- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.641
Of bu testlerede güvenemicez artık yaCanım benim bu ay aynı böyle çıktı predictor 2 testimde de ve negatifmiş meğer. Yarın tekrar yap canım.
Iyice oturmus bence var yarinkinde daha belirginlesir bence. Ovu testi nasil ciktiKızlar sizide bunaltıyorum ama bakın buda kurumuş hali dahada koyuldu acaba predictordada kuruma çizgisi oluyor mu
Heveslendirmek de istemem ama görünüyor canımKızlar sizide bunaltıyorum ama bakın buda kurumuş hali dahada koyuldu acaba predictordada kuruma çizgisi oluyor mu
Bence yarın baska marka al eczanedenOf bu testlerede güvenemicez artık ya
Kacinci gunundeydin canim testi yaptgnda? Predictor hic yaniltmadi beni bugune kadar. Sasirdim o yuzdenCanım benim bu ay aynı böyle çıktı predictor 2 testimde de ve negatifmiş meğer. Yarın tekrar yap canım.
O silik daha ya çok koyu değildi attımIyice oturmus bence var yarinkinde daha belirginlesir bence. Ovu testi nasil cikti
Artımed var yakınımdaki eczanedede hep. O yüzden en güvenilir predictor diye bunu aldımBence yarın baska marka al eczaneden
Hatırlayamıyorum farklı günşerde yapmıştım. Ancak bir arkadaş vardı geçen aydan onun da başına gelmiş aynı şey.Kacinci gunundeydin canim testi yaptgnda? Predictor hic yaniltmadi beni bugune kadar. Sasirdim o yuzden
Hadi ya o zaman biraz bekle gün gün koyulasırsa bence vardır kesinArtımed var yakınımdaki eczanedede hep. O yüzden en güvenilir predictor diye bunu aldım
Hatırlayamıyorum farklı günşerde yapmıştım. Ancak bir arkadaş vardı geçen aydan onun da başına gelmiş aynı şey.
Gercekten varsa -ki insallah vardir- predictor kendini aşıp 6 gun oncesi degil 7 gun oncesini bile gostermis olacakArtımed var yakınımdaki eczanedede hep. O yüzden en güvenilir predictor diye bunu aldım
Ay inşallah inşallahhGercekten varsa -ki insallah vardir- predictor kendini aşıp 6 gun oncesi degil 7 gun oncesini bile gostermis olacak
son adet tarihi ve beklenrn adet tarihi canım
21 Şubatta oldum beklenen adet günü de 22 martson adet tarihi ve beklenrn adet tarihi canım
Kan sonucun çıktı mı canım bence hamilesinAy inşallah inşallahh
Kan vermedim canım sabah ilk idrarl bir test daha yapayım diyorum zaten bat geçmeden kan vermem daha 6-7 gğn varKan sonucun çıktı mı canım bence hamilesin
Yinede kanda çıkarKan vermedim canım sabah ilk idrarl bir test daha yapayım diyorum zaten bat geçmeden kan vermem daha 6-7 gğn var
Adet baslangicindan kacinci gunuz kiKızlarım bu yumurtlama demek oluyor değil mi? Dün başladım daha test yapmaya bu kadar erken beklemiyordum
Allah ın izniyle bişey olmaz merak etme. Zaten kafamıza herşeyi takmaktan olmuyor. Biraz rahat ol. Rabbime emanet herşey. Korkma
Rabbim ne zaman nasip ederse ozaman insaAllah hep birlikte mutlj haberler alirizBen bu ay hiç bir şey yapmayacağım. Geçen ay süt-maydonoz denedim olmadı. Sabun kılıklı avokadoları yedim olmadı. Ovü yaptım olmadı. Ateş takip ettim olmadı. Eşime keçiboynuzu içirdim olmadı. Çiğ kabak çekirdekleri avuç avuç. Saldım artık normal işemeyi bile unutmuştum bardaklara yapa yapabide böyle deneyelim bakalım