- 25 Ekim 2014
- 694
- 593
- 123
- 35
Amin inşallah canım tek duam bu. Rabbim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursunAmin kuzum benim ne güzel söyledin bak Rabbim inşallah hayırla sağlıkla nasip eder emeklerinin emeklerimizin sonunda güzel haberler almayı nasip etsin Allahım
Benim hiç yok diyebileceğim zaman olmadı maşallah 2.günden beri kesilmiyorBak mesela az önce ağrım yoktu hafif hafif yine var
Al işte aynı benBenim hiç yok diyebileceğim zaman olmadı maşallah 2.günden beri kesilmiyor
Olsun canım ne olacak zaten öyle veya böyle test gününü mecbur beklicez :)Yani benim 8.gun çıkmıştı ama sen istersen bekle. Gaza getirmiste olmayim
Aynen kuzum bende öyle yapicamSon adeti girdim kuzum otomatik transferle aynı çıktı yine tabi doktora gittiğimde yine sorcam bakalım en doğrusu nasıl diye
Tabiko canım aynen öyle umarım pozitif haberler verirsinOlsun canım ne olacak zaten öyle veya böyle test gününü mecbur beklicez :)
Pozitif gör inşallahElimde yokta alıcam
Gayet güzel canım gözünaydınSelam kizlar 10. Gun kan degerim 205 cikti nasil sizce.
Canım benim de öyle oluyor bazen farklı yerlere deniyorum yavaş yavaş giriyor.Ya da iğne ucunu değiştir bir arkadaşım öyle yapmış sorun yaşamamıştıKızlar günaydın prolutex sabah akşam 9 gündür vuruyorum ve artık igne ucu gobegime batmıyor çok zorlanıyorum uzun uğraş sonrası vurabiliyorum bu durumu yaşayan varmi Bi çözümü varmidir
Çok güzel kuzum benim maşallah gözünaydınKızlar ilk gün 216 di şimdi 435 nasıl sizce
Gayet iyi canım benimSelam kizlar 10. Gun kan degerim 205 cikti nasil sizce.
Ben 10. Gün verdim kuzumİnşallah daha almadım tabi annem öğleden sonra gidicek çarşıya :) peki 8.gün kan veren oldumu aranızda az çok çıkarmı gaza gelcem bu gidişle göya hiç bakmıcaktım
Ya teşekkür ederim canim benim daha ulaşamadım doktora şuan islemdeymis ulaşınca ogrenicem kuzumÇok güzel kuzum benim maşallah gözünaydınNe zaman çağırdılar kontrole
Ay hadi bakalımYa teşekkür ederim canim benim daha ulaşamadım doktora şuan islemdeymis ulaşınca ogrenicem kuzum
10.gün zaten benimde test günüm doktorum 10.gününde ver dedi kimisine de 12.gün demiş oda enteresan :)Ben 10. Gün verdim kuzum
Aynen kuzum benim de normalde test günüm 12. Gündü kanı dayanamayıp 10. Gün vermiştim10.gün zaten benimde test günüm doktorum 10.gününde ver dedi kimisine de 12.gün demiş oda enteresan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?