Canım herşey yolunda olduğu halde olmamış. Bazen bunu söylemek zor oluyor ama elbet var bir hayır. Senin için, çocuğun için olması gereken zaman değilmiş. İnşallah en güzel vakitte kendiliğinden oluverir. Sana da sürpriz olur.Benimde bugün test günümdü doktorumla görüşmeye gittim, negatifti zaten 10. gün kan vermiştim 1.9 çıkmıştı. Embriyoların da rahim kalınlığının da çok iyi olduğunu, şansım artsın diye 3 embriyo koyduğunu, transferimin çok iyi geçtiğini hatta dosyama 10 üzerinden 9 diye not düştüğünü söyledi. Tutmamasına bende şaşırdım, yüksek ihtimal gebelik beklediğim bir hastamdın dedi. Ne zaman devam etmek istersem etmeden önce neden tutunmadığına dair testler yapacakmış.. ben de eylüle kadar dinlenmeye karar verdim
Bu süreçte beta ya sürekli bakılacak ona göre bakalım canım hakkımızda hayırlısı Allah kolaylıkla eyler inşallahAcaba başka bir doktora dahami gorunsen ben ilk gebeligimde nerdeyse 3 doktora gittim hepsi aynısını diyince mecbur kürtaj oldum. Tek doktora bağlı kalma istersen. Acaba sebep ne neden böyle olmus
Çok teşekkür ederim canım içimi daha da ferahlattın, elbet vardır bir hayır. Zamanı geldiğinde hepimiz pozitifleri göreceğiz eminim. Umarım sen uğraşlarının karşılığını alırsın ve sağlıkla bir bebiş dünyaya getirirsinCanım herşey yolunda olduğu halde olmamış. Bazen bunu söylemek zor oluyor ama elbet var bir hayır. Senin için, çocuğun için olması gereken zaman değilmiş. İnşallah en güzel vakitte kendiliğinden oluverir. Sana da sürpriz olur.
Ne güzel sağduyulu bir karar almışsın. Hem kendine ve ihtiyaçlarına alan açmışsın, hem de yeni denemen için yenilenme ve güç toplamak için... Bebişlerin çok şanslı olacak senin gibi bir anneleri olacağı için...
Hahahah canım benim kotu düşünme hamilelik belirtileri de olabilir az kaldı dayan sonucaBana hemşire eğer dayanılmaz ağrın olursa mutlaka haber ver demişti canım istersen dr yaz
Bakalım oyalanmaya çalışıyorum. Şimdilik iyiyim. Sabah bi ağlama krizi geldi. Anlatsam gülmekten ölürsünüz. Benim belim ağrıyordu baktım ilk denememde de öyle olmuştu negatifti üzüldüm. Sonra eşim kapının arkasında asılı hırkaları burdan al dolaba koy dedi. Ama yer yok ki dedim gözlerim doldu. Sonra aklıma geldi ilk transferde de sebebsiz saçma sapan ağlamıştım. Sonra bu da mı negatif acaba diye başladım ağlamaya. Eşim delirmişim gibi bakıyor tabibugünün haricinde çok iyiyim sabırlıyım yani hayret çoktan test yapmıştım yani normalde.
Amin canım benim inşallah sağlıkla ilerler bazı doktorlar çok aceleci büyümesini beklemiyor inşallah büyür seninki beta sağlıkla artmaya devam ederBu süreçte beta ya sürekli bakılacak ona göre bakalım canım hakkımızda hayırlısı Allah kolaylıkla eyler inşallah
Benimde bugün test günümdü doktorumla görüşmeye gittim, negatifti zaten 10. gün kan vermiştim 1.9 çıkmıştı. Embriyoların da rahim kalınlığının da çok iyi olduğunu, şansım artsın diye 3 embriyo koyduğunu, transferimin çok iyi geçtiğini hatta dosyama 10 üzerinden 9 diye not düştüğünü söyledi. Tutmamasına bende şaşırdım, yüksek ihtimal gebelik beklediğim bir hastamdın dedi. Ne zaman devam etmek istersem etmeden önce neden tutunmadığına dair testler yapacakmış.. ben de eylüle kadar dinlenmeye karar verdim
Bende transfer için martin son haftasını bekliyorum bazı ilaçlar var kullanıyorum sizde kullandınız miHoşgeldin canımMart ayı bize uğurlu gelsin inşallah Benim de ilk hafta olacak sıra sıra pozitif haberler alalım
Rahminin durumuna göre belirleniyor canım normalse taze transfer yapılıyor. Dinlendirmek lazım diyorsa genelde birdahaki ay dondurulmuş transfer yapılıyorMrb bende tüp bebek tedavisi görüyorum son aşamalardayız artık. Yumurtalarım toplandı 5 tane embriyom var ilaç kullanıyorum. Ne zaman transfer ediyorlar bilginz varmj acaba
Bir ah bekledim ikinci adetjnde ara dediler aradım ilaç verdiler kullanıyorum dondurulmuş 3. Gun embriyom var ckm merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. Bir tarafta da korku da varRahminin durumuna göre belirleniyor canım normalse taze transfer yapılıyor. Dinlendirmek lazım diyorsa genelde birdahaki ay dondurulmuş transfer yapılıyor
İnş güzel sonuçlar alırsın canım. Stres yapmamaya çalışBir ah bekledim ikinci adetjnde ara dediler aradım ilaç verdiler kullanıyorum dondurulmuş 3. Gun embriyom var ckm merak ediyorum ve çok heyecanlıyım. Bir tarafta da korku da var
Çok güzel canım gözünaydınKızlar kan verdim 8. Günüm 130 çıktı iyi mi değer sizce
Ara vermen çok iyi olmuş canım bende ilk transferden sonra 5 ay ara vermiştimBenimde bugün test günümdü doktorumla görüşmeye gittim, negatifti zaten 10. gün kan vermiştim 1.9 çıkmıştı. Embriyoların da rahim kalınlığının da çok iyi olduğunu, şansım artsın diye 3 embriyo koyduğunu, transferimin çok iyi geçtiğini hatta dosyama 10 üzerinden 9 diye not düştüğünü söyledi. Tutmamasına bende şaşırdım, yüksek ihtimal gebelik beklediğim bir hastamdın dedi. Ne zaman devam etmek istersem etmeden önce neden tutunmadığına dair testler yapacakmış.. ben de eylüle kadar dinlenmeye karar verdim
Evet canım adetin 2. Günü başlamıştım bendeBende transfer için martin son haftasını bekliyorum bazı ilaçlar var kullanıyorum sizde kullandınız mi
Hayırlı olsun canım tazeyse 5 ya da 3 gün sonra embryo durumuna göre dondurulmuşsa 2.adetin 17-22 günleri arasında yapılıyor sanırımMrb bende tüp bebek tedavisi görüyorum son aşamalardayız artık. Yumurtalarım toplandı 5 tane embriyom var ilaç kullanıyorum. Ne zaman transfer ediyorlar bilginz varmj acaba
Ara vermen çok iyi olmuş canım bende ilk transferden sonra 5 ay ara vermiştim
Hayır hayır canım o anlamda demek istemedim .Ben psikolojik olarak hazır hissedemedim bir de taze transferde çok iğne kullandım üstüne opu derken kimyasal oldu vücudumun arınmasını istedim canım.Hatta Mayıs gibi mi olsa Ramazan ayı da var diye düşündük eşimle içimden bir ses başla dedi nasip bu zamanaymış kendini hazır hissettiğin için başlamışsındır sendeyaa. ben 31 aralık negatif aldım taze transferdi. ocak adeti geçti o ara eşim varikosel ameliyatı oldu. şubat adetinde histeroskopi oldum. mart adetiyle dondurulmuşlar transfer oldu. erken mi davrandım acaba ?
Hayır hayır canım o anlamda demek istemedim .Ben psikolojik olarak hazır hissedemedim bir de taze transferde çok iğne kullandım üstüne opu derken kimyasal oldu vücudumun arınmasını istedim canım.Hatta Mayıs gibi mi olsa Ramazan ayı da var diye düşündük eşimle içimden bir ses başla dedi nasip bu zamanaymış kendini hazır hissettiğin için başlamışsındır sendeNe zaman test günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?