- 13 Şubat 2023
- 107
- 101
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.601
Yaa var mıdır ama bi silik çıkıyor bi böyle net çıkıyor ben anlamadımTebrik ederim
Teşekkür ederim yarın test yapayımNormal adet gibi olabiliyormus ustune görmede. Ben yasamadim bilmiyorum ama duymustum.
Bence var canım ,Yaa var mıdır ama bi silik çıkıyor bi böyle net çıkıyor ben anlamadım
Bat ne zaman canım, sende kendimi görüyorum ama ben tutuyorum kendimi bu ayBen dayanamadım bir test yaptım. Aşırı silik bi çizgi gördüm fotoda yansıtamadığım için testi açtım
7 gün kaldı canım. Ahahah ama vallahi görüyorum ya heycanlanıyorumBat ne zaman canım, sende kendimi görüyorum ama ben tutuyorum kendimi bu ay
Ilk salgilanan hcg hormonunu yakalamis olabilirsin :) ovulasyonun kacinci gununde simdi bu test canimBen dayanamadım bir test yaptım. Aşırı silik bi çizgi gördüm fotoda yansıtamadığım için testi açtım
Bir de testin acilmamis halinin fotosu var mi7 gün kaldı canım. Ahahah ama vallahi görüyorum ya heycanlanıyorum
8. GünBir de testin acilmamis halinin fotosu var mi
Sanki goruyorum ya.. ya da predictorde nerde çıktığını cok iyi bildigimden hayali bir cizgi de üretiyor olabilrim. Insallah vardir. Yarin sabah daha net cikardi aslnda8. Gün
Evet ilk idrarla yapmadım zaten 3 saatlik idrar ama çay su ve kahve içmiştimSanki goruyorum ya.. ya da predictorde nerde çıktığını cok iyi bildigimden hayali bir cizgi de üretiyor olabilrim. Insallah vardir. Yarin sabah daha net cikardi aslnda
Dogru yeri mi goruyorum8. Gün
Benim de 8. İnşallah güzel haberler alalım bizler de gebişlerimiz gibi7 gün kaldı canım. Ahahah ama vallahi görüyorum ya heycanlanıyorum
Test fikri bir kere girdi mi insanın aklina yapmadan duramiosun biliorumEvet ilk idrarla yapmadım zaten 3 saatlik idrar ama çay su ve kahve içmiştimolmayacak herşeyi yapıp eve gelincede teste sarıldım
Evet evet bende orda görüyorumDogru yeri mi goruyorum
Bana kalsa yumurtlamanın ertesi günü başlarımTest fikri bir kere girdi mi insanın aklina yapmadan duramiosun biliorum
Hadi hayirli olsun canim.. gozun aydinEvet evet bende orda görüyorum
O nasil oluyor? Gebelik varsa ovu testi koyu mu cikiyor?Bana kalsa yumurtlamanın ertesi günü başlarımdur şimdi saat 8dede ovü test yapcam bakalım bir koyulma var mı bide bugün fark ettim yumurtlama akıntısı gibi akıntım var benim bugün
Ay inşallah inşallahhHadi hayirli olsun canim.. gozun aydin
Evet koyuluyormuş bat yaklaştıkcaO nasil oluyor? Gebelik varsa ovu testi koyu mu cikiyor?