- 25 Ağustos 2022
- 4.045
- 5.505
-
- Konu Sahibi bebekheyecani
- #1.681
Kimyasal düşükten sonra kırk günde olan da var daha çabuk regli olanda var ben yirmi günde tekrar olmuştum sonraki su on gün gene erken olmuştum ikinci aydan sonra düzene giriyor aklında olsun ama inşallah gebeliktir seninki rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallahTeşekkürler aynen o da aklıma geldi böyle bişey olabilir diye bakalım adetim 2 gün falan geçti bekliyorum
son adet tarihin ne canımMerhaba kizlar, bebekheyecani canim benide eklermisin bat 23 mart
listeye adını ekletmek istersen son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazar mısın :)Canlar selamun aleykum. 23 ocakta düşük yaptım sonra deprem yaşadım elhamdulıllah tekrar buradayım. Mart ayı herkese hayırlı haberlerle gelsin inşaallah
İnşallah bakalım daha yeni evliyim hiçbir şeyde bilmiyorum yeni yeni öğreniyorumKimyasal düşükten sonra kırk günde olan da var daha çabuk regli olanda var ben yirmi günde tekrar olmuştum sonraki su on gün gene erken olmuştum ikinci aydan sonra düzene giriyor aklında olsun ama inşallah gebeliktir seninki rabbim gönlüne göre en güzelini versin inşallah
son adet tarihini ve beklenen adet tarihini yazarsan eklerim.Benjde yazarmisiniz .ocak ayında kürtaj oldum
Oo yeni evliysen o zaman senin regli düzeni zaten değişmiştir her evrede değişiyor çünkü mesela ilk evlenince değişiyor sonra korunmayı bırakınca değişiyor şaşırma yani ne oluyor deme biz kadınları Allah öyle Bi yaratmış ki her koşula hazırlık evresi var maşallahİnşallah bakalım daha yeni evliyim hiçbir şeyde bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum
İnşallah vardır ama baya düzenim bozuldu gibi hissediyorum
çok ince bir çizgi var 10 gün değil mi iğne etkisi ben öyle biliyorum.11.gun hâlâ iğne etkisi olamaz dimi?
Ben ilk hamileligimde böyleyken 56 çıkmıştı sonuc ay
valla doğru tespit her aşamada bir değişiyor günler nedense artıkOo yeni evliysen o zaman senin regli düzeni zaten değişmiştir her evrede değişiyor çünkü mesela ilk evlenince değişiyor sonra korunmayı bırakınca değişiyor şaşırma yani ne oluyor deme biz kadınları Allah öyle Bi yaratmış ki her koşula hazırlık evresi var maşallah
Alla alla, zorlandın mı acaba canım ilişki sırasında. Olabiliyor sonrasında. Ya da iltihaplanma da olabilir. Şayet sürmeye devam ederse ağrıların ve akıntın hemen doktora git.Kızlar bugün adetimin 13. Günü, bugün ilişki sonrası cok açık kahve-pembemsi akıntım oldu Başta herşey normaldi ama sonlara doğru kasıklarım batıyor gibi oldu çok zorlandımiki yumurtalagima da baskı oluyor gibiydi sonrası da açık kahve-pembemsi az bı akıntım geldi. Daha önce başına gelen oldu mu yumurtlaliklarima kadar neden bu kadar zorlanmis olabilirim, bu arada sabah ovulasyon testim de negatifti
Vücudun hamile kalmaya çalıştığı için adet düzeninde bozulma meydana gelebiliyormuş canım bu dönemlerde.Bir sorum var Kızlarr 3 aydır gebelik için çalışıyoruz 3 aydır adet düzenim bozuldu neden olabilir sizde yaşıyormusunuz acaba
Doktorumda 10 gün der hepçok ince bir çizgi var 10 gün değil mi iğne etkisi ben öyle biliyorum.
Hiççç sıkıntı yapma. Ben 34 yaşındayım 2 yıldır evliyim ancak 2 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ve vücudumu 2 aydır tanımaya başladım. HEr ay akıntım geldiğinde enfeksiyon kaptım sanırdım meğer yumurtlama akıntımmış meselaİnşallah bakalım daha yeni evliyim hiçbir şeyde bilmiyorum yeni yeni öğreniyorum
İnşallah vardır ama baya düzenim bozuldu gibi hissediyorum
14 günden sonra adet geliyor zaten gebelik olsa o tarihe kadar çoğunun çıkıyor.Doktorumda 10 gün der hep
Bazıları da 12-15 gün diyor
Ay inşallah bebişin seninledir11.gun hâlâ iğne etkisi olamaz dimi?
İnşallah ama emin olamıyorum yine bakalımAy inşallah bebişin seninledir
Biliyorum canım bu benim 3.ignem ikinci tutmuş düşük olmustu14 günden sonra adet geliyor zaten gebelik olsa o tarihe kadar çoğunun çıkıyor.
Başta hiçbir şey yoktu herşey normaldi sonra bir anda yumurtalıklarim batmaya başladıAlla alla, zorlandın mı acaba canım ilişki sırasında. Olabiliyor sonrasında. Ya da iltihaplanma da olabilir. Şayet sürmeye devam ederse ağrıların ve akıntın hemen doktora git.
İğne sürecinde pozitif çıkma olasılığı mı var11.gun hâlâ iğne etkisi olamaz dimi?