- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.941
Kafayı sıyırana kadar devam sonrada deliliğe vurup devam ederim belkiNe olcak bizim bu halimiz ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kafayı sıyırana kadar devam sonrada deliliğe vurup devam ederim belkiNe olcak bizim bu halimiz ya
Ahahhahahahahahha çok komiksinBen asla iflah olmam. Çıktım evden eczane yolundayım test depolayacağım
Hahaha her ay bende öyleyim en internetten toplu aldın da içim rahatKafayı sıyırana kadar devam sonrada deliliğe vurup devam ederim belki
Nerden aldım kaçlı aldın beni 10 tane falan kesmiyorHahaha her ay bende öyleyim en internetten toplu aldın da içim rahat
Hepsi buradadan aldım 20 tane 107₺ kız her dakika test mi yapıyorsun dur heleNerden aldım kaçlı aldın beni 10 tane falan kesmiyor
Bugün başladım bişey diyemicem o sebepleEvet baktım az önce ama uykusuzluk yapıyormuş cilt kuruluğu vs sizde hiç böyle bir etki oldu mu?
Lazım bana o spermler cümlene kahkaha attım stres etkiler yavrum nasıl biz kadınlar strseiçindeyken tahrik bile olamıyoruz onlar da aynı etkiyi görüyor korkma sorun yoktur sadece rahatlaması gerektir.. Şu çocuk olayını iş gibi görev gibi mecburi birlikte olmak gibi görmeyi azaltmak gerekşyor bu süreçte hepimizin yaşadığı sorunlar hemen hemen aynıkızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Teşekkür ederimBugün başladım bişey diyemicem o sebeple
Evet oyle zaten Rabbim.neylerse guzel eyler.bisey dicem ya bugunu de degerlendrdik kizlar sonra ben yarim saat bel ve karin agrisi cektim baya .baktim gecicek gibi degil uzandm.bi yarim saat oyle gecti hafif bel.agrm var ama hayir cok uzunda surmedi:)anlayamadimAnladım canım, bilemedim ben de şimdi ama sen yine değerlendirmeye devam et her şey Allahtan.
Hayırlı olsun uğurlu gelsin ins.
Stres kaynaklidir buyuk ihtimal acele olsun diye bekliyorsak karsi tarafta enerjiyi aliyorsa etkilemistr belki şu kafa rahatligi lazm bizlere☺kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Bugün 3 tane yaptım mesela asla ikna olmuyorumHepsi buradadan aldım 20 tane 107₺ kız her dakika test mi yapıyorsun dur hele
Sen benden çılgın çıktın sonuç değişmiyor ama bare günde 1 kere yap sabah ilk idrarlaBugün 3 tane yaptım mesela asla ikna olmuyorum
Elimde değiiilSen benden çılgın çıktın sonuç değişmiyor ama bare günde 1 kere yap sabah ilk idrarla
Kocanı iflas, eczaneyi zengin ediceksin bu gidişleElimde değiiil
Bide bir ara kan verme vardı çok sükür ondan vaz geçtim artık çizgi görmeden vermiyorumKocanı iflas, eczaneyi zengin ediceksin bu gidişle
Ayy hiç düşünemedim 2 günde bir kendini mi deliriyordun yoksaBide bir ara kan verme vardı çok sükür ondan vaz geçtim artık çizgi görmeden vermiyorum
Deldiriyordun*Ayy hiç düşünemedim 2 günde bir kendini mi deliriyordun yoksa
Sanırım kullanan varKızlar doktor kontrolü olmadan klomen kullanılır mı
Evet su içmiyorum 2 saat öncesinden su alımını kesiyorum 26 sı pik mi olmuş görünüyor şu an tam koyu çizgiyi de göremeyince şüphelendim şimdi yine yaptım akşam için baya silik çıktıSu alımına dikkat ediyor musun? 26sı pik olmuş gibi ertesi gün baya silinmiş çünkü