💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hayırlısı olsun canım testini görünce benim testle aynı dedim tek fark benimki battan bir gün önceydi bence sen hamilesin 2 gün yada yarın tekrar yap fark var mı inşallah vardır
İnşAllah hamileyimdir 2 gün bekleyip yapayım diyorum biraz daha koyulaşsın heveslenmekte istemiyorum testin markası laboquik yalancı pozitif çıkartımı hiç bilginiz var mı

İnşAllah hamileyimdir 2 gün bekleyip yapayım diyorum biraz daha koyulaşsın heveslenmekte istemiyorum testin markası laboquik yalancı pozitif çıkartımı hiç bilginiz var mı
Bencede 2 gün bekle canım bilmiyorum canım testlerle ilgili bilgim yok benim ilk kez geçen ay kullandım test onu da eczaneden rast gele aldım

Kızlar herkese merhaba
Bende sizler gibi bebiş istiyorum
Bat yarın
Yumurtlama sonrası yaklaşık 2-3 gün boyunca bel kasık ve rahmimde arada batma oldu ama şuan sadece bacaklarım ağrıyo
Bakalım nolcak beklemedeyim test yapmadım üzülürüm diye benim durumu yaşayan var mı ? Eğer regl olacaksam yumurtlama sonrasında yaşadığım ağrıların sebebi neydi çok tuhaf geldi o kaşığımdaki batmalar önce sol sonra sağda oldu sürekli olarak yürürken bile bikeresinde zorluk çekmiştim şimdi hepsi geçti

Artık piskolejide kalmıyor malesef her türlü stresi yaşıyan bayanlar oluyor ilaçlar ws..umut bilmem ne o dr bu dr derken zaman we yaş kaybı Allahtan herşey ama işte,yırtınsakta Allahın taktiri artık bende hormon ilaçları kullanmaktan 38 bedenden 42 oldum yanı sıra birde bunlr war

Yumrta zamanı olır we çatlama zamanıda olur genelde .ama teste acele etme 2 hafta bekle

Bencede 2 gün bekle canım bilmiyorum canım testlerle ilgili bilgim yok benim ilk kez geçen ay kullandım test onu da eczaneden rast gele aldım
Evet bekleyim çünkü ateş tablom 2. Ye yumurtlamayı gösterdi regli tarihim ileri gitmiş olabilir garanti olsun

Benmde bat çarşamba ama yumurtlama 19unda oldu daha erken diye test yapmadım kendimi çok dinlediğim için nezaman
bi şeyler hissetsem psikolojik diyorum sonunda üzülmeyeyim diye yumurtlama üzerinden 14 gün falan geçti ise ve pozitif çıkarsa büyük ihtimal vardır
Dediğin belirtiler bende de oldu ama bana kalsa her ay hamileyimhele geçen ay ağrıdan kıvranıyodum

Üst üste deneme stres yapmıştır 1 er gün arayla dene ama görew gibi görmesinide musade etme ters tepiyor pisikojikmende etkileniyor farklı tawurlar dene

Amin canım inşallah. Hepimizin tez vakitte kucakları dolsun. Sana da .çok geçmiş olsun. diğer bebek hemen olmuş muydu bizim olmamıştı. Biraz uğraşmıştık. şimdi de üç aydır deniyoruz ancak gebe kalamadım.

Boş çıkabilir dedi riske sokmıyalım dedi .we boşuna ameliyata giriceksin paranızıda alamazsınız bu ay bu yumurtayı doğal olarak değerlendirelim dedi
Aynen boş çıkada bilir..yeniden deneyin ikinci defa etkisi veren çok duydum..bazen birinci tedavide az yumurta oluyor ikincide artıyor..boşuna vakit kayb etmeyin

Sizde de yumurtlamadan hemen sonra mı oldu

Yumrta zamanı olır we çatlama zamanıda olur genelde .ama teste acele etme 2 hafta bekle
Her zamankinden daha fazla ağrılarım oldu sürekli olarak o yüzden dikkatimi çekti beni düşündürdü evet bekliycem test yapmadım ama regl olabilirim bugün cildim çok güzel görünüyor ben regl olmadan 1 gün önce cildimden anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…