💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Cnm Bn psıkolojık oldugunu düşünüyorum
Üst üste ilişki olunca boşalamayabılır yada kndını adapte edemeyebılır
Bizdede olmuştu çunku
Kndını şartlandırınca olmuyo bazen
Yani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyor

Deneyelim bakalım. İnsanın canı sıkılıyor ama ya

Normalde olmayıp ilişki sırasında ilk kez yaşadığın bir ağrı olduysa mutlaka doktora git canım, enfeksiyon olma ihtimali var.

Yani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyor
Aynen boşalıcam boşalmam grek dıye stres oluyor erkeklrde
Bizde öyle olmuştu mesela bi kere
Bazende ilişkiyi uzatmak için kndılerıni durduyorlar
Sonrada boşalamıyorlar buda olabılır
O yuzden ben bazen boşalman geldıgı an boşal dıyorum Çunku geri çekince sonradan boşalamıyor

Evet bu da olabilir. Kendini tutuyor da olabilir ama napmak lazım

Deneyelim bakalım. İnsanın canı sıkılıyor ama ya

Benim de basıma gelmisti bi iki kere, hatta ben ‘ demekk ki bana yeterince yükselemiyor o yüzden bosalamıyor’ deyip aglamıstım kendi kendime oysa ki olayın bununla hicbir ilgisi yokmus tamamen o günki yorgunluk, stres, kafa doluluğu ile alakalı bir sey, gecici bi durumdur siz de kafanıza takıp bunu stres yapmayın kendinize, her sey olağan akısında ve olması gerektigi gibii

Cok sık ilişki olduysa stres yaptıysa etkiliyor olabilir

Malesef canım kimyasalmış tekrar deniyoruz
Hayırlısı olsun bende 2 ay önce yaşadım büyük ihtimal, bu ayda bir garip regl oldum herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyor ama bakalım heveslenmek istemiyorum hemen

Hayırlısı olsun bende 2 ay önce yaşadım büyük ihtimal, bu ayda bir garip regl oldum herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyor ama bakalım heveslenmek istemiyorum hemen
Hayırlısı olsun canım testini görünce benim testle aynı dedim tek fark benimki battan bir gün önceydi bence sen hamilesin 2 gün yada yarın tekrar yap fark var mı inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…