-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.621
2 gun kala negatifse yoktur bence canim.. bende ne zaman negatif ciksa gunu gelince regl oldum. Adetin duzenliyse ve de gec ovulasyon durumu yoksa tabiHanımlar merhaba ben şubat ayı gebelik planma grubundayım savurayım da görünce size de sormak istedim bilgisi olan varsa söylerse sevinirim
Predictor early testim negatif çıktı regl iki gün var sizce değişme ihtimali var mı pozitife dönebilir mi yoksa hamilelik yok mu gerçekten
Hayırlısıyla inşallahSalı günü gidicem bakalım hamileliğe engel olmaz zaten dimi ilaç vitamin vs verse çünkü bildiğim kadarıyla kist de yok bende. Ovulasyon testi deniycem bu ay çünkü ne zaman yumurtlama olduğunu bilmiyorum. Adetim 10 gün gecikti çünkü. Rabbim isteyen herkese nasip etsin anne olmayı
Tamam teşekkür ederim adetim düzenli oluyor Ovülasyon testini ilk defa bu ay denedim demekki tutmadı napalım nasip2 gun kala negatifse yoktur bence canim.. bende ne zaman negatif ciksa gunu gelince regl oldum. Adetin duzenliyse ve de gec ovulasyon durumu yoksa tabi
Canim olsa kanda çıkardı bence.. gecikmeyi de hesaba katarsan testlerde bile cikmasi lazim artıkKızlar merhaba bu grubu yeni keşfettim baştan sona okumaya çalıştım. Listeye benide ekleyebilir misiniz
Sizlere bişey sormak istiyorum yani benim gibi olan var mı?
Korunmasız ilk ilişkiyi 12 Şubat ta yaşadık.
19 Şubat ta regl tarihimdi ama olmadın şuan gecikmede 8.gündeyim.
Geçtiğimiz hafta ilişkinin 11.günü hcg testi 2.30 çıktı.
Sizce yükselme ihtimali var mı? Böyle bir durum yaşadınız veya çevrenizde yaşayan varmı
Düşün düşün kafayı yiycem kaset test yaptım silik dahi çıkmadı. İlişkinin üzerinden 14. Gündeyim
11. Gün kan içinde olsa erken değil mi diyosun hala daha adette olmadım benim adetim hep erken olur ilk defa bu kadar gecikme yaşadım. Kasığımda kıramp ve batma var bu ay psikolojik de hiç düğünmedim çünkü geç ilişki olduğu için olmaz diyodumCanim olsa kanda çıkardı bence.. gecikmeyi de hesaba katarsan testlerde bile cikmasi lazim artık
Beni de etiketle canım inşallah çizgileri göreceğizYarın yapacağım kısmetse predictor var bir kaç tane onlara başlayayım diyorumhem yarınla birlikte 6 gün kalmış oluyor
Ay inşallah inşallah vallahi çok umutlandım aşırı hem de inşallah hayırlsıı ile olur sağ ol kuzumAyy hadi inşAllah progestanla birlikte bebişi öğreniriz bu ay ve hsg çektirmene gerek kalmaz
Yaaaa hoş buldum canım benimYaaaa hoş geldin çiçeğim bu ay hepimize uğurlu gelsin inşallah
İnşallah saat 10a doğru yaparım herhalde yarın etiketlerimBeni de etiketle canım inşallah çizgileri göreceğiz
son adet tarihi ve beklenrn adet tarihi canımSat bat ne demek
bahar mert adı.muayene ücretini hatırlamıyorum canımcanım 8 şubat 9 mart, doktor ismini de yaza bilirmisin? bide muayineyi kaça yapıyorlar orda?
Icim rahat etsin diyorsan bir kere daha ver istersen test kanda baktir canım.. bu ay ülkece stresli üzüntülü bir aydı.. reglde gecikmeler olagan gibi geliyor bana.11. Gün kan içinde olsa erken değil mi diyosun hala daha adette olmadım benim adetim hep erken olur ilk defa bu kadar gecikme yaşadım. Kasığımda kıramp ve batma var bu ay psikolojik de hiç düğünmedim çünkü geç ilişki olduğu için olmaz diyodum
istersen bekleyelim netleşince ekleyelim seni .inşallah hamilesindir gerek kalmaz :)Son adet tarihim 29 olcak, olması gereken adet tarihi 25 şubattı olmadı henüz bekliyorum
Canım benim bu ay aynı böyle çıktı predictor 2 testimde de ve negatifmiş meğer. Yarın tekrar yap canım.Kızlar sizide bunaltıyorum ama bakın buda kurumuş hali dahada koyuldu acaba predictordada kuruma çizgisi oluyor mu