💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Aynen boş çıkada bilir..yeniden deneyin ikinci defa etkisi veren çok duydum..bazen birinci tedavide az yumurta oluyor ikincide artıyor..boşuna vakit kayb etmeyin
Bakalım mart 9 gebelik testi yap dedi inşallah gebelik oluşmuştur ): 23 de kontrölümdü akşamı ilişki werdi we dedği şekilde uyguladım 27 bugüne kadar ): değerlendirdik Gerisi Allaha kaldı artık umudumda kalmadı gitti kafa artık zombi gibi dolaşıyorum ilaç ilaç

Bellide olmaz yumurtlama zamanıda oluyor ben bile şuan kasık masık kalmadı batmalar dan .bekliycez artık

Şubat grubunda baya başını ağrıttım ben onun şimdi biraz sessiz kalıyorum oluruna bıraktım erken yumurtladım gibi geldi sonra bıraktım belirti aramayı kimyasal beni etkiledi baya
Bende depremden kaynaklı hiç istemedim reglimi bile takip etmiyordum, sadece ateş takibi yaptım dedim bu ay reglim bir garip oldu herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyince gaza bir bastım şimdi duramıyorum

Şubat grubunda baya başını ağrıttım ben onun şimdi biraz sessiz kalıyorum oluruna bıraktım erken yumurtladım gibi geldi sonra bıraktım belirti aramayı kimyasal beni etkiledi baya
Ewdeki kedim 7 tane doğurdu bu gidişle onun yumurtalarını alıcam tranfer yapıcam kendime

Bende depremden kaynaklı hiç istemedim reglimi bile takip etmiyordum, sadece ateş takibi yaptım dedim bu ay reglim bir garip oldu herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyince gaza bir bastım şimdi duramıyorum
Deprem korkusu var zaten ilişkiye bike zor giriliyor acaba bişey olur mu diye takvime göre sözde 2sibde yumurtlama bu hafta değerlendirecem ayın 20sine kadar test yapmıyacam tabiki gelmezse 4 gün geçilkmiş olacak

Ewdeki kedim 7 tane doğurdu bu gidişle onun yumurtalarını alıcam tranfer yapıcam kendime
Benim komşumda kedisine gelin aldı çifleşince dişi kedi yerlerde yuvarlanıyormuş bende espri olsun diye bende mi yuvarlansam demek ki iyi yerleşiyor dedim şaka maka ama yaptım hahahah

Deprem korkusu var zaten ilişkiye bike zor giriliyor acaba bişey olur mu diye takvime göre sözde 2sibde yumurtlama bu hafta değerlendirecem ayın 20sine kadar test yapmıyacam tabiki gelmezse 4 gün geçilkmiş olacak
Çok geçe kalmak istemiyorum bende ya deprem olursa duşta ya da yatakta yakalanırsak diye çok zor oldu hep stres bu 2023 hiç iyi gelmedi inşallah bu kadar stresin arkasından mucize olurda bebişler gelir

Bende regl gunu gtmstm canm enfeksiyon testi ve yumurtlama icin adet bttkten sonra dedi bana . Ama hormon testine bakablr kan falan oyle hatrlyorum canm

Çok geçe kalmak istemiyorum bende ya deprem olursa duşta ya da yatakta yakalanırsak diye çok zor oldu hep stres bu 2023 hiç iyi gelmedi inşallah bu kadar stresin arkasından mucize olurda bebişler gelir
Amin inşallah canım gerçekten çok zor bi süreç bebek istiyoruz uğraşıyoruz üstüne korkuyla yaşıyoruz

Bende regl gunu gtmstm canm enfeksiyon testi ve yumurtlama icin adet bttkten sonra dedi bana . Ama hormon testine bakablr kan falan oyle hatrlyorum canm
Ay canım benim çok teşekkür ederim. Cumartesi tekrar giderim. Bugün bir gözükeyim bakalım hazır işten izin almışken. Biraz aceleci davranıyorum sanki ama olsun yaşım genç değil.

Adetin gectikten sonra mi anladn kimyasal oldugunu nasil yasadn anlatrmsn bende gecen ay kimyasal yasadm ((canm gecmis olsuj
Adetten bi gün önce test yaptım hemen kan verdim 38 civarında öğrendim cuma tekrar kontrol için kan vermiştim aile hekimine sonuç çıkmadan cumartesi lekelenme başladı acile gittim küçük olduğu için görünmez takip et dediler pazartesi kadın doğuma gittim değerim sıfırlanmıştı kanama 1 gün sürdü diğer günler çok az geldi 5 günde bitti

Kızlar testim negat

Ay canım benim çok teşekkür ederim. Cumartesi tekrar giderim. Bugün bir gözükeyim bakalım hazır işten izin almışken. Biraz aceleci davranıyorum sanki ama olsun yaşım genç değil.

cok kafaya takiyoruz aslinda kuzu takmasak cocuk cok istemesek bi bakariz oluvermis . Benimle evlenen bi cogu insan hamile veya dogurdu bile bizede nasip etse rabbim hemencecik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…