- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.721
Yok gebelik testini anladımHayır ateşle takip ediyorum bu gebelik testi
Bence iyi kuzum 2 gün sonra çatlayacak kıvama gelirKızlar çıktım kontrolden
Sağda ve solda birer tane 15mm yumoş var dedi
Bugun 12. Günüm
2 gün sonra tekrar çağırdı
Sizce nasıl?sevayd M mavissevdam
Ve diğer yumurta takibi yaptıran canlar?
Benimde 7 gün varBende emin olamıyorum 10 dk içinde bi çizgi görüyorum ama aşırı silik gerçi bat a 6 gün var
Benim 20.gunum hala birak piki hafif koyuluk bile gormedim ama degerlendrdim nasip takdir Rabbimin12.günümdü
İlk sayfada ateş tablom var bakabilirsinYok gebelik testini anladım
Bugün mü kaydırdı bunu böyleAblaaasevayd benim ateş tabloma bakar mısın yumurtlamamı değiştirdi program iki kere mi yumurtladım acaba?
Banada bu şimdi çektiği çizgi mantıklı geldi ama 3 gündür test yapıyorum silik çıkıyorBugün mü kaydırdı bunu böylebenimki de bu sabah girdiğim kaydırdı. Valla canım her şey olabilir ama bu son hali daha mantıklı duruyor ateşe göre . Sen zaten her olasılığı gayet güzel değerlendirmişsin dediğin gibi de olabilir inşallah bu ay tutar
Ee hamile misin yaniİlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?
Ben ayeşten hiç anlamıyorum ya… ay ikiz olur vallaİlk sayfada ateş tablom var bakabilirsinbu ay yine iki kere yumurtladım sanırım ikiside tutarsa ne olur acaba
Canım bence gayet ideal iyiki bugüne kaydırmışsın doktoru bak bir iki günde 1 2 ml daha büyüse tam 14.gün falan ideal boyuta gelmiş olcak demekki .Kızlar çıktım kontrolden
Sağda ve solda birer tane 15mm yumoş var dedi
Bugun 12. Günüm
2 gün sonra tekrar çağırdı
Sizce nasıl?sevayd M mavissevdam
Ve diğer yumurta takibi yaptıran canlar?
İnşAllah öyledir o kadar dua ettim ki rabbim inşallah nasip etmiştirEe hamile misin yanihcg testi değil mi bu ateşin çokta düzenli değildir belki de yarın sabah ta dene bakalım . Ay inşallah
Var benim taraftaBen ayeşten hiç anlamıyorum ya… ay ikiz olur valla
Valla eğer şu döngünün 13.ünde çok düşmüş ya ateşin bi yerde orda falan yumurtlama olduysa mesela bugüne görmüş olman çok normal olurİnşAllah öyledir o kadar dua ettim ki rabbim inşallah nasip etmiştirhergün takip ediyorum yarında yapıcam heveslenmekte istemiyorum ama kaset testte ilk defa böyle koyu çizgi görüyorum hep erken geneliklerde silik görüyordum
Hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah yeri tez vakit dolsun canım. Bende geçen sene nisan son adeti gördüm ama malesef bende haziranda düşük yaptım. Hala olması için uğraşıyorum, hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. ❤Merhaba kızlarrrr :) Mart grubuna hızlı bir giriş yaptım. SAT 23 Şubat BAT 22 Mart. İnşallah bu ay ve sonraki dokuz ay hiç kırmızı görmeyiz.Geçen sene Mart 15 son adet tarihimdi ancak 1 Eylülde 24 haftalık gebeliğim sonlandı ölü doğum yaptım.
Sıkıntı yok net sonuç kandir her zamanO zaman hüsrana uğramamak için şuan gördüğün çizgiyi göz ardı etmelisin Zor biliyorum ve seni anlıyorum da ama en zoru mutlu olup sonra hayal kırıklığı yaşamak
13 çok erken ama hayırlısı olsun geçen ay garip regl oldum 3 gün sürdü diğer günler bir geldi bir gelmedi 1 ped dolmadı o yüzden regliminde ne zaman geleceğini bilmiyorum ateş tablosu da böyle yaptı bu ay vücudum şaşırmış durumdaValla eğer şu döngünün 13.ünde çok düşmüş ya ateşin bi yerde orda falan yumurtlama olduysa mesela bugüne görmüş olman çok normal olur
İnşallah öyledir
Pardon 13de göstermiş ama geçen ay ovülasyonla takip ettim mesela 13.gün düşmüş ya 3 gün sonra pik görmüştüm ona bakarak ilerliyordum13 çok erken ama hayırlısı olsun geçen ay garip regl oldum 3 gün sürdü diğer günler bir geldi bir gelmedi 1 ped dolmadı o yüzden regliminde ne zaman geleceğini bilmiyorum ateş tablosu da böyle yaptı bu ay vücudum şaşırmış durumda