- 17 Ocak 2023
- 30
- 23
- 47
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.801
Boş çıkabilir dedi riske sokmıyalım dedi .we boşuna ameliyata giriceksin paranızıda alamazsınız bu ay bu yumurtayı doğal olarak değerlendirelim dediCanım 1 tane yumurtan vardır diyorsun ve büyüktü..1 taneyle hamile kalan arkadaş var..neden etmedi sana tüp bebek?
İnşAllah hamileyimdirHayırlısı olsun canım testini görünce benim testle aynı dedim tek fark benimki battan bir gün önceydi bence sen hamilesin 2 gün yada yarın tekrar yap fark var mı inşallah vardır
Bencede 2 gün bekle canım bilmiyorum canım testlerle ilgili bilgim yok benim ilk kez geçen ay kullandım test onu da eczaneden rast gele aldımİnşAllah hamileyimdir2 gün bekleyip yapayım diyorum biraz daha koyulaşsın heveslenmekte istemiyorum testin markası laboquik yalancı pozitif çıkartımı hiç bilginiz var mı
Canım sites odaklanamama boşalmayı erteleme bunlar olabilir eğer boşalmayı erteliyorsa çok zor boşalırYani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyor
Artık piskolejide kalmıyor malesef her türlü stresi yaşıyan bayanlar oluyor ilaçlar ws..umut bilmem ne o dr bu dr derken zaman we yaş kaybı Allahtan herşey ama işte,yırtınsakta Allahın taktiri artık bende hormon ilaçları kullanmaktan 38 bedenden 42 oldum yanı sıra birde bunlr warNe zor işimiz ya kendi yumurta kalitemiz adetimiz ağrımız akıntımız yok çatladı mı çatlamadı mı şu bu derken bir de eşle uğraşması .. epi topu bir sperm verip yaslancaklar arkalarına o bile zor geliyor bazen onlara
Yumrta zamanı olır we çatlama zamanıda olur genelde .ama teste acele etme 2 hafta bekleKızlar herkese merhaba
Bende sizler gibi bebiş istiyorum
Bat yarın
Yumurtlama sonrası yaklaşık 2-3 gün boyunca bel kasık ve rahmimde arada batma oldu ama şuan sadece bacaklarım ağrıyo
Bakalım nolcak beklemedeyim test yapmadım üzülürüm diye benim durumu yaşayan var mı ? Eğer regl olacaksam yumurtlama sonrasında yaşadığım ağrıların sebebi neydiçok tuhaf geldi o kaşığımdaki batmalar önce sol sonra sağda oldu sürekli olarak yürürken bile bikeresinde zorluk çekmiştim şimdi hepsi geçti
sürpriz :)Hamile olunca o Yoncanın yerine hangi ikon gelecek merak ediyorum
Evet bekleyim çünkü ateş tablom 2. Ye yumurtlamayı gösterdi regli tarihim ileri gitmiş olabilir garanti olsunBencede 2 gün bekle canım bilmiyorum canım testlerle ilgili bilgim yok benim ilk kez geçen ay kullandım test onu da eczaneden rast gele aldım
Benmde bat çarşamba ama yumurtlama 19unda oldu daha erken diye test yapmadım kendimi çok dinlediğim için nezamanKızlar herkese merhaba
Bende sizler gibi bebiş istiyorum
Bat yarın
Yumurtlama sonrası yaklaşık 2-3 gün boyunca bel kasık ve rahmimde arada batma oldu ama şuan sadece bacaklarım ağrıyo
Bakalım nolcak beklemedeyim test yapmadım üzülürüm diye benim durumu yaşayan var mı ? Eğer regl olacaksam yumurtlama sonrasında yaşadığım ağrıların sebebi neydiçok tuhaf geldi o kaşığımdaki batmalar önce sol sonra sağda oldu sürekli olarak yürürken bile bikeresinde zorluk çekmiştim şimdi hepsi geçti
bekle ama haber et bizede ateş tablosundan anlamıyorum bu konularda biraz cahilim olabilir tabikideEvet bekleyim çünkü ateş tablom 2. Ye yumurtlamayı gösterdi regli tarihim ileri gitmiş olabilir garanti olsun
Üst üste deneme stres yapmıştır 1 er gün arayla dene ama görew gibi görmesinide musade etme ters tepiyor pisikojikmende etkileniyor farklı tawurlar denekızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler.sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Amin canım inşallah. Hepimizin tez vakitte kucakları dolsun. Sana da .çok geçmiş olsun. diğer bebek hemen olmuş muydu bizim olmamıştı. Biraz uğraşmıştık. şimdi de üç aydır deniyoruz ancak gebe kalamadım.Hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah yeri tez vakit dolsun canım. Bende geçen sene nisan son adeti gördüm ama malesef bende haziranda düşük yaptım. Hala olması için uğraşıyorum, hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. ❤
Benimde 13 mart bugün çatlama günum yumurta catlamış bugünüde değerlendirirsem beklemeye geçeceğim inşallahBenimde 13 mart olucak yakınız inşallah hayırlı haberler alırız :)
Aynen boş çıkada bilir..yeniden deneyin ikinci defa etkisi veren çok duydum..bazen birinci tedavide az yumurta oluyor ikincide artıyor..boşuna vakit kayb etmeyinBoş çıkabilir dedi riske sokmıyalım dedi .we boşuna ameliyata giriceksin paranızıda alamazsınız bu ay bu yumurtayı doğal olarak değerlendirelim dedi
Benimde bugün yumurtlama günüm bende reglden sonra hep değerlendirdim de bugün de değerlendircem bakalımBenimde 13 mart bugün çatlama günum yumurta catlamış bugünüde değerlendirirsem beklemeye geçeceğim inşallah
Estağfurullah bende cahilim burda sevay abla var Allah razı olsun ona soruyorum cevaplıyorbekle ama haber et bizede ateş tablosundan anlamıyorum bu konularda biraz cahilim olabilir tabikide
Sizde de yumurtlamadan hemen sonra mı olduBenmde bat çarşamba ama yumurtlama 19unda oldu daha erken diye test yapmadım kendimi çok dinlediğim için nezaman
bi şeyler hissetsem psikolojik diyorum sonunda üzülmeyeyim diye yumurtlama üzerinden 14 gün falan geçti ise ve pozitif çıkarsa büyük ihtimal vardır
Dediğin belirtiler bende de oldu ama bana kalsa her ay hamileyimhele geçen ay ağrıdan kıvranıyodum
Her zamankinden daha fazla ağrılarım oldu sürekli olarak o yüzden dikkatimi çekti beni düşündürdü evet bekliycem test yapmadım ama regl olabilirim bugün cildim çok güzel görünüyor ben regl olmadan 1 gün önce cildimden anlıyorumYumrta zamanı olır we çatlama zamanıda olur genelde .ama teste acele etme 2 hafta bekle