- 14 Aralık 2022
- 530
- 146
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.781
Ay 11 mart olacakti bat aklm vttiMerhabalar . Sat =12 şubat
Bat= 11 şubat
Hadi insallah kizlar ya ❣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay 11 mart olacakti bat aklm vttiMerhabalar . Sat =12 şubat
Bat= 11 şubat
Hadi insallah kizlar ya ❣
Yani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyorCnm Bn psıkolojık oldugunu düşünüyorum
Üst üste ilişki olunca boşalamayabılır yada kndını adapte edemeyebılır
Bizdede olmuştu çunku
Kndını şartlandırınca olmuyo bazen
Deneyelim bakalım. İnsanın canı sıkılıyor ama yaKafasına taktıgı, düsündügü seyler olabilir mi acaba? mumlar loş bi ortam hatta gerekirse daha fantezi dolu seylerle kafanızdaki baska düsünceleri de bırakabilirsiniz belki, öyle bi dönemdeyiz ki acıkcası ben de ‘ ya su an deprem olursa’ hissine kapıldıgım an tüm hormonlarım inişe geçiyor, normal bir durumdur yani bence
Odanızı renklendirmeye bakın
Normalde olmayıp ilişki sırasında ilk kez yaşadığın bir ağrı olduysa mutlaka doktora git canım, enfeksiyon olma ihtimali var.Normalde bende de büyürken ağrı kramp vs olur ama ilişkide bir agriydi yani çok zor devam ettim, başta hiçbir şey yoktu sonradan sanki eşim yumurtliklara baskı uyguluyor patlayacak gibi hissettim sürekli olan bir ağrı değildi yani ilişki sırasında sonlara doğru oldu
Evet hep duzenlidir birgun oynar okadarAdetlerin düzenli mi oluyor. Bir önceki gebeliğimde 2 kez kullanmıştım birinde 14. Gün diğerinde 16.gün görmüştüm piki,adetlerim düzenlidir.
Aynen boşalıcam boşalmam grek dıye stres oluyor erkeklrdeYani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyor
Evet bu da olabilir. Kendini tutuyor da olabilir ama napmak lazımAynen boşalıcam boşalmam grek dıye stres oluyor erkeklrde
Bizde öyle olmuştu mesela bi kere
Bazende ilişkiyi uzatmak için kndılerıni durduyorlar
Sonrada boşalamıyorlar buda olabılır
O yuzden ben bazen boşalman geldıgı an boşal dıyorum Çunku geri çekince sonradan boşalamıyor
Var gibi canım bata kaç gün varİlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi 2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?
31e göre 7 günüm 34e göre de 10 günüm varVar gibi canım bata kaç gün var
Deneyelim bakalım. İnsanın canı sıkılıyor ama ya
Fındık ve bitter çikolata yedirin ilişkiden yarım saat önce çok etkisi oluyorYani aslında çok üst üste olmadı. Adetim bittikten sonra oldu. 1 hafta ara vermiştik zaten. Belki de stres yapıyor
Cok sık ilişki olduysa stres yaptıysa etkiliyor olabilirkızlar ya bana bi akıl verin nolur.napcamı bilmiyorum.biraz açık yazıcam kusura bakmayın.iki gündür ilişki oluyo eşimle ama bi türlü boşalamıyo.neden olabilir bu kafayı yiycem.lazım bana o spermler. sperm yavaşlığı etkiler mi bu durumu.çok da bilmiyorum bu konuları.başına gelen var mı
Anladım canım, bilemedim ben de şimdi ama sen yine değerlendirmeye devam et her şey Allahtan.Evet hep duzenlidir birgun oynar okadar
İnşallah vardır canım benim şubat ayındaki gibi testin31e göre 7 günüm 34e göre de 10 günüm var
Hamile misiniz?İnşallah vardır canım benim şubat ayındaki gibi testin
Malesef canım kimyasalmış tekrar deniyoruzHamile misiniz?
Benimde 13 mart olucak yakınız inşallah hayırlı haberler alırız :)Ay 11 mart olacakti bat aklm vtti
Hayırlısı olsun bende 2 ay önce yaşadım büyük ihtimal, bu ayda bir garip regl oldum herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyor ama bakalım heveslenmek istemiyorum hemenMalesef canım kimyasalmış tekrar deniyoruz
Hayırlısı olsun canım testini görünce benim testle aynı dedim tek fark benimki battan bir gün önceydi bence sen hamilesin 2 gün yada yarın tekrar yap fark var mı inşallah vardırHayırlısı olsun bende 2 ay önce yaşadım büyük ihtimal, bu ayda bir garip regl oldum herkes çocuğa hazırlanıyor vücut diyor ama bakalım heveslenmek istemiyorum hemen