💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hımm anladım cnm
Şansa bırakmayalım iğne verin hocam dıcem
Bakalım 2 güne kaç mm olcak?

Birde dedi ki ilişki olmasın şuan
Peki dedim hocam sperm bayat olmuş olcak
Bişy olmaz dedi
Bide aklıma geldi bak bana iğne verdiği gün sormuştu ne zaman ilişki oldu dedi
Bu sabah demiştim he iyi olmuş demişti
Bence senin de öyle olması lazım ya da bir gün öncesi olmalı bence

Anladım cnm şimdi
Tamamdır Tesekkur ederım

bende burda okuyarak öğrendim hiç farketmemişim bu zamana kadar yumurtlama akıntımı falan

Bence de öyle yap canım bişey olmaz demişte gayet oluyor maalesef.

Bide aklıma geldi bak bana iğne verdiği gün sormuştu ne zaman ilişki oldu dedi
Bu sabah demiştim he iyi olmuş demişti
Bence senin de öyle olması lazım ya da bir gün öncesi olmalı bence
Nezmn iğneyi verecegını bilsem
Ona göre ayarlıcam da
Ayy napsam kafam karştı

kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı

Nezmn iğneyi verecegını bilsem
Ona göre ayarlıcam da
Ayy napsam kafam karştı
İki gün sonra muhtemelen verir canım o an demese de mesela derki gece 12 de yaptır iğneyi 36. saati de kendileri sayıyor mesela diyor ayın 2.sinde sabah 11 de değerlendir falan . Dana da öyle bişey der . Sen o yüzden bence ya bu gece ya yarın gece falan bir kere kendiniz yapın 3 4 günden daha fazla uzamasın perhizi

kızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler.

Canım eşinle ilgi bir durum o sertleşme olupta mı boşalamıyor stres falan mı yapıyor
Biraz durumu egzotikleştirmeye çalışıp onu rahatlatmaya çalışabilirsin belki kendi motive olamıyorsa.öncesin de bişeyler mi yedirsen

Tamam cnm öyle yapcam
Bu gece ilişki olsun bnce

Cnm Bn psıkolojık oldugunu düşünüyorum
Üst üste ilişki olunca boşalamayabılır yada kndını adapte edemeyebılır
Bizdede olmuştu çunku
Kndını şartlandırınca olmuyo bazen

Canım 1 tane yumurtan vardır diyorsun ve büyüktü..1 taneyle hamile kalan arkadaş var..neden etmedi sana tüp bebek?

Kuzum bence stresten ola bilir ve ya istek yok..hiç bilemedim ya

Kafasına taktıgı, düsündügü seyler olabilir mi acaba? mumlar loş bi ortam hatta gerekirse daha fantezi dolu seylerle kafanızdaki baska düsünceleri de bırakabilirsiniz belki, öyle bi dönemdeyiz ki acıkcası ben de ‘ ya su an deprem olursa’ hissine kapıldıgım an tüm hormonlarım inişe geçiyor, normal bir durumdur yani bence
Odanızı renklendirmeye bakın

Teşekkür ederim

Evet sertleşmede bi sıkıntı yok ama boşalamıyo üstüne de gitmek istemiyorum. Napim ne yedirsem onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…