2023 Mart Ayında Transfer Olacaklar 💕

Canım herşey yolunda olduğu halde olmamış. Bazen bunu söylemek zor oluyor ama elbet var bir hayır. Senin için, çocuğun için olması gereken zaman değilmiş. İnşallah en güzel vakitte kendiliğinden oluverir. Sana da sürpriz olur.
Ne güzel sağduyulu bir karar almışsın. Hem kendine ve ihtiyaçlarına alan açmışsın, hem de yeni denemen için yenilenme ve güç toplamak için... Bebişlerin çok şanslı olacak senin gibi bir anneleri olacağı için...

Acaba başka bir doktora dahami gorunsen ben ilk gebeligimde nerdeyse 3 doktora gittim hepsi aynısını diyince mecbur kürtaj oldum. Tek doktora bağlı kalma istersen. Acaba sebep ne neden böyle olmus
Bu süreçte beta ya sürekli bakılacak ona göre bakalım canım hakkımızda hayırlısı Allah kolaylıkla eyler inşallah

Çok teşekkür ederim canım içimi daha da ferahlattın, elbet vardır bir hayır. Zamanı geldiğinde hepimiz pozitifleri göreceğiz eminim. Umarım sen uğraşlarının karşılığını alırsın ve sağlıkla bir bebiş dünyaya getirirsin yine de buraya sizin güzel haberlerinizi almaya giriyorum

Hahahah canım benim kotu düşünme hamilelik belirtileri de olabilir az kaldı dayan sonuca

Bu süreçte beta ya sürekli bakılacak ona göre bakalım canım hakkımızda hayırlısı Allah kolaylıkla eyler inşallah
Amin canım benim inşallah sağlıkla ilerler bazı doktorlar çok aceleci büyümesini beklemiyor inşallah büyür seninki beta sağlıkla artmaya devam eder

canım hayırlısı olsun öncelikle. aynı doktora gidiyoruz sanırım. bende bu cümleleri aralık ayı negatifinde duydum.
Bursa jinemed mi ?

Hoşgeldin canım Mart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Bende transfer için martin son haftasını bekliyorum bazı ilaçlar var kullanıyorum sizde kullandınız mi

Mrb bende tüp bebek tedavisi görüyorum son aşamalardayız artık. Yumurtalarım toplandı 5 tane embriyom var ilaç kullanıyorum. Ne zaman transfer ediyorlar bilginz varmj acaba

Mrb bende tüp bebek tedavisi görüyorum son aşamalardayız artık. Yumurtalarım toplandı 5 tane embriyom var ilaç kullanıyorum. Ne zaman transfer ediyorlar bilginz varmj acaba
Rahminin durumuna göre belirleniyor canım normalse taze transfer yapılıyor. Dinlendirmek lazım diyorsa genelde birdahaki ay dondurulmuş transfer yapılıyor

Rahminin durumuna göre belirleniyor canım normalse taze transfer yapılıyor. Dinlendirmek lazım diyorsa genelde birdahaki ay dondurulmuş transfer yapılıyor
Bir ah bekledim ikinci adetjnde ara dediler aradım ilaç verdiler kullanıyorum dondurulmuş 3. Gun embriyom var ckm merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. Bir tarafta da korku da var

Ara vermen çok iyi olmuş canım bende ilk transferden sonra 5 ay ara vermiştim

Hayırlı olsun canım tazeyse 5 ya da 3 gün sonra embryo durumuna göre dondurulmuşsa 2.adetin 17-22 günleri arasında yapılıyor sanırım

Ara vermen çok iyi olmuş canım bende ilk transferden sonra 5 ay ara vermiştim

yaa. ben 31 aralık negatif aldım taze transferdi. ocak adeti geçti o ara eşim varikosel ameliyatı oldu. şubat adetinde histeroskopi oldum. mart adetiyle dondurulmuşlar transfer oldu. erken mi davrandım acaba ?

yaa. ben 31 aralık negatif aldım taze transferdi. ocak adeti geçti o ara eşim varikosel ameliyatı oldu. şubat adetinde histeroskopi oldum. mart adetiyle dondurulmuşlar transfer oldu. erken mi davrandım acaba ?
Hayır hayır canım o anlamda demek istemedim .Ben psikolojik olarak hazır hissedemedim bir de taze transferde çok iğne kullandım üstüne opu derken kimyasal oldu vücudumun arınmasını istedim canım.Hatta Mayıs gibi mi olsa Ramazan ayı da var diye düşündük eşimle içimden bir ses başla dedi nasip bu zamanaymış kendini hazır hissettiğin için başlamışsındır sende Ne zaman test günün

Günaydın Kızlar Umarım herkes iyidir Ben gebelipi öğrendiğimden beri garip bir ruh halindeyim hep bir heyecan ,acaba iyi mi , büyüdü mü , kalp atışını nasıl duyacağız vs içimde mutluluk ve korkuları aynı anda yaşıyorum galiba Siz de durumlar nasıl

doğru aslında. ben şubatta transfer için kendimi hazırlamıştım histeroskopi önermişti. bu aya kaldı.
29 mart test günüm. bu sabah 7. güne merhaba dedik bakalım :) bekliyoruz.
yarın sabah kan vericem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…