💛💜🧡 2023 Mart Ayı Gebelik Planlayanlar 💛💜🧡

Teşekkürler aynen o da aklıma geldi böyle bişey olabilir diye bakalım adetim 2 gün falan geçti bekliyorum
Kimyasal düşükten sonra kırk günde olan da var daha çabuk regli olanda var ben yirmi günde tekrar olmuştum sonraki su on gün gene erken olmuştum ikinci aydan sonra düzene giriyor aklında olsun ama inşallah gebeliktir seninki rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah

İnşallah bakalım daha yeni evliyim hiçbir şeyde bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum
İnşallah vardır ama baya düzenim bozuldu gibi hissediyorum

İnşallah bakalım daha yeni evliyim hiçbir şeyde bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum
Oo yeni evliysen o zaman senin regli düzeni zaten değişmiştir her evrede değişiyor çünkü mesela ilk evlenince değişiyor sonra korunmayı bırakınca değişiyor şaşırma yani ne oluyor deme biz kadınları Allah öyle Bi yaratmış ki her koşula hazırlık evresi var maşallah

valla doğru tespit her aşamada bir değişiyor günler nedense artık

Alla alla, zorlandın mı acaba canım ilişki sırasında. Olabiliyor sonrasında. Ya da iltihaplanma da olabilir. Şayet sürmeye devam ederse ağrıların ve akıntın hemen doktora git.

Bir sorum var Kızlarr 3 aydır gebelik için çalışıyoruz 3 aydır adet düzenim bozuldu neden olabilir sizde yaşıyormusunuz acaba
Vücudun hamile kalmaya çalıştığı için adet düzeninde bozulma meydana gelebiliyormuş canım bu dönemlerde.

Hiççç sıkıntı yapma. Ben 34 yaşındayım 2 yıldır evliyim ancak 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve vücudumu 2 aydır tanımaya başladım. HEr ay akıntım geldiğinde enfeksiyon kaptım sanırdım meğer yumurtlama akıntımmış mesela Çoğu şeyi burada okudukça öğrendim hep.

Alla alla, zorlandın mı acaba canım ilişki sırasında. Olabiliyor sonrasında. Ya da iltihaplanma da olabilir. Şayet sürmeye devam ederse ağrıların ve akıntın hemen doktora git.
Başta hiçbir şey yoktu herşey normaldi sonra bir anda yumurtalıklarim batmaya başladı yumurtlama dönemi oluyor falan yazılmış nette ama ovulasyona göre henüz yumurtlamadim

Kızlaaar günaydııııınnn Piki yumurtlamayı değerlendirme sürecini tamamladım üzerinden iki gün geçmiş bulunmakta şimdi en zor kısmı beklemek bana dua edin
Göğüslerim yumurtlamayla birlikte şişti acımaya başladı bugün daha çok acıyor eğer belirti olarak bunu baz alanınız varsa aklınızda olsun ilk belirti bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…