💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Evet canım hatırlıyorum hatta acaba mı demiştik nasip canım burda gördük ki herşey olabiliyor her zaman mükemmel zamanlamada tutacak diye bişey yok inşallah bebişe giden yola giemişsindir artık

Evet canım hatırlıyorum hatta acaba mı demiştik nasip canım burda gördük ki herşey olabiliyor her zaman mükemmel zamanlamada tutacak diye bişey yok inşallah bebişe giden yola giemişsindir artık
İnşAllah bu ay rahattım hsg çekilicektim kafama göre ilerledik 24 saatte bir ilişki oldu nasip çokta heveslenmeyim hıyarda çıkabilü

Eğer bu Bi kaç kere daha devam ederse doktora gitmelisin benzer birşey yaşadım yani bu ağrının hamilelikle ilgisi olamaz yumurtlamayla da ilgisi olamaz
Peki bişey çıktı mı sonucunda, kist vs hiç gitmiş miydin bu konuda dr'a? Hamilelikle ilgili olduğunu hiç düşünmedim zaten. Sadece yumurtlama donemim yakın diye acaba mi dedim ama ilk defa oldu

Canım bence gayet ideal iyiki bugüne kaydırmışsın doktoru bak bir iki günde 1 2 ml daha büyüse tam 14.gün falan ideal boyuta gelmiş olcak demekki .
Aynen cnm iyi ki c. Tesi gitmemişim
Bugun gitmişim
Belkide bnım yumoşlar femarasızda büyüyorlardır, bilemeyiz

İlişki yok dedi yalnız
Bu arada bnim doktor tüpbebekçi ve yumurtalık Kanseri uzmanıymış
Acaba ovitrelle verir mi?

Arkadaşlar merhaba bugün hastaneye gittim muayene oldum doktor
“Endo:8 mm
Sağ over doğal 3 adet af izlendi
Sol over doğal 1 adet af izlendi’ yazdı birkaç test istedi bu ne demek yardımcı olursanız sevinirim

sevayd
Cnm şimdi 15 mm 2 adet yumoş varsa
Bunlar aynı andamı çatlıyo yoksa 1-2 gün arayla da olabılır mi?

2 adet yumoşumun olması bnım şansımı 2 katına mı çıkarıyo?
Bnı aydınlatır sın kuzum

Peki bişey çıktı mı sonucunda, kist vs hiç gitmiş miydin bu konuda dr'a? Hamilelikle ilgili olduğunu hiç düşünmedim zaten. Sadece yumurtlama donemim yakın diye acaba mi dedim ama ilk defa oldu
Yani aslında bunun için gitmedim gitmeye korktum belki de neyse hamile kimyasal yaşayıp tekrar hamile kalmayınca doktora gittim ve bana içten bakarken ilk sorduğu şey acı yada ağrı duyup duymadığımdı önemli birşey değil demişti Bi fitil yazmıştı onu kullanınca geçmişti bazen tekrar edecek diye korkuyorum, korkacak kadar acı veriyordu çünkü.. Bu yüzden diyorum tekrar tekrar aynı olursa ve özellikle normalde sancısı olmayıp birliktelik esnasında acı veriyorsa gitmelisin doktora

Çatlamazsa igne verir kuzum doktor boyutuna göre bakıyor 19 falan olup çatlamadıysa hemen igne yazıyor
Hımm anladım cnm
Şansa bırakmayalım iğne verin hocam dıcem
Bakalım 2 güne kaç mm olcak?

Birde dedi ki ilişki olmasın şuan
Peki dedim hocam sperm bayat olmuş olcak
Bişy olmaz dedi

Kızlar bu ovülasyon testinde örneğin dün t çizgisi c kadar olmasa da koyuydu ama bugün daha silik böyle olabiliyor mu, hala tam koyu çizgiyi göremedim pik olmamıştı yani ama bugün düne göre daha silik çıkması beni tedirgin etti acaba çatladı mı diye.

Dünle bugün testini atar mısın çatlamış olabilir bazı testler silik pik gösterebiliyor

Neden yok dedi ki eşin perhizli mi olsun diye acaba
ama o zaman da uzamış olur çok , çok perhiz de iyi değil .
Doktorun uzmanmış bayağı iyimiş ama ilişki konusunda ben şeye düştüm canım ya .hesaplasana bi 2 gün sonra atıyorum iğne verse 36 saat ilişki dese eşinin perhizi 4 gün falan mı olmuş olur o zaman , 4 ten fazla olmamalı bence ben çünkü bire bir eşimde gördüm yapışıklık bile çıktı uzun perhizli olduğu testte.
Emin olamadım ama ya bence bu gece değerlendirin sırf eşin için ya da sensiz bir kere yapsın bence çünkü perhizi çok uzayacakmış gibi geldi bana. Belki de 2 gün sonra iğneden önce de değwrlendir der diyeceğim ama hiç biri öyle femiyor iğneden 24 ya da 36 saat sonra diyorlar çoğu da 36 diyor

Arkadaşlar merhaba bugün hastaneye gittim muayene oldum doktor
“Endo:8 mm
Sağ over doğal 3 adet af izlendi
Sol over doğal 1 adet af izlendi’ yazdı birkaç test istedi bu ne demek yardımcı olursanız sevinirim
Endo 8mm rahim ici kalinligi canim. Yumurtalıklar da normalmis. Sagda 3 tane solda 1 tane yumurta görünüyor.

Canım benim valla 16 dan 22 ye 4 tane yumurtam vardı çokta sevinmişti soktor çok iyi tepki vermiş ilaca diye ama hiç bişey olmadı hoş o zaman eşimin değerleri çok kötüymüş ama
Teorikte vücut en iyi kendi seçtiğini kanala gönderiyor diğeri yerinde çatlayıp sönüyor, he nasip ikiside aynı anda atılır kanala döllenirse çift yumurta ilizin bile olabilir ama düşük ihtimal tabi . Ama benimkiler mesela 2 si önce biri sonra çatlamıştı yani o anca kontrolde çıkar ortaya o yüzden 36 saat aonraki ilişkiden sonra ne olur ne olmaz diye yine gün aşırı devam etmen lazım
Belki arada yine çağırır kontrole hepsi çatlamış mı diye

Cnm bnde tereddüte düştüm
Hocam dedim sperm bayatlamaz mı
Yok bısey olmaz dedi

Bnce yumurtanın biri tam büyümeden çatlarsa sperm yakalamasın dıye ilişki önermemiş olabılır mı?

Off napsam yaa
Sperm iyice bayat zten daha, da bayatlıcak

Ozmn bugun ilişki olsun
sonra
Eşime dayıyım pekmezi, cevizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…