💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Kızlar ben diofol folik asitini kullanıyordum bitti ama onu kullanmak istemiyorum çok fazla ödem yapıyor bende bu marka nasıl, eczanelerde satılıyor mu bilginiz varmı? Ya da önerdiğiniz bir marka varmı eczanede satılanlardan
Dr yazdı devlet karşılamıyor ama içeriği mg güzel dedi eczacı

Eklentiler

• IMG_20230227_154718_712~2.jpg
    IMG_20230227_154718_712~2.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 160
Kızlar selam bende geldim hadi bakalım bu ay kaldığımız yerden devam ediyorum polikistik över var çift taraflı bi bebeğim var 20 aylık doktorların önerisiyle bebeğim küçükken bi bebek yapmak zorunda oldum (aslında işime de geldi) dilerim bana da uğurlu gelir🥰

fnd_50 fnd_50 M Merveecn bakın kızlar biraz bekleyince böyle oluyor yaptığım testler. Acaba daha erken o yüzden mi ? Yada bu predictorde kuruma cizgisi oluyor

Eklentiler

• 8CDB8C55-4B6D-49A0-8EC4-3C7B459646E3.png
    8CDB8C55-4B6D-49A0-8EC4-3C7B459646E3.png
    619,7 KB · Görüntüleme: 117
Devlet bu tür takviye edici gıdaları karşılamıyor ilaç olmadıkları için 😌 içlerinden bahseder misin biraz yazıyordur arkasında
Şimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksiz

fnd_50 fnd_50 M Merveecn bakın kızlar biraz bekleyince böyle oluyor yaptığım testler. Acaba daha erken o yüzden mi ? Yada bu predictorde kuruma cizgisi oluyor
Predictor benimde böyle çıkarttı hemde 2 kere, 2 gün sonra tekrarla bakalım koyulaşma olucak mı inşallah bebeğin seninledir🙏🏻

Şimdi baktım prespektus e sen diyince netten bı kendin okumalisin bence sağlıksız gebelik kaybedilmiş bebek v.s varsa çok etken bı ilacmis fln sen oku daha iyi anlamış olursun eksiksiz
Evet baktım az önce ama uykusuzluk yapıyormuş cilt kuruluğu vs sizde hiç böyle bir etki oldu mu?

Bende aynı markayla yaptim sonradan o çizgi cikiyor canım benimkinde de oldu yani erken gebelik testlerinde topikte cok gördüm oluyor bu cizgi önemli olan ilk 5 10 dk çıkması ve hafif pembe olması hakkimizda hayırlısı olsun en iyisi regliyi beklemek o gün yapmak ben bugün başka test alıp yapacaktım vazgeçtim zaten surda 3 4 gün sonra regli olucam olmazsam yaparim bu testler cok yıpratiyor

Selam kızlar ben geldim 🫶 bu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?

Selam kızlar ben geldim 🫶 bu ay hiç takip edemedim yumurtlamadan iki gün önce ve bi gün sonra ilişki olmuştu ama öncesinde depremden geldiğim için çok as değerlendirmiştik. Bugün hsg çektirmek için randevu aldım 7 marta verdi bakalım çok korkuyorum çektirenler bi ses verir misiniz ?
Bu arada bugün regl oldum

X