanırım. 11. günüm olacakGunaydin kizlar ramazanimiz mubarek bol mujdeli haberli olsun ❤❤
Sagliklaa bebisini gor kucagina al musmutlu br omrunuz olsun❤Kızlar bugün test gunumdu sonucum 577
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim ❤Günaydın. Bu gün akşam üstü ben de test vereceğim sanırım. 11. günüm olacak
Gup gup gup edicekk ben burdayim merak edip beni strese sokma dicekSorma kuzum yaHayırlısıyla kalp atışını göreyim rahatlayacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?