💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Hanımlar merhaba ben şubat ayı gebelik planma grubundayım savurayım da görünce size de sormak istedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
Predictor early testim negatif çıktı regl iki gün var sizce değişme ihtimali var mı pozitife dönebilir mi yoksa hamilelik yok mu gerçekten

Hanımlar merhaba ben şubat ayı gebelik planma grubundayım savurayım da görünce size de sormak istedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
Predictor early testim negatif çıktı regl iki gün var sizce değişme ihtimali var mı pozitife dönebilir mi yoksa hamilelik yok mu gerçekten
2 gun kala negatifse yoktur bence canim.. bende ne zaman negatif ciksa gunu gelince regl oldum. Adetin duzenliyse ve de gec ovulasyon durumu yoksa tabi

Salı günü gidicem bakalım hamileliğe engel olmaz zaten dimi ilaç vitamin vs verse çünkü bildiğim kadarıyla kist de yok bende. Ovulasyon testi deniycem bu ay çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum. Adetim 10 gün gecikti çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı 🤲❤️
Hayırlısıyla inşallah 🤲🏻 adet gecikmesi için kasıklarınıza yukarı aşağı yönlü he fırsat bulduğunuzda masaj yapın belki faydasını görürsünüz. Ben şahsen gördüm faydasını. Bir de içme suyunuza bir dal tarçın atıp tüketin.

Kızlar merhaba bu grubu yeni keşfettim baştan sona okumaya çalıştım. Listeye benide ekleyebilir misiniz🥰
Sizlere bişey sormak istiyorum yani benim gibi olan var mı?
Korunmasız ilk ilişkiyi 12 Şubat ta yaşadık.
19 Şubat ta regl tarihimdi ama olmadın şuan gecikmede 8.gündeyim.
Geçtiğimiz hafta ilişkinin 11.günü hcg testi 2.30 çıktı.
Sizce yükselme ihtimali var mı? Böyle bir durum yaşadınız veya çevrenizde yaşayan varmı😣
Düşün düşün kafayı yiycem kaset test yaptım silik dahi çıkmadı. İlişkinin üzerinden 14. Gündeyim

Kızlar merhaba bu grubu yeni keşfettim baştan sona okumaya çalıştım. Listeye benide ekleyebilir misiniz🥰
Sizlere bişey sormak istiyorum yani benim gibi olan var mı?
Korunmasız ilk ilişkiyi 12 Şubat ta yaşadık.
19 Şubat ta regl tarihimdi ama olmadın şuan gecikmede 8.gündeyim.
Geçtiğimiz hafta ilişkinin 11.günü hcg testi 2.30 çıktı.
Sizce yükselme ihtimali var mı? Böyle bir durum yaşadınız veya çevrenizde yaşayan varmı😣
Düşün düşün kafayı yiycem kaset test yaptım silik dahi çıkmadı. İlişkinin üzerinden 14. Gündeyim
Canim olsa kanda çıkardı bence.. gecikmeyi de hesaba katarsan testlerde bile cikmasi lazim artık

Canim olsa kanda çıkardı bence.. gecikmeyi de hesaba katarsan testlerde bile cikmasi lazim artık
11. Gün kan içinde olsa erken değil mi diyosun hala daha adette olmadım benim adetim hep erken olur ilk defa bu kadar gecikme yaşadım. Kasığımda kıramp ve batma var bu ay psikolojik de hiç düğünmedim çünkü geç ilişki olduğu için olmaz diyodum 🥹

11. Gün kan içinde olsa erken değil mi diyosun hala daha adette olmadım benim adetim hep erken olur ilk defa bu kadar gecikme yaşadım. Kasığımda kıramp ve batma var bu ay psikolojik de hiç düğünmedim çünkü geç ilişki olduğu için olmaz diyodum 🥹
Icim rahat etsin diyorsan bir kere daha ver istersen test kanda baktir canım.. bu ay ülkece stresli üzüntülü bir aydı.. reglde gecikmeler olagan gibi geliyor bana.

Merhaba bebeklerim.Daha şimdiden listede 105 kişi olduk.keşke hepimiz bu gruptan hamile kalıp böylece anneler grubuna transfer olsak :) kalabalıktan atladıklarım ya da unuttuklarım olabilir affınıza sığınıyorum.listeden adınızı kontrol edin lütfen.eğer yoksa etiketleyin beni mutlaka eklerim :)

Kızlar sizide bunaltıyorum ama bakın buda kurumuş hali dahada koyuldu acaba predictordada kuruma çizgisi oluyor mu

Eklentiler

• FC54D7C6-9559-4332-AEAB-7B919C6F899A.jpeg
    FC54D7C6-9559-4332-AEAB-7B919C6F899A.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 81
X