💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Ablaaa sevayd benim ateş tabloma bakar mısın yumurtlamamı değiştirdi program iki kere mi yumurtladım acaba?
Bugün mü kaydırdı bunu böyle benimki de bu sabah girdiğim kaydırdı. Valla canım her şey olabilir ama bu son hali daha mantıklı duruyor ateşe göre . Sen zaten her olasılığı gayet güzel değerlendirmişsin dediğin gibi de olabilir inşallah bu ay tutar

Banada bu şimdi çektiği çizgi mantıklı geldi ama 3 gündür test yapıyorum silik çıkıyor neye inanıcağımı şaşırdım

Eklentiler

• Screenshot_20230227_101248_com.android.gallery3d.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 54
İlk 5 dakika da çıkan testim ama ateş tablom 2.ye yumurtlama gösterdi 2 gündür test yapıyorum bu en koyu olmuş hali sizce varmı birşeyler?
Ee hamile misin yani hcg testi değil mi bu ateşin çokta düzenli değildir belki de yarın sabah ta dene bakalım . Ay inşallah

Canım bence gayet ideal iyiki bugüne kaydırmışsın doktoru bak bir iki günde 1 2 ml daha büyüse tam 14.gün falan ideal boyuta gelmiş olcak demekki .

Ee hamile misin yani hcg testi değil mi bu ateşin çokta düzenli değildir belki de yarın sabah ta dene bakalım . Ay inşallah
İnşAllah öyledir o kadar dua ettim ki rabbim inşallah nasip etmiştir hergün takip ediyorum yarında yapıcam heveslenmekte istemiyorum ama kaset testte ilk defa böyle koyu çizgi görüyorum hep erken geneliklerde silik görüyordum

Valla eğer şu döngünün 13.ünde çok düşmüş ya ateşin bi yerde orda falan yumurtlama olduysa mesela bugüne görmüş olman çok normal olur
İnşallah öyledir

Merhaba arkadaşlar ,ben 1 yıl boyunca doğal yollarla tedawi oldum sonuç hep negatifti.sonra kendi doktoruma başladım bana 2 ci ayda tüp bebek dedi ,we izmirde tüp bebek tedawisine başladım.12 gün 12 tane göbekten iğne yapıldı .son kontrölüme şubat 23 gttğimde 3 yumurtadan 1 tanesi kaliteli we büyüktü tabi bu ay için tüp bebeği iptal etti..23 ,ile 27 şubata kadar gün aşırı ilişki werdi bunun yanında da progestan die ilaç werdi.9 marttada gebelik testi yap dedi .gebe kalmazsam tekrardan nisanda tüp tedawisine başlıycaz dedi ..böyle durum yaşayıp doğal yolla gebe kalan oldumu aranızda artık çok yoruldum ):

Hoşgeldin çok geçmiş olsun inşallah yeri tez vakit dolsun canım. Bende geçen sene nisan son adeti gördüm ama malesef bende haziranda düşük yaptım. Hala olması için uğraşıyorum, hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah. ❤

Valla eğer şu döngünün 13.ünde çok düşmüş ya ateşin bi yerde orda falan yumurtlama olduysa mesela bugüne görmüş olman çok normal olur
İnşallah öyledir
13 çok erken ama hayırlısı olsun geçen ay garip regl oldum 3 gün sürdü diğer günler bir geldi bir gelmedi 1 ped dolmadı o yüzden regliminde ne zaman geleceğini bilmiyorum ateş tablosu da böyle yaptı bu ay vücudum şaşırmış durumda

Pardon 13de göstermiş ama geçen ay ovülasyonla takip ettim mesela 13.gün düşmüş ya 3 gün sonra pik görmüştüm ona bakarak ilerliyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…